INTERNATIONAL  »  LIGA CAMPIONILOR  »  YOUNG BOYS - CFR CLUJ 3-1

NOTE GSP Old Boys la Berna » 5 jucători de la CFR Cluj, prestații dezamăgitoare în Elveția. Șumudică și Alibec, corijenți!

CFR Cluj a fost eliminată din turul III al preliminariilor Champions League / Sursă foto: twitter.com/bsc_yb +6   FOTO
CFR Cluj a fost eliminată din turul III al preliminariilor Champions League / Sursă foto: twitter.com/bsc_yb

Articol de GSP - Publicat miercuri, 11 august 2021 07:45 / Actualizat miercuri, 11 august 2021 09:27

CFR Cluj a fost eliminată din turul III al preliminariilor Champions League, după 1-3 (2-4 la general) cu Young Boys Berna. Elevii lui Șumudică au fost surclasați, aseară, de campioana Elveției și vor continua în play-off-ul Europa League.

Campioana a mers cu speranțe mari în Elveția, însă iluziile au durat doar 25 de minute. Chiar dacă au deschis scorul „feroviarii” s-au pierdut pe stadionul Wankordf din Berna, bifând una dintre cele mai slabe prestații din întreg sezonul, 

Apărarea clujenilor a clacat în confruntarea de aseară. Cristi Manea, Susic sau Camora au fost doar umbre ale jucătorilor din trecut. Cu greșeli pe bandă rulantă, aceștia au primit nota 4 în ediția de astăzi a Gazetei Sporturilor

La fel s-a întâmplat și cu închizătorul Guessouma Fofana. Fruntaș la cifre în Liga 1, acesta s-a numărat aseară printre corijenții din tabăra clujeană. 

În zodia notei patru s-a aflat și Denis Alibec, cel care a intrat pe teren după pauză, în locul islandezului Sigurjonsson. Neinspirat, preferatul lui Șumudică a fost printre cei mai slabi jucători de pe teren. 

Totuși, cea mai mică notă de pe teren i-a aparținut lui Adrian Păun. Eliminat după ce a încasat în mod stupid două cartonașe galbene, atacantul a primit nota 3 din partea jurnaliștilor GSP.

Old Boys la Berna » 5 jucători de la CFR Cluj, prestații dezamăgitoare în Elveția. Șumudică și Alibec, corijenți!

Marius Șumudică, nota 4!

Cu 4 a fost notat în Gazeta Sporturilor și tehnicianul Marius Șumudică. Chiar dacă a fost la conducere atât în tur, cât și în retur, CFR Cluj a scăpat de fiecare dată meciul din mâini, totul culminând cu eliminarea din cea mai importantă competiție europeană. 

Conform lui Liviu Manolache, statistician GSP, Marius Șumudică a devenit primul antrenor român care este eliminat de 3 ori în preliminariile Ligii Campionilor, după eșecul din turul 3 preliminar, în fața celor de la Young Boys Berna.

Păun, „roşu” după gesturi stupide

Adrian Păun a fost eliminat aseară, la scorul de 3-1, după ce a primit două cartonașe galbene în două faze prosteşti. Mai întâi, în minutul 56, și-a busculat un adversar, în încercarea de a-i lua balonul. 

Apoi, al doilea avertisment a venit doar 7 minute mai târziu, după o reacție nervoasă a fotbalistului. A atins mingea cu mâna încercând să intercepteze pasa unui adversar, arbitrul a fluierat lovitură liberă pentru gazde, iar Păun, vizibil nervos, a lovit balonul după fluierul lui Çakır.

FOTO Cele mai tari imagini din Young Boys Berna - CFR Cluj 3-1

foto: Guliver/gettyimages
foto: Guliver/gettyimages
foto: Guliver/gettyimages
foto: Guliver/gettyimages
foto: Guliver/gettyimages
+2 FOTO

Citește și alte știri de actualitate: 

Șumudică, franc după eliminarea din Ligă: „Trebuie să spunem adevărul!” + Păun, „urecheat”: „Impardonabil”

Șumudică, record negativ în Liga Campionilor » Antrenorul lui CFR, unic în fotbalul românesc

Citește și:

Laszlo Pinocchio » Dioszegi și-a vândut onoarea pentru „peste un milion”. De la „ca să arăt tuturor din România că nu facem blaturi” la „100% Ștefănescu nu e de vânzare pentru FCSB”
Superliga
Laszlo Pinocchio » Dioszegi și-a vândut onoarea pentru „peste un milion”. De la „ca să arăt tuturor din România că nu facem blaturi” la „100% Ștefănescu nu e de vânzare pentru FCSB”
Din Champions League în Superligă! Al doilea transfer al verii pentru gruparea din primul eșalon
Superliga
Din Champions League în Superligă! Al doilea transfer al verii pentru gruparea din primul eșalon
S-a disputat ULTIMA partidă pe Stadionul Dinamo, iar fuziunea dintre FC și CS este extrem de aproape » Ionuț Popa a făcut marele anunț
Superliga
S-a disputat ULTIMA partidă pe Stadionul Dinamo, iar fuziunea dintre FC și CS este extrem de aproape » Ionuț Popa a făcut marele anunț

„Te ridică sau te bagă în pământ” » Horațiu Moldovan a povestit cum a cucerit-o pe Aza Gabriela: „Prima noastră întâlnire a fost la asigurări”

Iubita unui jucător cu 400 de meciuri în Seria A i-a mărturisit Dilettei Leotta: „De asta dormim în camere separate”


Comentarii (29)
197862267916041
Preoteasa Constantin  •  11 August 2021, 21:15

Sa văzut diferența între cele două echipe a fost un răspuns la ce fotbal se joacă afară și ce avem noi ! Nici o echipă din România nu făcea mai mult !

189254898748309
Claude SH  •  11 August 2021, 17:53

E clar ca echipa a ieșit pe plus din aceste confruntări din preliminariile UCL. A dobândit experienta fata de celelalte echipe românești care au clacat după un singur tur. CFR deocamdată a strâns în tolba de puncte și coeficient 3 victorii și un egal. Se vor aduna și alte puncte. Jucătorii în schimb nu trebuie sa se culce pe o ureche. Trebuie sa se antreneze și sa tragă serios pe mai multe fronturi. E adevărat ca trebuie reconstruita echipa poate modelul Young Boys trebuie urmat. Scouterii ar trebui sa verifice și piata africana.

cuviosul_pafnutie
cuviosul_pafnutie  •  11 August 2021, 14:52
Postat de parpalache pe 11 August 2021, 10:26

Toti au fost muci!Prima repriza a contat!Poate Sigurdson si Omrani sa fi meritat nota de trecere!Arlauskis ce-a facut?A aparat vreun sut pe spatiul portii?Nu trebuie luata in considerare repriza a doua,pentru ca antrenorul elvetienilor a zi„lasati-ii dracu” si a facut multe schimbari- vrand sa „le dea minute”si tinerilor si vrand sa isi exerseze si scheme de aparare!

Erau grogy!Vorba lu Mitica(Dragomir):Nu mai stiau nici cum ii cheama!Nici cu buletinu-n mana!Nu erau in stare sa dea sau sa primeasca o pasa de 3 metri,odata pentru ca elvetienii aia( cu origini in ***), erau primii la minge,apoi pentru ca„ai nostri ca brazii,cu *** pe chept”...asteptau mingea pe loc!

Acest comentariu a fost moderat deoarece continea limbaj vulgar sau jignitor.

Vezi toate comentariile (29)
Comentează