INTERNATIONAL  »  LIGA CAMPIONILOR  »  SCANDAL

VIDEO Haos în Paris » Ultrașii lui PSG i-au atacat pe fanii lui Newcastle într-un restaurant

Ultrașii lui PSG
Ultrașii lui PSG

Articol de - Publicat marti, 28 noiembrie 2023 10:05 / Actualizat marti, 28 noiembrie 2023 10:45

PSG o va întâlni pe Newcastle United în această seară, în etapa #5 din grupele Champions League, de la ora 22:00. Meciul va fi live pe GSP.ro și televizat pe Prima Sport 1, Digi Sport 3 și Orange Sport 2.

Toate echipele din grupa F păstrează în continuare șanse de calificare. Borussia Dortmund ocupă prima poziție, cu 7 puncte, urmată de PSG cu 6, AC Milan cu 5 și Newcastle cu 4.

VIDEO. Ultrașii lui PSG i-au atacat pe fanii lui Newcastle într-un bar din Paris

Fanii lui Newcastle se aflau pe terasa unui bar cu o seară înaintea meciului, când au fost văzuți de ultrașii lui PSG. Englezii au reușit să pătrundă repede în interiorul barului, după ce au realizat că ultrașii parizieni vor să-i atace. 

Filmările arată cum francezii, care purtau măști, au început să arunce cu scaune în ușa restaurantului, în timp ce oamenii din interior încercau să riposteze cu tot felul de obiecte. Presa britanică precizează că în interiorul barului în acele momente se aflau și copii alături de familiile lor.

Ultrașii lui PSG și ai lui Newcastle s-au bătut și în urmă cu o lună

Ultrașii lui PSG și ai lui Newcastle s-au bătut și înaintea meciului tur, disputat pe 4 octombrie. Fanii parizieni erau escortați de poliție prin centrul orașului Newcastle, în timp ce fanii englezi au început să arunce cu sticle și torțe înspre aceștia. Unii dintre ei au apucat să se ia la bătaie, dar au fost opriți repede de către polițiști.

Vezi și alte știri:

Nu mai suportă declarațiile lui Alex Chipciu: „Trăiești mai mult la interviuri, decât pe teren!”
RAPID - U CLUJ 2-3
Nu mai suportă declarațiile lui Alex Chipciu: „Trăiești mai mult la interviuri, decât pe teren!”
Ce e în spatele „ingineriei
FCSB
Ce e în spatele „ingineriei" pe care Becali a făcut-o la transferul lui Miculescu: cum i s-au întors 450.000 de euro! Gigi, prima reacție: „Ce vă interesează pe voi, sunteți anchetatori?"» Apoi a revenit și a explicat culisele financiare

Ioan Andone s-a mutat în Spania » Comparația făcută de fostul antrenor: „Am 4 dormitoare. Știți cât plătesc pe curent?”

Imagini scandaloase! Zona Crepusculară la Arenele BNR, în centrul Bucureștiului » Jandarmii blochează accesul pentru un motiv incredibil: „Sunt «consensele» noastre”


Comentarii (0)

Articolul nu are încă nici un comentariu. Fii primul care comentează!

Comentează