INTERNATIONAL  »  STRANIERI  »  STRANIERI

Alexandru Maxim a decis unde vrea să joace în sezonul viitor. Suma pentru care s-ar putea realiza transferul

Alex Maxim se simte bine în tricoul lui Beșiktaș // Foto: Imago
Alex Maxim se simte bine în tricoul lui Beșiktaș // Foto: Imago

Articol de - Publicat miercuri, 19 aprilie 2023 20:27 / Actualizat miercuri, 19 aprilie 2023 22:08

Mijlocașul Alexandru Maxim (32 de ani) s-a acomodat la Istanbul și nu s-ar mai întoarce la echipa cu care mai are contract până în 2024. Pretențiile lui Gaziantep ar putea să scadă de la 5 milioane, cum se estima inițial, la 2-2,5 milioane de euro.

Alexandru Maxim ar trebui să revină la sfârșitul stagiunii la Gaziantep, care l-a împrumutat la Beșiktaș, după ce s-a retras din campionat, din cauza consecințelor cutremurelor de la începutul lunii februarie.soldate cu peste 50.000 de morți în Turcia și Siria. Dar mijlocașul de 32 de ani s-a adaptat bine și repede la echipa din Istanbul și ar vrea să continue.

Turcii au dezvăluit suma » Cât trebuie să plătească Beșiktaș dacă vrea să-l ia definitiv pe Alex Maxim de la Gaziantep
STRANIERI
Turcii au dezvăluit suma » Cât trebuie să plătească Beșiktaș dacă vrea să-l ia definitiv pe Alex Maxim de la Gaziantep

Alex Maxim: „Sunt foarte fericit la Beșiktaș”

„După ce Gaziantep s-a retras din campionat, s-a ivit oportunitatea ca eu să vin aici. Erau interesate de mine şi alte cluburi, dar prima mea opţiune a fost Beşiktaş. Agentul meu s-a ocupat de chestiunile legate de transfer. Sunt foarte fericit că sunt aici, aş vrea să rămân. Aş fi bucuros să joc mai mult în faţa suporterilor noştri. Dacă mi se va cere să rămân, aş face asta cu plăcere”, declara internaționalul român pentru site-ul alb-negrilor.

Beșiktaș și Gaziantep au negociat la Istanbul pentru Maxim

Pretențiile inițiale ale lui Gaziantep pentru un transfer definitiv se cifrau la 5 milioane de euro. Dar Memik Yılmaz, președintele clubului care l-a dat împrumut pe român, a negociat la Istanbul cu conducerea „vulturilor” și cu agentul fotbalistului și suma ar putea să scadă undeva la jumătate, 2-2,5 milioane de euro. 

Cererea lui Gaziantep ar fi în limitele pe care le-ar accepta Beșiktaș, în condițiile în care Maxim mai are contract până în iunie 2024.

Alex a bifat șase meciuri la Beșiktaș, cu un total de 181 de minute fără a avea vreo realizare. Un singur meci a fost titular Maxim, la 0-0 cu Trabzon, evoluând până în minutul 68. La Gaziantep, în prima parte a sezonului a evoluat în 21 de meciuri în Super Lig, reușind 4 goluri și 6 pase decisive.

Citește și alte știri despre stranieri:

Ofertă neașteptată pentru Ianis Hagi! Ar putea juca sezonul viitor în elita Spaniei

Se lasă de fotbal pentru culturism? » Ștefan Radu, transformare fizică impresionantă

„Lampard” Popescu, primul plecat de la FCSB? » Până să vină oferta lui Becali, a bătut deja palma cu alt club din Superligă: „Suntem încântați, e un campion”

L-a disperat pe Hagi: „Ne despărțim, nu se mai poate! La câți bani îi dăm, trebuia să fie star”


Comentarii (0)

Articolul nu are încă nici un comentariu. Fii primul care comentează!

Comentează