INTERNATIONAL  »  STRANIERI  »  LIGA CAMPIONILOR

ANDREAS IVAN // VIDEO Românii fac spectacol pentru echipele din Statele Unite! Gol pentru New York Red Bull în Liga Campionilor

Articol de - Publicat joi, 28 februarie 2019 16:09

Nu doar numele lui Alex Mitriță e pe buzele americanilor. Și celălalt  român care joacă în SUA, Andreas Ivan, face spectacol: a dat gol în NY Red Bulls - Atletico Pantoja 3-0, în Liga Campionilor CONCACAF,

Deși a jucat puțin în campionat și n-are încă gol pentru New York Red Bulls în competiția internă, vârful Andreas Ivan se descurcă mai bine în cupele continentale.

Intrat în repriza secundă a meciului NY Red Bulls - Atletico Pantoja, atacantul cumpărat de americani de la Waldhof Mannheim (liga a 4-a germană) în 2018 a punctat pentru scorul final, 3-0.

Acesta a profitat de o respingere neinspirată a apărării adverse, a preluat mingea cu genunchiul și a șutat cu dreptul de la marginea careului, apropae de vinclu, fără speranțe pentru portarul advers. 

Numărul 9 de la NY are 11 partide în campionat, însă n-a reușit încă să puncteze. 

Ieri a intrat pe teren în locul vedetei echipei, Bradley Wright-Phillips. Fost jucător la Manchester City, atacantul englez, ajuns la 33 ani, e fratele mult mai cunoscutului Shaun Wright-Phillips și fiul celebrului Ian Wright, fost la Arsenal.

Andreas Ivan, 24 ani, este un vârf crescut în ligile inferioare din Germania la Stuttgarter Kickers sau Rot-Weiss Essen. În 2015, acesta a acceptat convocarea la "naționala" U21 a României, asta după ce apăruse într-o partidă a Germaniei U19.

Red Bulls New York s-a calificat în sferturile de finală ale Ligii Campionilor Americii de Nord și Centrale după 5-0 la general cu Pantoja. Acolo va da peste o adversară net superioară, Santos Laguna (Mexic).

Ioan Andone s-a mutat în Spania » Comparația făcută de fostul antrenor: „Am 4 dormitoare. Știți cât plătesc pe curent?”

Imagini scandaloase! Zona Crepusculară la Arenele BNR, în centrul Bucureștiului » Jandarmii blochează accesul pentru un motiv incredibil: „Sunt «consensele» noastre”


Comentarii (1)
10205443112577956
Peter Borcea  •  28 Februarie 2019, 18:55

Andi nu este varf ci mijlocas cu aptitudini deosebite !!

Vezi toate comentariile (1)
Comentează