INTERNATIONAL  »  STRANIERI  »  BELGIA

Bölöni, în mare pericol la Antwerp: „Trebuie să înceapă să se teamă. Nu se mai admit pași greșiți”

Articol de - Publicat luni, 21 octombrie 2019 11:39

Loți Bölöni nu prea mai zâmbește. După două succese la rând în Jupiler League, au urmat trei etape fără victorie, cu doar două puncte din nouă! 1-3 cu Mechelen (golul de 1-2 al adversarilor a fost marcat de Igor De Camargo, 36 de ani, campion cu Standard în 2009, alături de antrenorul român) face ce atmosfera să fie și mai sumbră la Antwerp.  

Primii care au reacționat au fost propriii fani. I-au fluierat pe jucători, scandând „Rușine să vă fie!".

Jurnaliștii belgieni vorbesc de probleme tot mai mari la echipă. Și Het Nieuwsblad, și Gazet van Antwerpen scriu că „Bölöni e amenințat”. Primul cotidian scrie că „nu se așteaptă mâine demisia antrenorului, dar, în interiorul clubului, presiunea crește. Bölöni trebuie să se înceapă să se teamă. Nu se mai admit pași greșiți”. 

„Antrenorul e primul care plătește”

În același timp, David Van den Broeck, editorialist la GvA, costată că „unii fotbaliști nu mai respectă jocul colectiv și se observă o lipsă de autoritate și disciplină. Nu vă gândiți că Bölöni ar putea fi în pericol? Așa se întâmplă în fotbal: antrenorul e primul care plătește". 

Ziaristul flamand accentuează că „primele zvonuri negative vin din interiorul clubului”. Anunțând: „Puteți fi siguri că, în următoarele zile, patronul Paul Gheysens va avea o discuție dură cu Bölöni”.  

Nu e prima oară când tehnicianul în vârstă de 66 de ani trece prin clipe încordate la Antwerp, dar le-a depășit de fiecare dată. O victorie sâmbătă, acasă, în fața lui Kortrijk, ar putea liniști atmosfera la echipă. 

A scos din lot un titular indiscutabil 

O absență neașteptată la Antwerp. Fundașul stânga norvegian Simen Juklerød, 25 de ani, titular indiscutabil și sezonul trecut, și în acest start de stagiune, a fost scos din lot în week-end. Deși el este unicul fundaș stânga pur din lotul lui Bölöni. 

„Nu am fost mulțumit de prestația sa cu Standard, nu a ajutat suficient ofensiva. De aceea am luat această decizie. Nu a fost o pedeapsă, dar sper ca el să se gândească la hotărârea mea”, a declarat antrenorul.  

Vezi și:

Șansă pentru Chipciu! Noul antrenor al lui Anderlecht l-a cerut înapoi în echipă

AICI ai cele mai interesante statistici + clasamente în timp real din fotbalul intern și internațional!

Ioan Andone s-a mutat în Spania » Comparația făcută de fostul antrenor: „Am 4 dormitoare. Știți cât plătesc pe curent?”

Imagini scandaloase! Zona Crepusculară la Arenele BNR, în centrul Bucureștiului » Jandarmii blochează accesul pentru un motiv incredibil: „Sunt «consensele» noastre”


Comentarii (0)

Articolul nu are încă nici un comentariu. Fii primul care comentează!

Comentează