INTERNATIONAL  »  STRANIERI  »  CAMPIONATE

UPDATE Ce au făcut stranierii în acest weekend » Mihăilă, decisiv la Parma + Drăgușin a câștigat derby-ul românilor din Serie B

Cele mai importante informații de la meciurile stranierilor din acest week-end au putut fi urmărite în liveBLOG-ul GSP.ro
Cele mai importante informații de la meciurile stranierilor din acest week-end au putut fi urmărite în liveBLOG-ul GSP.ro

Articol de GSP - Publicat luni, 29 august 2022 00:02 / Actualizat luni, 29 august 2022 00:06

Cele mai importante informații de la meciurile stranierilor din acest week-end au putut fi urmărite în liveBLOG-ul GSP.ro. Radu Drăgușin a câștigat derby-ul românilor din Serie B, Genoa - Pisa 0-1, meci în care au mai fost implicați alți 3 români. Mircea Lucescu a anunțat că e posibil să plece după eșecul usturător din campionat, Dinamo Kiev - Dnipro 0-3, în timp ce Nedelcearu, Stanciu și Mihăilă au reușit câte un assist pentru echipele lor.

Răzvan Marin, integralist în Lecce - Empoli 1-1

  • Răzvan Marin a fost integralist la Empoli, în duelul din etapa #3 din Serie A
  • Pentru un fault de joc, Răzvan Marin a văzut un cartonaș galben în minutul 27, singurul moment în care internaționalul român a ieșit în evidență.
  • Parisi a deschis scorul pentru oaspeți în minutul 23, în timp ce Strefezza a egalat chiar înainte de pauză, minutul 40.

Pisa - Genoa 0-1: Drăgușin a câștigat derby-ul românilor din Serie B

  • În runda #3 din Serie B, Marius Marin (schimbat la pauză) și Adi Rus (schimbat în minutul 84) au fost titulari la Pisa, în timp ce Radu Drăgușin a fost integralist la Genoa. 
  • Moruțan, rezervă la gazde, a intrat pe teren în minutul 12, după accidentarea lui Torregrossa, și a rămas pe gazon până la final. George Pușcaș, abia transferat de Genoa, nu a făcut parte din lot.
  • Singurul gol al partidei a fost reușit în minutul 29 de Ekuban.

Valentin Mihăilă, decisiv în Parma - Cosenza 1-0

  • Dennis Man și Mihăilă au fost titulari la Parma în etapa #3 din Serie B, care a adus prima victorie a „cruciaților” din actuala stagiune, după două remize.
  • Mihăilă a izbutit o centrare perfectă în minutul 29, la golul lui Inglese, unicul al confruntării. Assist pentru român, schimbat ulterior la pauză.
  • Man a fost păstrat pe teren până în minutul 72, când antrenorul Pecchia l-a schimbat cu Ansaldi.

PAOK - Atromitos 2-1: Răzvan Lucescu, victorie dramatică vs. Rotariu

  • Dorin Rotariu, rezervă în confruntarea cu echipa lui Răzvan Lucescu din etapa #2 a campionatului elen, a intrat pe teren la 1-0 pentru gazde, în minutul 62, însă nu s-a remarcat cu nimic.
  • Kurtic a deschis scorul din penalty pentru PAOK, Tzovaras a egalat pentru Atromitos în minutul 90, dar scorul final avea să fie stabilit în 90+4 de Narey.

Eșec dur pentru Mircea Lucescu: Dinamo Kiev - Dnipro 0-3

Primul meci în campionat de la izbucnirea războiului pentru echipa lui Mircea Lucescu n-a fost deloc cu noroc. Calificată în grupele Europa League, Dinamo a capitulat la Lvov în fața celor de la Dnipro-1. Oaspeții au marcat prin Eduard Sarapiy (43), Oleksandr Pikhalyonok (55) și Valentyn Rubchynskyi (90+1).

Duș rece”, așa a catalogat Dinamo Kiev pe Twitter înfrângerea din această după-amiază cu formația care s-a clasat sezonul trecut pe locul 3.

Detalii despre cum se dispută partidele în Ucraina - AICI.

Rareș Ilie, schimbat la pauză în Nice - Marseille

Rareș Ilie a început pe teren duelul cu Olympique Marseille, fiind folosit de Lucien Favre în linia de trei din spatele vârfului. Românul a rezistat pe teren o singură repriză, la capătul căreia OM conducea cu 3-0! Acesta a fost și scorul final al întâlnirii de pe Allianz Riviera.

Cum s-a descurcat Rareș Ilie în Nice - Marseille: 

  • 20 de atingeri 
  • 7/9 pase reușite 
  • 1 șut spre poartă, 0 cadrate 
  • 0/2 driblinguri reușite 
  • 2/8 dueluri câștigate 
  • 8 mingi pierdute

Stanciu, pasă de gol pentru Wuhan

Nicolae Stanciu a reușit un assist pentru Wuhan, în meciul cu Shenzen, din etapa 15 a campionatului Chinei. Internaționalul român a pasat decisiv la reușita lui Marcao, care a deschis scorul în minutul 5. Stanciu a ajuns assist-ul cu numărul 8 în acest sezon. El mai are și 7 goluri.

Nedelcearu, pasă de gol pentru Palermo

Nedelcearu a fost integralist la Palermo, în meciul cu Ascoli (2-3), din etapa #3 din Serie B. Fundașul român a reușit o pasă de gol pentru Brunori, care a egalat în minutul 36. Gondo deschisese scorul în minutul 27.

Nedelcearu a fost integralist în primele două etape la Palermo, în victoria cu Perugia, 2-0, și egalul cu Brascia, 1-1.

Maxim, integralist la Gaziantep

Cu Alex Maxim titular, Gaziantep a învins Antalyaspor, 5-2, în etapa #4 din liga turcă. Jucătorul român a încasat un cartonaș galben în minutul 66. Alin Toșca a rămas pe bancă tot meciul. Până la meciurile contracandidatelor, Gaziantep e lider în Turcia, cu 10 puncte în 4 meciuri. Etapa viitoare, echipa lui Maxim și Toșca joacă în deplasare, la Galatasaray. 

Victorie pentru Reghe

Laurențiu Reghecampf a obținut a treia victorie în campionat din acest sezon. Neftchi Baku a învins Zira cu 2-1. Echipa antrenată de tehnicianul român e pe locul 3 în clasament, cu 9 puncte din 4 meciuri.

Citește și alte știri din fotbalul internațional:

VIDEO Ionuț Radu l-a impresionat pe Jose Mourinho » Ce a spus The Special One după Roma - Cremonese

Trag de timp pentru Cicâldău » Italienii vor să le forțeze mâna celor de la Galatasaray

Mihai Neșu, adevărul despre divorț: „Vreau să știe lumea” » S-a spus că soția l-a părăsit în urma accidentului

L-a rugat să nu joace, fiindcă are o presimțire rea, dar el a marcat în poarta Romei! Așa că a schimbat abordarea: „Hai să mai facem copii”


Comentarii (11)
magic4ever
magic4ever  •  29 August 2022, 12:33
Postat de popescudzn pe 28 August 2022, 17:32

Rares Ilie nu face fata nici in Liga a doua din Elvetia

Pana una alta Rares Ilie joaca titular la Nice in campionat si in cupele europene,in timp ce simulatorul de Tanase a ajuns la camile si Popescu Crevedia de 100 mil euro nu are nici o pasa de gol sau vreun gol sezonul asta in liga 1 din lumea a 5 a fotbalului si nu a sa ajunga niciodata intr-un campionat de top pentru ca el abia vorbeste romana si ne-a demonstrat in startul asta de sezon ca a fost o intamplare finalul de sezon ....

zorrozabal
zorrozabal  •  29 August 2022, 08:51

Mihaila cica a fost„decisiv”la Parma!Și atunci de ce a fost schimbat la pauza?!Rare cazuri in care jucatorii români sa fi fost integraliști!Majoritatea din ei sunt schimbați la jumatatea reprizei a doua-semn clar ca nu au corespuns!Și in majoritatea meciurilor in care joaca ei,echipele lor fac rezultate nefavorabile!

koukourigou
koukourigou  •  29 August 2022, 07:43

DennIzman a fost super in etapa asta, dar se tine secret sa nu se afle, ca-l vor unii din Madagascar si plang toti italienii ca nu vor sa-l dea.

Vezi toate comentariile (11)
Comentează