INTERNATIONAL  »  LIGA CAMPIONILOR  »  YOUNG BOYS - CFR CLUJ

UEFA a trimis un arbitru de top la Young Boys - CFR Cluj + Ce meci va conduce Istvan Kovacs

Manșa decisivă dintre Young Boys Berna  - CFR Cluj, din turul 3 preliminar al Ligii Campionilor, va fi arbitrată de turcul Cuneyt Cakir (44 de ani).
Manșa decisivă dintre Young Boys Berna - CFR Cluj, din turul 3 preliminar al Ligii Campionilor, va fi arbitrată de turcul Cuneyt Cakir (44 de ani).

Articol de GSP - Publicat duminica, 08 august 2021 18:53 / Actualizat duminica, 08 august 2021 18:57

Manșa decisivă dintre Young Boys Berna  - CFR Cluj, din turul 3 preliminar al Ligii Campionilor, va fi arbitrată de turcul Cuneyt Cakir (44 de ani).

  • Young Boys - CFR Cluj se joacă marți, de la ora 21:30. Turul din Gruia s-a încheiat la egalitate, scor 1-1. 

UEFA a trimis din nou un arbitru de top la disputa dintre CFR Cluj și Young Boys Berna. Dacă manșa tur a fost arbitrată de olandezul Danny Makkelie, partida de la Berna va fi condusă de Cuneyt Cakir. 

Turcul a arbitrat în carieră două semifinale de Campionat Mondial și finala Ligii Campionilor din 2015, câștigată de Barcelona în fața lui Juventus, scor 3-1. Cakir a mai oficiat un meci important din istoria recentă a lui CFR Cluj, în play-off-ul Ligii Campionilor din sezonul 2019/2020. „Feroviarii” au fost învinși atunci de Slavia Praga, scor 0-1.

Istvan Kovacs, delegat în turul 3 preliminar al Ligii Campionilor

Altfel, Istvan Kovacs a fost delegat la returul dintre Șahtior și Genk, de marți, ora 20:30. „Centralul” din Carei va fi asistat de Vasile Marinescu și Ovidiu Artene. Arbitru de rezervă este Marian Barbu. În prima manșă, vicecampioana Ucrainei s-a impus cu 2-1. 

VIDEO Șumudică explică de ce l-a iertat pe Chipciu: „S-au întâmplat lucrurile astea”

Citește și alte știri despre FCFR Cluj: 

CFR Cluj iese la atac după scandalul cu CS Mioveni: „Am avut două penalty-uri. Dacă noi suntem avantajați de arbitri...”

Au început șicanele! Marius Șumudică nu l-a iertat pe Dinu Todoran: „Îi aștept și pe ei”

Campionul modest de la FCSB » Povestea unui fotbalist atipic din vestiarul roș-albastru: greu încercat în copilărie și salvat de soție + locuiește în zona blamată de bucureșteni

FCSB se transformă total » Planul lui Becali pentru Liga Campionilor conține și „opțiunea interzisă, din umbră”


Comentarii (4)
fibra
fibra  •  09 August 2021, 08:12

Sa vedem cum o sa "arbitreze" echipa din tara unde sunt sediile FIFA si UEFA. Domnul Cakir este pus sa vegheze la ce trebuie,chiar daca CFR a fost inghesuita pe teren propriu.Hategan a "rezolvat" nationala Elvetiei cu Irlanda de Nord cu un 11 m. inexistent.

wearethechampions
wearethechampions  •  08 August 2021, 20:34
Postat de horacechiarel pe 08 August 2021, 20:14

Poate că cel mai bun arbitru pe care putea să-l delege UEFA era Istvan Kovacs. Păcat că nu l-au delegat.

O sa-l delege cand o sa joace fecesebe sau craiova in vreo cupa. Deocamdata sunt cele mai penibile echipe din competite.

horacechiarel
horacechiarel  •  08 August 2021, 20:14

Poate că cel mai bun arbitru pe care putea să-l delege UEFA era Istvan Kovacs. Păcat că nu l-au delegat.

Vezi toate comentariile (4)
Comentează