INTERNATIONAL  »  STRANIERI  »  FOTBAL

Îl recunoști? Adrian Mutu voia ca el să-i joace rolul vieții într-un film! Imaginea virală postată de pe vremea când era fotbalist

Articol de - Publicat marti, 12 decembrie 2023 08:00 / Actualizat marti, 12 decembrie 2023 09:46

Antonio Banderas, actorul despre care Adrian Mutu spunea că i-ar putea juca rolul într-un film despre viața sa, a publicat o poză pe Instagram, de pe vremea când juca fotbal, prima lui dragoste, iar fanii, inclusiv Nadia Comăneci, au comentat și au apreciat postarea.

Este unul dintre actorii celebri de la Hollywood, unul dintre europenii care au făcut carieră în film și-au ajuns să fie adulați și de femei, și de bărbați.

Prima impresie a germanului Bernd Storck despre România: „Frig și Dracula! Un personaj faimos, copiii mei vor dori să viziteze când vor sosi aici”
INEDIT
Prima impresie a germanului Bernd Storck despre România: „Frig și Dracula! Un personaj faimos, copiii mei vor dori să viziteze când vor sosi aici”

Antonio Banderas, 63 de ani, este cunoscut pentru rolurile sale din peste 50 de pelicule, fiind onorat cu o stea pe Hollywood Walk of Fame, pe 18 octombrie 2005. Tot căutând prin propriul telefon mobil, spaniolul a dat peste o poză foarte veche care i-a trezit nostalgii.

Fotografia care a trezit amintiri: Antonio Banderas, fotbalist

A publicat-o pe pagina sa personală de Instagram, fotografia a devenit virală, inclusiv legendara Nadia Comăneci apreciind ”suvenirul”. Imaginea care a strâns deja peste 26.000 de aprecieri îl înfățișează pe Banderas într-o echipă de fotbal, înainte de startul unui meci.

”Deși memoria este diluată încercând să stabilească timpul și echipa. Poate e din El Palo, anul 1977 sau 1978. Știe cineva? Mă recunoști?”, a scris ibericul în dreptul fotografiei.

Fanii l-au identificat lesne, al treilea din dreapta spre stânga, de pe rândul de jos, apoi mai mulți au început să-și dea cu părerea vizavi de meciul ce-ar fi fost acum 45 de ani.

Antonio Banderas a jucat atacant, era talentat, dar „prea manierat pentru fotbal”

Ceea ce se știe cu certitudine despre Antonio Banderas este faptul că marea lui dragoste a fost fotbalul. Înainte de teatru și film! Voia să devină fotbalist profesionist, puștiul din Malaga fiind recomandat ca un talentat atacant de către fostul său antrenor, Antonio Matez.

1995este anul în care revista britanică Empire l-a clasat pe locul 24 în topul „Celor mai sexy vedete din istoria filmului”

Care avea să declare ziarului Marca faptul că ”era prea manierat pentru această afacere a fotbalului”. Antonio a jucat pentru echipa locală din Malaga între 1974 și 1977, chiar a avut o prezență într-un meci contra celor de la Real Madrid, la nivelul echipelor de tineret, înainte de o accidentare teribilă la gleznă care i-a stopat ascensiunea sportivă și avea să-i deschidă drumul către actorie.

Adrian Mutu l-ar alege pe Antonio Banderas să-l interpreteze într-un eventual film biografic

Printre cei care-l apreciază pe Antonio Banderas se numără și românul Adrian Mutu, 44 de ani. În ianuarie 2019, când ”Briliantul” a schimbat prefixul, într-un interviu-eveniment acordat Gazetei Sporturilor, actualul antrenor de la Neftchi Baku a fost chestionat, la un moment dat.

45 de milioane de dolarieste averea estimată a lui Banderas, potrivit Celebrity Net Worth

”Ce actor ar putea juca rolul Adrian Mutu într-un film biografic?”, a fost întrebat. Mutu a răspuns: ”Nu știu, că ăștia preferați ai mei, Al Pacino sau De Niro, sunt cam bătrâni. Poate Antonio Banderas ori Robert Downey Jr., că am auzit că știe un pic de fotbal. Oricum, ar trebui să fie un star internațional și să arate bine. (râde iar)”.

VIDEO Adrian Mutu, lucruri mai puțin știute: „Sunt emotiv, plâng. Mă emoționez și la filme. Iar între prieteni spun și bancuri”

Citește și alte știri:

Ioan Ovidiu Sabău a fost o noapte antrenorul lui Dinamo! Cum s-a derulat un episod umilitor din cariera „Moțului” și cine s-a împotrivit mutării

ANALIZĂ GSP Unde excelează și unde suferă noua perlă a lui Becali » Trei puncte forte și trei minusuri ale fotbalistului adus de la Poli Iași

Campionul modest de la FCSB » Povestea unui fotbalist atipic din vestiarul roș-albastru: greu încercat în copilărie și salvat de soție + locuiește în zona blamată de bucureșteni

FCSB se transformă total » Planul lui Becali pentru Liga Campionilor conține și „opțiunea interzisă, din umbră”


Comentarii (6)
pladimirvutin
pladimirvutin  •  12 Decembrie 2023, 15:45
Postat de cpt.ahab pe 12 Decembrie 2023, 12:08

Și lângă el e Pițurcă!:)))))

Si eu am zis la fel. Puteam sa jur ca e Piturca. Sigur nu au incurcat astia de la GSP pozele?

Adriann_1
Adriann_1  •  12 Decembrie 2023, 15:07
Postat de cpt.ahab pe 12 Decembrie 2023, 12:08

Și lângă el e Pițurcă!:)))))

Dialog: "-Am jucat si cu Banderas" -"WOW, in ce film?" -"Nu, la fotbal" :))

cpt.ahab
cpt.ahab  •  12 Decembrie 2023, 12:08
Postat de Aliluia pe 12 Decembrie 2023, 10:47

Randul de jos, al 3 lea de la dreapta la stanga.

Și lângă el e Pițurcă!:)))))

Vezi toate comentariile (6)
Comentează