INTERNATIONAL  »  STRANIERI  »  METROSPORT

FOTO + VIDEO A devenit campion și acum are un nu motiv de sărbătoare: s-a căsătorit!

Articol de - Publicat vineri, 29 decembrie 2023 10:34 / Actualizat vineri, 29 decembrie 2023 12:51

Alexandru Mățan (24 de ani), proaspăt campion în MLS, cu Columbus Crew, a avut un nou motiv de bucurie: s-a căsătorit cu iubita lui, Elena.

Revenit recent în țară, pentru vacanță, mijlocașul ofensiv s-a căsătorit religios joi, 28 decembrie. Cei doi au petrecut alături de prieteni, într-o locație de lux din București.

Alexandru Mățan și Elena s-au căsătorit

+45 FOTO

Cei doi sunt împreună de aproape patru ani. Și în vară, la un an și jumătate de când s-au logodit, au anunțat că se vor căsători la finalul acestui an.

„O relație nu e ușoară. Dar totul se rezolvă dacă ai alături pe cineva care vrea să fie mai bun, care vrea să rezolve orice problemă, care te ascultă, care recunoaște când greșește și alături de care nu îți e teamă să fii tu însuți. 

Când doi oameni se implică și nu renunță când apare prima problemă, acea relație se dezvoltă frumos. Îți sunt recunoscătoare, Alex, că tu ești persoana care a ales să crească alături de mine și că nu renunți, indiferent de cât de greu ne e. Nici eu nu voi renunța ”, spunea recent Elena.

Elena Mățan este pasionată de modă și are propria linie vestimentară, pe care o promovează cu mândrie pe contul de Instagram. Aceasta postează des fotografii spectaculoase pe rețelele sociale, cu care i-a încântat pe urmăritori.

Elena, sotia lui Alex Matan, foto: Instagram @elena.matan
+45 FOTO

Citește și: 

Fabulos! Cât a costat și cum arată inelul pe care soția lui Ianis Hagi l-a purtat la cununie
CUNUNIE
Fabulos! Cât a costat și cum arată inelul pe care soția lui Ianis Hagi l-a purtat la cununie

Ioan Andone s-a mutat în Spania » Comparația făcută de fostul antrenor: „Am 4 dormitoare. Știți cât plătesc pe curent?”

Imagini scandaloase! Zona Crepusculară la Arenele BNR, în centrul Bucureștiului » Jandarmii blochează accesul pentru un motiv incredibil: „Sunt «consensele» noastre”


Comentarii (2)
lulu
lulu  •  29 Decembrie 2023, 13:17

Printisorul ,ca-i fiu de rege si eternă rezervă, vreo 15 articole despre casatorie.Matan ,ca-i fiul unui om fără aură regală ,dar titular la o echipă campioană, un articolas acolo ,să fie...

VanBasten1989
VanBasten1989  •  29 Decembrie 2023, 12:21

Fabulos!

Vezi toate comentariile (2)
Comentează