INTERNATIONAL  »  STRANIERI  »  STRANIERI

Cicâldău, pe lista altui club european puternic

Alexandru Cicâldău// Foto-Imago
Alexandru Cicâldău// Foto-Imago

Articol de GSP - Publicat duminica, 03 aprilie 2022 12:15 / Actualizat duminica, 03 aprilie 2022 13:55

Alexandru Cicâldău, mijlocașul în vârstă de 24 de ani al lui Galatasaray, ar avea ofertă și de la Betis Sevilla, susține cotidianul spaniol Super Deporte.

Într-un sezon dificil, primul, de adaptare, Alex Cicâldău a reușit 5 goluri și 4 assisturi în 35 de meciuri în toate competițiile, dar nu i-a mulțumit pe antrenorii și oficialii lui Galatasaray, care ar vrea să se despartă de el. 

„Vor asculta toate ofertele pentru Alexandru Cicâldău”

De curând, jurnaliștii turci scriau: „Șefii clubului vor asculta toate ofertele pentru Alexandru Cicâldău, la vară”. Și propuneri ar exista pentru internaționalul în vârstă de 24 de ani. 

Curtat în Serie A, de Sampdoria și Fiorentina, Cicâldău s-ar afla și pe lista unei grupări spaniole. Betis Sevilla, locul 5 în LaLiga

Alexandru Cicâldău l-ar putea înlocui pe William Carvalho 

Cotidianul iberic Super Deporte susține că Betis l-ar pierde pe portughezul William Carvalho sau pe argentinianul Guido Rodriguez, iar Cicâldău ar putea ajunge în locul său pe „Benito Villamarin”.

Cicâldău a jucat pentru Galatasaray în 35 de meciuri din acest sezon în toate competițiile. A marcat cinci goluri și a oferit cinci pase decisive.

Cicâldău are un mesaj pentru fanii lui Galtasaray, după assist-ul din campionat

Alexandru Cicâldău (24 de ani), autor al unui assist în victoria lui Galatasaray cu Fatih Karagumruk, 2-0, le transmite fanilor „Cim-Bom-Bom” că e din nou la capacitate maximă.

„Sunt foarte fericit că am câștigat și că am contribuit la această victorie. După COVID, a existat o scădere de formă din partea mea. Acum pot să spun că sunt pe drumul cel bun. Vreau să îmi îmbunătățesc jocul și să îmi ajut echipa”, a mărturisit Cicâldău, potrivit SporX.

VIDEO. Iosif Rotariu, la GSP Live: „Maxim e peste Cicâldău la ora actuală”

Citește mai multe știri din fotbalul internațional:

Pierde Bayern Munchen la masa verde? Ce urmează în Bundesliga, după gafa incredibilă a campioanei

Cicâldău are un mesaj pentru fanii lui Galtasaray, după assist-ul din campionat: „Acum pot să o spun”

FCSB se transformă total » Planul lui Becali pentru Liga Campionilor conține și „opțiunea interzisă, din umbră”

Imagini scandaloase! Zona Crepusculară la Arenele BNR, în centrul Bucureștiului » Jandarmii blochează accesul pentru un motiv incredibil: „Sunt «consensele» noastre”


Comentarii (7)
fairplayromania
fairplayromania  •  03 Aprilie 2022, 16:08
Postat de caravela pe 03 Aprilie 2022, 14:33

Cicaldau titular la Galata, Morutan rezerva. Mihaila a facut pasul spre Atalanta, Man rezerva la Parma. Asta inseamna sa fii gigist.

Să ai 2 oferte din Italia e ceva, ..... iar ălălalt de la fcfcsbî, e jenant !

fairplayromania
fairplayromania  •  03 Aprilie 2022, 16:04

Cicăldău e Baştanul Turcie ! Nikel ! Calitaţi precum rafinamentul si inteligenţa jocului sunt printre multe altele. Felicitări Cic !

caravela
caravela  •  03 Aprilie 2022, 14:33

Cicaldau titular la Galata, Morutan rezerva. Mihaila a facut pasul spre Atalanta, Man rezerva la Parma. Asta inseamna sa fii gigist.

Vezi toate comentariile (7)
Comentează
Close