INTERNATIONAL  »  LIGA CAMPIONILOR  »  PSG - BASAKSEHIR

Sebastian Colțescu, apărat de Mihai Stoica: „Exagerare teribilă”

Mihai Stoica
Mihai Stoica

Articol de GSP - Publicat miercuri, 09 decembrie 2020 07:03 / Actualizat miercuri, 09 decembrie 2020 19:41

Derapajul rasist comis de Sebastian Colțescu (43 de ani) în timpul meciului dintre PSG și Istanbul Basaksehir a provocat numeroase reacții atât în fotbalul internațional, cât și în cel intern. 

Mihai Stoica (55 de ani), managerul general de la FCSB, este unul dintre cei care și-au exprimat opinia vizavi de regretabilul incident. Oficialul roș-albaștrilor a scris pe contul personal de Facebook că „Sebi le-a luat fața lui Nagelsmann și Ronaldo”, aluzie la faptul că scandalul cu tentă rasistă a umbrit celelalte evenimente importante ale serii.

În continuarea mesajului, i-a luat apărarea arbitrului român: „P.S. Mi se pare o exagerare teribilă”. 

Seară plină de evenimente în Liga Campionilor

În timpul în care incidentul rasist de la Paris făcea înconjurul lumii, Juventus și Cristiano Ronaldo îi administrau o înfrângere usturătoare Barcelonei chiar pe „Camp Nou”. Grație unei „duble” a portughezului, italienii s-au impus cu 3-0 la Barcelona și au câștigat grupa G.

În aceeași seară, RB Leipzig, condusă de Julian Nagelsmann, s-a calificat în optimile de finală ale Ligii după ce a învins-o pe teren propriu pe Manchester United, scor 3-2. Performanță incredibilă pentru semifinalista Ligii, care în a doua etapă a fazei grupelor pierduse cu 5-0 pe „Old Trafford”, terenul englezilor!

Povestea carierei lui Sebastian Colțescu

De ocupație inginer, absolvent al Facultății de Electromagnetică, Sebastian a jucat fotbal înainte să devină „central”.

 „Am jucat la Electroputere Craiova, cu Dănciulescu și cu Claudiu Răducanu. Eu eram mijlocaș la închidere, însă am simțit că n-aș fi atins un nivel bun. Așa că am devenit arbitru la 19 ani. Ca jucător de fotbal n-aș fi ajuns niciodată la treapta pe care am urcat cu arbitrajul. Însă nu cred că pot să fac 10 la sută pentru arbitraj din cât mi-a dat mie meseria asta! Am văzut aproape toată Europa gratis datorită acestui job”, spunea arbitrul din Bănie în urmă cu mai mulți ani. 

17 aniau trecut de la debutul oficial al lui Sebastian Colțescu în Liga 1. A debutat pe 28 noiembrie 2003, la confruntarea Oțelul Galați - Gloria Bistrița 1-0

Mai multe știri despre Sebastian Colțescu:

Ion Crăciunescu anunță urmări grave: „Să îmi spuneți și mie dacă ați mai văzut așa ceva”

Sebastian Colțescu, derapaj rasist în Liga Campionilor. FRF, comunicat ferm la miezul nopții: „Ne delimităm ferm de asemenea acțiuni”

FCSB se întoarce oficial pe Ghencea! Mihai Stoica a făcut anunțul: „Da, sigur! Pe 6 iulie vom juca acolo”

FCSB poate pierde „un jucător excepțional” » Au început negocierile: „E diferență mare între ce solicită și ce e dispus Gigi să ofere!”


Comentarii (17)
jony1973
jony1973  •  09 Decembrie 2020, 17:48

Nu-l mai apara ca si asa nu mai are ocazia sa va mai dea un penalty inventat! S-au esti recunoscator pentru ce a facut pentru ca FCSB sa ajunga pe primul loc.

851436461639095
Marius Adrian Coman  •  09 Decembrie 2020, 13:31

Vad ca mulți comentați calitatea de arbitru al lui Coltescu, dar nu comentați dacă a greșit sau nu, când a folosit cuvântul ***. Când vrei sa identifici o persoana, o ***

Acest comentariu a fost moderat deoarece continea limbaj vulgar sau jignitor.

1025138504184136
Constantin Valentin  •  09 Decembrie 2020, 12:23
Postat de Lica Dumitriu pe 09 Decembrie 2020, 10:42

Va amintiti cum a dat acest coltache 11 m la Medias pentru echipa ciobanului ca sa fie pe primul loc in clasament .Acest coltache la Cluj la eliminat pe antrenorul Dan Petrescu fara nici un motiv .Acest individ coltescu trebue eliminat din arbitraj .

Va mai amintiti fratilor cand Sebastian Coltescu a nulat FCSB-ului 3 goluri perfect valabile intr-un meci cu Astra la Giurgiu, castigat pe nedrept de giurgiuveni cu 2-1 !!! Nu exista mai mare furaciune ca asta in istoria fotbalului mondial, nu national !!! Asa ca bai Lica taci dreaqului din plisc !

Vezi toate comentariile (17)
Comentează