INTERNATIONAL  »  STRANIERI  »  AJAX

Brugge nu renunță la Răzvan Marin! O nouă ofertă: „Vedem cât de tare ține Ajax la el”

Articol de - Publicat sambata, 18 ianuarie 2020 10:17

Bart Verhaeghe, președintele celor de la Club Brugge, liderul campionatului belgian, chiar vrea să-l ia pe Răzvan Marin de la Ajax, susține RTBF.

Vineri, la o zi după ce De Telegraaf și Het Nieuwsblad au anunțat că FC Bruges a făcut o ofertă pentru Răzvan Marin, refuzată de Ajax, antrenorul "lăncierilor" a susținut că vrea să-l țină pe mijlocașul în vârstă de 23 de ani la Amsterdam.

„Cred că Răzvan Marin rămâne”

„Noi ne luptăm pe trei fronturi, în campionat, Cupă şi Europa League, e nevoie de un lot consistent. Există anumite posturi cheie, dar și o categorie de jucători la care am putea renunţa, chiar aș fi de acord să se transfere sub formă de împrumut. Nu e cazul și cu Răzvan Marin, cred că va rămâne”, a declarat Erik ten Hag la conferința de presă.

Site-ul radioteleviziunii publice belgiene, rtbf.be, anunță însă că președintele liderului Jupiler League, Bart Verhaeghe, nu renunță la ideea de a-l aduce pe Marin. Împrumut sau transfer definitiv. Și că ar pregăti o nouă ofertă. „Vom vedea cât de tare ține Ajax la Marin în următoarele două săptămâni”, a încheiat RTBF. 

Hagi despre Răzvan Marin

Citește și:

Erik ten Hag nu vrea să îi dea drumul lui Răzvan Marin: „Sunt sigur că va rămâne la Ajax”

AICI ai cele mai interesante statistici + clasamente în timp real din fotbalul intern și internațional!

Ioan Andone s-a mutat în Spania » Comparația făcută de fostul antrenor: „Am 4 dormitoare. Știți cât plătesc pe curent?”

Ce susține MM Stoica că face săptămânal pentru suporterul pe care l-a pocnit: „Cumva am reparat-o”


Comentarii (1)
persanu
persanu  •  18 Ianuarie 2020, 12:03

Dar marele Baluță care a trecut pe la Viitorul transferat in Anglia a ajuns la o mare echipă din Olanda. Oamenii de fotbal din România spuneau despre el cand era la viitorul ca ar putea juca la orice echipa mare din Europa si ca acesta seamănă mult la joc cu Gica Popescu. A ajuns la o echipa care se bate la retrogradare :))))) Ar trebui ca Hagi sa iasă sa ne spună de ce nu joacă superfotbalistii antrenați de el la echipele mari, ca antrenorii nu ii baga ca sunt romani si au ceva cu romanii

Vezi toate comentariile (1)
Comentează