INTERNATIONAL  »  STRANIERI  »  GSP LIVE

GSP LIVE // VIDEO Andreea, muza lui Sergiu Hanca » Fotbalistul e îndrăgostit până peste cap de soția sa + prima întâlnire a fost în galeria lui Dinamo!

Sergiu și Andreea Hanca
Sergiu și Andreea Hanca

Articol de GSP - Publicat luni, 27 mai 2019 15:41

Sergiu Hanca, 27 de ani, a vorbit azi, la GSP Live, despre relația pe care o are cu soția sa, Andreea, alături de care are un băiețel de doi ani, Zian. Fotbalistul a vorbit despre suportul pe care l-a primit din partea partenerei sale de-a lungul carierei. 

 

„Soția e foarte importantă, e lângă tine și la bine și la rău. Soția m-a susținut mereu, se interesa despre nutriție, dietă, se documenta foarte mult, mă ducea la nutriționiști”, a povestit actualul jucător al polonezilor de la KS Cracovia. 

Dinamo leagă destine

Sergiu a povestit apoi cum prima întâlnire cu Andreea Hanca s-a petrecut chiar în galeria lui Dinamo, la un meci jucat de „câini„ în 2014 în deplasare cu Astra Giurgiu. 

„Prima întâlnire a fost în galerie. Eu am primit vacanță devreme de la Târgu Mureș, iar Dinamo juca la Giurgiu, pe o ploaie torențială. Cum e viața, Dinamo a pierdut cu 1-6. Am stat tot meciul în ploaie, m-am băgat într-un sac când am ajuns acasă”, a declarat Sergiu Hanca, în studioul GSP Live.

„Pentru mine, familia e mai importantă decât fotbalul. Nu pot să accept ca suporterii noștri să se lege de familia mea” Sergiu Hanca

Andreea Hanca a fost implicată în scandalul care a dus la plecarea lui Sergiu de la Dinamo. Soția acestuia a fost implicată într-un scandal cu ultrașii dinamoviști în decembrie, la meciul Astra - Dinamo 4-1. - Detalii, AICI!

Vezi și: VIDEO Segiu Hanca, despre cele mai negre perioade de la Dinamo: „Mergi la antrenamente ca un robot, te superi”

AICI ai cele mai interesante statistici + clasamente în timp real din fotbalul intern și internațional!

Mihai Neșu, adevărul despre divorț: „Vreau să știe lumea” » S-a spus că soția l-a părăsit în urma accidentului

L-a rugat să nu joace, fiindcă are o presimțire rea, dar el a marcat în poarta Romei! Așa că a schimbat abordarea: „Hai să mai facem copii”


Comentarii (1)
blahblahblah111
blahblahblah111  •  27 Mai 2019, 22:44

stie ca e *** ?

Acest comentariu a fost moderat deoarece continea limbaj vulgar sau jignitor.

Vezi toate comentariile (1)
Comentează