INTERNATIONAL  »  LIGA CAMPIONILOR  »  MILAN - NAPOLI 1-0

„El va fi surpriza sezonului!” » Profeția antrenorului Stefano Pioli începe să se adeverească

Ismael Bennacer, număr 4 cu rol de 10 la AC Milan. Foto: Imago Images
Ismael Bennacer, număr 4 cu rol de 10 la AC Milan. Foto: Imago Images

Articol de - Publicat joi, 13 aprilie 2023 16:24 / Actualizat joi, 13 aprilie 2023 16:40

Ismael Bennacer, 25 de ani, a făcut diferența în turul „sferturilor” Ligii Campionilor, Milan - Napoli 1-0, marcând unicul gol pe San Siro. Ține cu strictețe Ramadanul și are foame de trofee.

Arma cu care Pioli l-a surprins pe Spalletti în derby-ul recent din Serie A (4-0) s-a dovedit decisivă și-n meciul de miercuri seară din „sferturile„ Ligii Campionilor. Ismael Bennacer, mic de statură, dar mare ca evoluție în teren contra lui Napoli, a reușit să ofere un avantaj minim Milanului în perspectiva returului din orașul de lângă Vezuviu. 

A apărut la fix pe contraatacul purtat de Brahim Diaz și n-a stat pe gânduri când a trebuit să finalizeze. Șutul său puternic doar a putut fi deviat de portarul Meret în plasă. A primit laude și nota 7 în Gazzetta dello Sport.

„Steaua poate participa în Liga 1 din această vară!” » FRF, răspuns pentru GSP cu privire la propunerea de schimbare a Legii Sportului inițiată de Vasile Dîncu
DISCUȚIE
„Steaua poate participa în Liga 1 din această vară!” » FRF, răspuns pentru GSP cu privire la propunerea de schimbare a Legii Sportului inițiată de Vasile Dîncu

Ismael Bennacer, număr 4 cu rol de 10 la AC Milan

„Ismael Bennacer va fi surpriza sezonului”, a declarat în vară tehnicianul campioanei. Și mijlocașul algerian de 25 de ani, cu 4 pe spate și rol de 10 pe gazon contra adversarei azzurra, pare să confirme profeția

Meritele sale sunt cu atât mai mari cu cât, musulman practicant, Bennacer ține cu strictețe Ramadanul, chiar dacă trebuie să și joace la ore înaintea apusului de soare. 

În Liga Campionilor, programul e mai convenabil, pentru că apucă să mănânce și să bea ceva, chiar înaintea partidelor. E suficient cât să fie esențial pentru mecanismul rossonerilor.

Ismael Bennacer, decisiv și în Serie A

„Am suferit puțin la început, dar apoi am reușit să facem reglajele și am încercat să ținem mingea mai mult. Am făcut ceea ce ne-a cerut antrenorul și a funcționat. Mai avem un joc la fel de dificil la Napoli, calificarea nu e jucată”, a declarat africanul, care în duelul din campionat a contribuit la reușitele semnate de Brahim Diaz și Giroud. 

Bennacer a marcat cel mai important gol al carierei sale, a crezut în ocazia avută și a inversat cursul partidei. N-a fost strălucitor și nici n-a impresionat cu mingea la picior, însă a compensat în fazele fără posesie, ajutând echipa la detalii”, a scris Gazzetta dello Sport. Ismael nu mai marcase de-acum opt luni, de la un 1-1 cu Atalanta în Serie A. Singurul lui gol în acest campionat.

Citește și:

Karim Benzema e Mister Champions League » Se activează impresionant în fazele eliminatorii

James Rodriguez a plecat de la Olympiacos! Fostul jucător de la Real Madrid sau Bayern Munchen a rămas liber de contract

Ioan Andone s-a mutat în Spania » Comparația făcută de fostul antrenor: „Am 4 dormitoare. Știți cât plătesc pe curent?”

Imagini scandaloase! Zona Crepusculară la Arenele BNR, în centrul Bucureștiului » Jandarmii blochează accesul pentru un motiv incredibil: „Sunt «consensele» noastre”


Comentarii (0)

Articolul nu are încă nici un comentariu. Fii primul care comentează!

Comentează