INTERNATIONAL  »  STRANIERI  »  ISRAEL

Ce golazo! Adrian Păun a marcat cu o execuție formidabilă în Israel » Titular la Ihud Bnei-Sakhnin, a ieșit accidentat

Adrian Păun exultă după golul marcat // Foto: Facebook Bnei Sakhnin
Adrian Păun exultă după golul marcat // Foto: Facebook Bnei Sakhnin

Articol de - Publicat miercuri, 27 septembrie 2023 22:49 / Actualizat joi, 28 septembrie 2023 08:57

Adrian Păun (28 de ani), aflat la debutul pentru noua sa echipă, Ihud Bnei-Sakhnin, unde a fost împrumutat de Hapoel Beer-Sheva, a deschis scorul contra celor de la Maccabi Haifa (1-1) cu un șut senzațional de la 35 de metri! Fostul jucător al lui CFR Cluj a fost înlocuit în minutul 66, ieșind șchiopătând.

Schimbi locul, schimbi norocul. Dacă la Hapoel Be'er Sheva, pentru care a marcat patru goluri în campionatul trecut, nu-și mai găsea locul și nu mai intra în planurile antrenorului Elyaniv Barda, la noua sa echipă unde a fost împrumutat, Ihud Bnei-Sakhnin, a debutat în forță. Adrian Păun a avut nevoie de numai 40 de minute pentru a reuși primul gol. Și ce golazo!

I s-a închis Obolonul! Mircea Lucescu, eliminat cu Dinamo Kiev în „optimile” Cupei Ucrainei
INEDIT
I s-a închis Obolonul! Mircea Lucescu, eliminat cu Dinamo Kiev în „optimile” Cupei Ucrainei

Adrian Păun a umilit apărarea adversă

După câteva pase aeriene cu noul său coleg Dor Hugi, l-a driblat pe experimentatul Seck și a avansat, dezinvolt, spre poarta gazdelor. Apoi, a șutat de la 35 de metri, imparabil, și pentru că goalkeeperul advers, Keouf, debutant la seniori, a fost surprins în față și nu a mai putut interveni. 

Fostul jucător al lui CFR Cluj a deschis astfel scorul în minutul 40, numai că scorul de la pauză a fost 1-1, pentru Hapoel punctând Pierrot (45+4). Din păcate pentru Păun, n-a terminat meciul în teren și a ieșit șchiopătând și a fost înlocuit de Khuri (66).

1.581de minute a jucat Adrian Păun la Hapoel Beer-Sheva, înainte de a fi împrumutat la Ihud Bnei-Sakhnin. A marcat de patru ori pentru Hapoel, iar în total în Israel are 5 goluri

Adrian Păun n-a rezistat până la final!

Presa israeliană scrie că Păun s-a acomodat repede la Bnei-Sakhnin și antrenorul Slobodan Drapic l-a adus pentru a fi vioara întâi și a deveni unul dintre jucătorii importanți de la echipă. 

Și suporterii clubului din nordul țării au prins drag de el și îl apreciază calitățile. Păun a fost împrumutat de la Hapoel Beer-Sheva fără drept de cumpărare la finele stagiunii.

700.000de euro a plătit în total Hapoel Beer-Sheva pentru a-l cumpăra în iulie pe Adrian Păun de la CFR Cluj. Cota sa de piață pe transfermarkt.de este de un milion de euro

Citește și alte știri despre stranieri: 

Victoria așteptată 233 de zile de Gaziantep a fost răsplătită de bașkan » Ce primă au încasat Niță, Maxim și Drăguș

I s-a închis Obolonul! Mircea Lucescu, eliminat cu Dinamo Kiev în „optimile” Cupei Ucrainei

Ioan Andone s-a mutat în Spania » Comparația făcută de fostul antrenor: „Am 4 dormitoare. Știți cât plătesc pe curent?”

Imagini scandaloase! Zona Crepusculară la Arenele BNR, în centrul Bucureștiului » Jandarmii blochează accesul pentru un motiv incredibil: „Sunt «consensele» noastre”


Comentarii (0)

Articolul nu are încă nici un comentariu. Fii primul care comentează!

Comentează