INTERNATIONAL  »  LIGA CAMPIONILOR  »  REAL MADRID - MAN. CITY

REAL MADRID - MANCHESTER CITY // De Bruyne, anunț categoric: „Câştigăm Liga sau suntem faliţi!"

De Bruyne // Foto: Getty
De Bruyne // Foto: Getty

Articol de - Publicat marti, 25 februarie 2020 11:07

MANCHESTER CITY - REAL MADRID // Kevin de Bruyne (28 de ani) ameninţă formația blanco: „Mergem la victorie pe  «Bernabeu». Nu putem privi prea departe şi să vedem ce se întâmplă. Dacă vom fi eliminați, iar vom fi numiţi loseri".

  • Real Madrid - Manchester City, prima manșă din „optimile” Ligii Campionilor, se joacă miercuri, 26 februarie, de la ora 22:00. Partida poate fi urmărită în format liveTEXT pe GSP.RO

Man. City concentrează toate forţele în acest final de sezon pe Ligă, mai ales că riscă să rămână în afara ei în următorii doi ani dacă nu câştigă apelul la TAS. Titlul în Anglia e o afacere închisă, astfel că „cetăţenii" lui Guardiola nu au de ales.

Cucerim Champions sau suntem failiţi! Dacă Real ne va elimina, iar vom fi numiţi loseri, ca în ultimele cinci stagiuni. Mergem numai la victorie pe «Bernabeu». Nu putem privi prea departe şi să vedem ceea ce ne rezervă viitorul. Ne dorim mereu să câştigăm totul, dar uneori se întâmplă ca altă echipă să fie mai bună, cum e cazul lui Liverpool în Premier", a declarat Kevin De Bruyne pentru „Daily Telegraph".

MANCHESTER CITY - REAL MADRID // „Două seri magice"

Mijlocaşul belgian avertizează: „Real e favorită, are cele mai multe trofee din istoria Ligii, dar vom încerca să ne impunem fotbalul nostru printr-o partitură ofensivă. Manchester City va trebui să dicteze jocul la Madrid".

De partea cealaltă, la fel ca în urmă cu un an, los blancos îşi decid viitorul într-o săptămână de foc. „Psihoză albă. Echipa lui Zidane are nevoie de două seri magice pe Bernabeu: prima, miercuri cu City, a doua, contra Barçei duminică. Pentru asta, căpitanul Sergio Ramos a făcut apel la caracterul grupului", dezvăluie Marca.

În timp ce AS scoate în faţă statistica infailibilă a lui Zizou în eliminatoriile Ligii, City fiindu-i victimă în 2016.

9 manşe eliminatoriidin 9 cu Zidane antrenor au fost câştigate de Real Madrid în Ligă. Victimele blancos au fost Napoli şi Bayern, de câte două ori, Wolfsburg, Man. City, Atlético, PSG şi Juventus

VEZI ȘI:

CORONAVIRUS. Măsuri urgente luate la Inter - Ludogoreț, din cauza epidemiei!

AICI ai cele mai interesante statistici + clasamente în timp real din fotbalul intern și internațional!

Ioan Andone s-a mutat în Spania » Comparația făcută de fostul antrenor: „Am 4 dormitoare. Știți cât plătesc pe curent?”

Imagini scandaloase! Zona Crepusculară la Arenele BNR, în centrul Bucureștiului » Jandarmii blochează accesul pentru un motiv incredibil: „Sunt «consensele» noastre”


Comentarii (1)
realcf
realcf  •  25 Februarie 2020, 13:11

O sa fiti “loseri” dupa dubla mansa cu Real!

Vezi toate comentariile (1)
Comentează