INTERNATIONAL  »  STRANIERI  »  AL NASSR - AL-RAED 4-0

VIDEO + FOTO Al Nassr - Al-Raed 4-0 » Echipa lui Șumudică, umilită de trupa lui Ronaldo! Șumi a primit cadou tricoul lui CR7

Al Nassr - Al-Raed 4-0 » Echipa lui Marius Șumudică, umilită de trupa lui Cristiano Ronaldo +17   FOTO
Al Nassr - Al-Raed 4-0 » Echipa lui Marius Șumudică, umilită de trupa lui Cristiano Ronaldo

Articol de - Publicat vineri, 28 aprilie 2023 23:30 / Actualizat sambata, 29 aprilie 2023 00:47

Al Nassr, formația lui Cristiano Ronaldo, a învins-o categoric pe Al-Raed, echipa antrenată de Marius Șumudică, la care evoluează Alex Mitriță și Silviu Lung jr, scor 4-0. 

În etapa 24-a primei ligi din Arabia Saudită, trupa lui Marius Șumudică a suferit o înfrângere dură, la capătul unui meci controlat încă din primele minute de Cristiano Ronaldo și colegii săi.

Golul marcat de Cristiano Ronaldo

Al Nassr a deschis scorul în minutul 4, prin Cristiano Ronaldo. Startul portughez a primit o centrare excelentă și a reluat cu capul, din 5 metri. Silviu Lung nu a avut nicio șansă, fiind prins pe picior greșit. 

După pauză, Al Nassr a mai punctat de trei ori. În minutul 55, Ghareeb a făcut 2-0. Acesta driblat un adversar la marginea careului mic și a șutat violent, la colțul scurt. În minutele 90 și 90+4, Marran și Al Sulaiheem, cu un șut în vinclu, de la 18 metri, au stabilit scorul final.

Al Nassr are 56 de puncte și e pe locul 2, Lider e Al Ittihad, care are 59 de puncte și un meci în plus. Al Raed e pe 11, cu 26 de puncte.

VIDEO Ronaldo i-a dat tricoul său lui Șumudică

Antrenorul român a primit după meci un cadou de la Cristiano Ronaldo: tricoul de joc al portughezului, cu care s-a îmbrățișat:

Cei doi vorbiseră și înaintea meciului (foto jos). Șumudică a jucat între 1999 și 2001 la Maritimo Funchal, echipă din insula natală a lui Ronaldo, Madeira. Cristiano era deja la Sporting în acea perioadă.

Al Nassr - Al-Raed 4-0 » Echipa lui Șumudică, umilită de trupa lui Ronaldo! Șumi a primit cadou tricoul lui CR7

FINAL » Al Nassr - Al-Raed 4-0

  • Final de meci
  • min. 90+4: Încă un gol pentru Al NaSsr. Al Sulaiheem șutează de la 18 metri. Mingea se duce perfect, în vinclu
  • min. 90: Gol Al Nassr. Recent intrat pe teren, Marran a finalizat de la 7 metri, după o centrare venită în colțul careului
  • min. 76: Ocazie pentru Al Nassr. Cristiano Ronaldo trage pe lângă poartă, de la 6 metri, Șutul său a fost deviat de un fundaș advers
  • min. 72: Alexandru Mitriță acuză probleme medicale. S-a lovit de un adversar și acuză dureri la tibia piciorului stâng
  • min. 57: Cristiano Ronaldo care în careu, după o intervenție prin alunecare a unui adversar. Arbitrul a lăsat jocul să continue, spre nemulțumirea portughezului. Faza a fost verificată la VAR și s-a păstrat decizia inițială.
  • min. 55: Al Nassr face 2-0. După o centrarea, Cristiano Ronaldo a retrimis, cu capul, la 11 metri. Mingea a ajuns Ghareeb, care a driblat un adversar și a șutat violent, la colțul scurt, de la 6 metri
  • min. 46: A început repriza a doua
  • min. 45: Pauză
  • min. 44: Djokovic trage puternic, de la 20 de metri, dar portarul Al Aqidi reține fără probleme
  • min.35: Mitriță execută foarte bine o lovitură liberă de la 20 de metri. Portarul respinge de la vinclu, în doi timpi
  • min. 15: Al Nassr controlează jocul. Are posesia și caută golul de 2-0, în timp ce formația lui Marius Șumudică nu are forța să țină de minge și să pună în pericol poarta gazdelor
  • min. 4: GOL Al Nassr! Cristiano Ronaldo deschide scorul. Startul portughez a primit o centrare excelentă și a reluat cu capul, din 5 metri. Silviu Lung nu a avut nicio șansă
  • min. 1: A început meciul

Al Nassr - Al-Raed, echipe de start

Al Nassr: Al Aqidi - Al Ghannam, Al Oujamni, Gonzalez, Konan - Al Khaibari, Luis Gustavo - Yahya, Al Hassam Ghareeb - Cristiano Ronaldo 
Rezerve: Rossi, Al Amri, Al Boushail, Al Fatil, Al Sulaiheem, Madru, Maran, Masharipov, Mohammed 
Antrenor: Dinko Jelicic 

Al Raed: Lung jr. - Al Doseri, Salem, Al Fahad, Faraj - Fouzair, Al Beshe, Djokovic, Mitriță - Tavares, El Berkaoui 
Rezerve: Al Harbi, Al Ghamdi, Al Jebreen, Al Rajeh, Al Shammari, Hazazi, Maghrahi, Mubarak 
Antrenor: Marius Șumudică

Presa internațională titrează: Ronaldo i-a enervat pe șeici și va fi dat afară de la Al Nassr în vară

Cristiano Ronaldo (38 de ani) ar urma să fie dat afară de la Al Nassr Riyadh.

Mohammed bin Salman (37 de ani), prințul moștenitor al Arabiei Saudite și conducătorul din umbră al formației Al Nassr Riyadh, s-ar fi decis să se despartă de Cristiano Ronaldo în vara acestui an, fiind nemulțumit de atitudinea și randamentul dat de portughez în tricoul saudiților, scriu cei de la El Futbolero.

Sursa citată mai arată că arabii s-au decis să nu se mai bazeze pe un jucător care are un salariu colosal, de 200 de milioane de euro pe an, dar care nu se ridică la nivelul așteptărilor și care este instabil din punct de vedere emoțional. Contractul lui Ronaldo cu Al Nassr expiră în iunie 2025.

Cristiano Ronaldo, sezon de coșmar în Arabia Saudită

Cristiano Ronaldo nu traversează un sezon foarte bun de când a ajuns la Al Nassr Riyadh. Deși pe plan individual cifrele lui sunt bune (14 goluri marcate în 14 meciuri), galben-albaștrii nu mai sunt lideri în clasament, fiind acum pe locul secund, cu 53 de puncte, la 3 puncte în spatele lui Al Ittihad.

VIDEO Marius Șumudică, despre duelul cu Ronaldo: „Poate își aduce aminte de mine de la Madeira”

Citește și alte știri din fotbalul internațional: 

Presa internațională titrează: Ronaldo i-a enervat pe șeici și va fi dat afară de la Al Nassr în vară

Al treilea mandat blanco? Zinedine Zidane ar fi fost contactat de Real pentru a se întoarce la Madrid

FCSB se transformă total » Planul lui Becali pentru Liga Campionilor conține și „opțiunea interzisă, din umbră”

Imagini scandaloase! Zona Crepusculară la Arenele BNR, în centrul Bucureștiului » Jandarmii blochează accesul pentru un motiv incredibil: „Sunt «consensele» noastre”


Comentarii (22)
VanBasten
VanBasten  •  30 Aprilie 2023, 14:11
Postat de paolo15 pe 29 Aprilie 2023, 12:47

Ma intreb când a avut Ninel timp de toate descoperirile astea, în timp ce a mers în urma lui Ronaldo, ca un ***...Rușinos!

Are nasul fin ca al unui caine de vanatoare si detecteaza caracterul omului dupa mirosul de transpiratie.

VanBasten
VanBasten  •  30 Aprilie 2023, 07:43
Postat de VardyParty pe 29 Aprilie 2023, 19:58

Pai, batranetsea e grea. Mai pui un tricou pe foc, mai faci un ceai.

Mai faci un ceai de sunatoare/hepatic, mai scoti un praf de nisip din ochi, te mai plangi putin cat de departe e familia si afirmi ca toata planeta iti cere sa nu renunti la misiunea ta unica. Asa e Ninel.

VanBasten
VanBasten  •  30 Aprilie 2023, 07:40

Genial cum Ninel ii face un soi de laudatio lui CR7, pe care nici nu-l cunoaste. Dar nici nu e nevoie, gura lui poate sa spuna orice pentru atentia de cate are nevoie orice narcisist grandios care se respecta. Obrigado!

Vezi toate comentariile (22)
Comentează