INTERNATIONAL  »  STRANIERI  »  MLS

VIDEO Alexandru Mățan, martor la revenirea senzațională a lui Columbus Crew » Trupa din Ohio a revenit de la 0-2 cu Cincinnati și va da peste o formație din California în ultimul act

Alexandru Mățan. 
Foto: Instagram @ Columbus Crew
Alexandru Mățan. Foto: Instagram @ Columbus Crew

Articol de - Publicat duminica, 03 decembrie 2023 12:30 / Actualizat duminica, 03 decembrie 2023 12:42

Alexandru Mățan (24 de ani), extrema stânga a celor de la Columbus Crew, a bifat 110 minute în victoria obținută de trupa din statul Ohio, scor 3-2, în fața celor de la Cincinnati, în finala Conferinței de Est din MLS. În finala competiției, Columbus Crew o va înfrunta pe Los Angeles FC, câștigătoarea Conferinței de Vest. 

Duminică noapte, Columbus Crew s-a deplasat pe terenul celor de la Cincinnati, în finala Conferinței de Est din MLS. Alexandru Mățan, fostul jucător de la Farul, a fost titularizat de antrenorul francez Wilfried Nancy (46 de ani) și a bifat 110 minute în tricoul lui Columbus. A fost înlocuit în prelungiri de Kevin Molino. 

A jucat cu România la EURO 2008 și afirmă: „Aș fi preferat o grupă mai puternică. Așa am făcut și noi în «Grupa Morții»”
ROMÂNIA LA EURO 2024
A jucat cu România la EURO 2008 și afirmă: „Aș fi preferat o grupă mai puternică. Așa am făcut și noi în «Grupa Morții»”

VIDEO. Alexandru Mățan a fost titular la Columbus Crew în meciul cu Cincinnati, în finala Conferinței de Est din MLS

Gazdele au deschis scorul în minutul 14, prin Brandon Vasquez. Atacantul lui Cincinnati a primit o pasă în interiorul careului, în zona punctului cu var, de la Aron Bpupendza, a preluat, și l-a învins pe Patrick Schulte cu un șut cu piciorul stâng, la colțul lung. 

Cincinnati a dus scorul la 2-0 în minutul 45+3, prin mijlocașul argentinian Lucas Acosta. Decarul gazdelor a transformat o lovitură liberă de la marginea careului. Mingea a lovit bara din dreapta și a intrat în poartă. 

Columbus Crew a revenit în joc în minutul 75. Julian Gressel a centrat din banda dreaptă, atacantul Christian Ramirez a sărit peste minge, iar balonul l-a lovit pe Alvas Powell, unul dintre stoperii lui Cincinnati, și a intrat în poartă. 

Oaspeții au egalat în minutul 86, prin atacantul uruguayan Diego Rossi. Același Julian Gressel a trimis o centrare în interiorul careului, mingea a fost preluată de Christian Ramirez, iar acesta a intrat într-o combinație superbă cu Diego Rossi, la capătul căreia sud-americanul a finalizat. 

Columbus Crew a dat lovitura în minutul 115, prin Christian Ramirez. Molino a trimis o minge peste apărarea adversă, Cucho a recentrat în fața porții, iar fostul atacant de la Aberdeen a reluat cu dreptul, din 4 metri. La finalul partidei, Columbus Crew a primit trofeul Conferinței de Est din MLS.

Columbus Crew s-a calificat în finala MLS, acolo unde o va întâlni pe Los Angeles FC. Californienii au trecut în finala Conferinței de Vest de Houston Dynamo, scor 2-0. 

Partida dintre Columbus Crew și Los Angeles FC e programată pe 9 decembrie. 

Citește și: 

Transfer bombă în Superligă?! Alibec vrea să renunțe la bani ca să nu rateze Euro 2024 » Are o singură echipă în minte!

Revine Dan Petrescu la CFR Cluj? » Jeonbuk a ratat calificarea în Liga Campionilor Asiei, iar antrenorul român pare a fi în pericol

Ioan Andone s-a mutat în Spania » Comparația făcută de fostul antrenor: „Am 4 dormitoare. Știți cât plătesc pe curent?”

Imagini scandaloase! Zona Crepusculară la Arenele BNR, în centrul Bucureștiului » Jandarmii blochează accesul pentru un motiv incredibil: „Sunt «consensele» noastre”


Comentarii (4)
titiduru22
titiduru22  •  03 Decembrie 2023, 18:10
Postat de godot pe 03 Decembrie 2023, 13:13

L-am urmărit, joacă meci de meci foarte bine, pe orice post la mijloc. Travaliu și tehnică excelentă. Și chiar dacă e piticanie, e tanc fizic, foarte puternic. Singurul jucător român care știe să dribleze util, să scoată om din joc. E de echipa națională.

N-are ochi iordanescul pentru jucatorii care chiar joaca ceva . Va merge la euro tot cu expiratii de servicu .

AlessandroNesta
AlessandroNesta  •  03 Decembrie 2023, 15:02

Singurul roman care o sa ridice un trofeu sezonul asta, intr-un campionat bun. Bravo Matane!

dorelus
dorelus  •  03 Decembrie 2023, 14:51

Denis Drăguș spunea într-un interviu, la întrebarea cine era mai bun în generația,, Viitorul,, si surpriză nu Ianis ci Matan, el spunea că la turnee de juniori aproape întotdeauna el lua premiul pentru cel mai bun jucător.

Vezi toate comentariile (4)
Comentează