INTERNATIONAL  »  STRANIERI  »  ITALIA

„Mamma mia, ce dezastru!” » Fanii lui Milan și-au pus mâinile-n cap după debutul lui Tătărușanu. Ce a spus antrenorul „diavolilor”

Ciprian Tătărușanu, în AC Milan - AS Roma // foto: Guliver/gettyimages +40   FOTO
Ciprian Tătărușanu, în AC Milan - AS Roma // foto: Guliver/gettyimages

Articol de GSP - Publicat marti, 27 octombrie 2020 09:21 / Actualizat marti, 27 octombrie 2020 09:50

Stefano Pioli (55 de ani), antrenorul lui AC Milan, i-a luat apărarea lui Ciprian Tătărușanu (34), care a gafat la primul gol primit de „diavoli” în egalul cu AS Roma, 3-3.

Tătărușanu a atras asupra sa un val de critici după ce a avut o prestație slabă la debutul oficial pentru AC Milan. Portarul român a gafat decisiv la primul gol, ieșind eronat pe o centrare, iar la a treia reușită a romanilor, poziționarea sa nu a fost cea mai bună. Totuși, antrenorul Stefano Pioli nu îi reproșează nimic.

Stefano Pioli: „Tătărușanu este un portar puternic”

„Greșelile fac parte din fotbal. Tătărușanu a ratat mingea. Este un portar puternic, a fost debutul său, poate a avut și asta un mic impact”, a declarat Pioli, potrivit Football Italia.

Despre rezultatul de pe „Giuseppe Meazza”, Pioli a spus: „Merg acasă satisfăcut cu prestația noastră, dar nu pot să ascund faptul că la final fotbaliștii noștri nu au fost satisfăcuți de rezultat. Am jucat cu un adversar puternic. S-au folosit de fazele fixe mai bine decât noi, dar suntem pe drumul ce bun. Mediul este unul pozitiv, plin de armonie”.

VIDEO. Rezumatul partidei AC Milan - AS Roma 3-3

Tătărușanu, taxat de fanii lui AC Milan

Tătărușanu a avut și câteva parade importante, dar cele 3 goluri primite i-au împins pe fani să îl critice. Iată câteva comentarii despre prestația românului:

  • „Dacă îl aveam noi pe Mirante și ei pe Tătărușanu, îi băteam cu 7-0” 
  • „Dacă juca Donnarumma nu luam golurile astea. Tătărușanu nu se poziționează bine și are un timing prost”
  • „Tătărușanu nu poate fi nici măcar al treilea portar la Milan”
  • „Nu știu cine e mai slab, Tătărușanu sau arbitrul” 
  • „Mamma mia, ce dezastru!”
  • „Să sperăm că Tătărușanu a scăpat de furia lui Ibra la vestiare”
+36 FOTO

Citește mai multe știri din Serie A:

Supertransferul pregătit de AC Milan » „Diavolii” curtează un star de la PSG!

Juventus, probleme mari fără Cristiano Ronaldo! Al doilea egal consecutiv în Serie A

Interviu ȘOCANT cu fostul internațional român care deține o școală de fotbal: „80% dintre români susțin Rusia. Știm cu toții ce este Ucraina - rahat!” » GSP l-a contactat azi: „Îmi mențin afirmațiile!”

Retragere-șoc în tenis! Nici măcar nu și-a anunțat fanii, dar a cerut să fie scoasă din programul de testare antidoping


Comentarii (31)
shark_34
shark_34  •  27 Octombrie 2020, 13:14
Postat de maccarone707 pe 27 Octombrie 2020, 11:07

bina ca si-a pus bentita, zici ca e Leonida Lari

buna asta cu Leonida Lari! :):):)

amicu
amicu  •  27 Octombrie 2020, 12:14
Postat de Nicu Valentin Vasiliu pe 27 Octombrie 2020, 11:45

a gresit la un singur gol cand a iesit aiurea pe centrare in rest can can si voua *** daca presa''ciobanul'' va mana undeva voi hop acolo va duceti ;) Tatarusanu in ultimi 10 ani a fost cel mai bun portar Roman si inca este ca nu a venit nimeni din urma care sa fie mai bun ca el ... E normal sa fie predispus greselilor intrun campionat puternic ca cel din italia ....

cel mai bun la ce? ca a luat niste goluri de liga a 4-a. A luat gol de la toate echipele pe care le-am intalnit. Cum sa fie asta cel mai bun in ultimii 10 ani, cand nici acum la inaltimea lui, nu stie sa iasa la fazele fixe? cand si acum la majoritatea golurilor urmareste mingea cu privirea, cum se scurge in plasa.

bazinga
bazinga  •  27 Octombrie 2020, 12:13
Postat de Nicu Valentin Vasiliu pe 27 Octombrie 2020, 11:45

a gresit la un singur gol cand a iesit aiurea pe centrare in rest can can si voua *** daca presa''ciobanul'' va mana undeva voi hop acolo va duceti ;) Tatarusanu in ultimi 10 ani a fost cel mai bun portar Roman si inca este ca nu a venit nimeni din urma care sa fie mai bun ca el ... E normal sa fie predispus greselilor intrun campionat puternic ca cel din italia ....

Sorry, nici tu nu crezi ce zici ! Are pile la federatie, la cluburile unde a frecat banca de rezerve in nestire , este un dezastru ! E terminat de ani de zile !

Vezi toate comentariile (31)
Comentează