INTERNATIONAL  »  STRANIERI  »  TRANSFER

Alt transfer în Italia » Doi internaționali români vor juca și la Pisa

Adrian Rus, Foto: Instagram
Adrian Rus, Foto: Instagram

Articol de - Publicat miercuri, 27 iulie 2022 16:34 / Actualizat miercuri, 27 iulie 2022 16:36

Stoperul Adrian Rus (26 de ani) va semna un acord cu Pisa până în 2025, cu un salariu de 500.000 de euro net anual. Clubul italian plătește 800.000 de euro lui MOL Fehervar pentru transfer.

După legiunea românească de la Cremonese, se recompune mica insulă „tricoloră” și la Pisa. S-a întors la Reading George Pușcaș, la finele împrumutului, și în locul lui vine Adrian Rus. 

La Nazione anunță acordul total între echipa toscană și maghiarii de la MOL Fehervar. Suma de transfer ar fi de 800.000 de euro, aproape de cota sa de pe Transfermarkt (de 900.000) și de peste trei ori mai mare decât banii plătiți lui Puskás Akadémia în 2019.

Hagi, Balaci ori Dobrin? Messi sau Maradona? Ioanițoaia a făcut TOP 3 fotbaliști din istorie, români și străini: „L-ați lăsat pe Pele fără podium”
PROFU' DE SPORT
Hagi, Balaci ori Dobrin? Messi sau Maradona? Ioanițoaia a făcut TOP 3 fotbaliști din istorie, români și străini: „L-ați lăsat pe Pele fără podium”

Pisa l-a ratat pe Nedelcearu

Ionuț Nedelcearu (26 de ani) a fost a doua opțiune a nerazzurrilor, care doreau alt internațional român, acesta fiind însă deturnat de Palermo și cumpărat cu un milion. Salariul obținut de Rus este mai bun față de cel pentru care a semnat fostul fotbalist al lui Crotone: 500.000 de euro net pe sezon pentru o perioadă de trei ani. 

Tot până în 2025 s-a înțeles și Nedelcearu, dar va câștiga doar 350.000 de euro. Vor fi adversari în campionatul viitor în lupta pentru promovarea în Serie A.

Adrian Rus a dat gol în Conference, cu Qabala

Împrumutat în stagiunea 2018-2019 la Sepsi, Rus a fost om de bază în defensiva lui MOL Fehervar, de 26 de ori titular în 33 de partide în sezonul trecut. A jucat un meci în actuala ediție a Conference League și a și marcat cu Qabala (4-1) în prima manșă a turului doi preliminar. 

8 românisunt acum în Serie B: Man și Mihăilă (Parma), M. Marin și Rus (Pisa), Nedelcearu (Palermo), Drăgușin (Genoa), Boloca (Frosinone) și Duțu (Reggina)

Având 14 selecții în naționala României, Adrian va fi coleg cu Marius Marin, care și-a prelungit angajamanetul până în 2025.

VIDEO. Rus: ”Sunt 100% român, mama a plâns de bucurie că am fost convocat”

Citește și:

Fotbalistul transferat de Rednic acuză că „Puriul” i-a cerut comision: „Cred că a luat milionul de euro atunci”

Dică, prima conferință de la revenirea la FCSB: „Am aflat cu 15 minute înainte de antrenament că Tănase nu participă”

Ioan Andone s-a mutat în Spania » Comparația făcută de fostul antrenor: „Am 4 dormitoare. Știți cât plătesc pe curent?”

Imagini scandaloase! Zona Crepusculară la Arenele BNR, în centrul Bucureștiului » Jandarmii blochează accesul pentru un motiv incredibil: „Sunt «consensele» noastre”


Comentarii (1)
steaua.libera
steaua.libera  •  28 Iulie 2022, 08:18

Bravo, scapa din cloaca aia!

Vezi toate comentariile (1)
Comentează