INTERNATIONAL  »  STRANIERI  »  ARABIA SAUDITĂ

Ciprian Tătărușanu a impresionat la debutul în Arabia Saudită » Fără greșeală împotriva fostei echipe a lui Șumudică

Ciprian Tătărușanu a ajuns vara aceasta în Arabia Saudită
Ciprian Tătărușanu a ajuns vara aceasta în Arabia Saudită

Articol de - Publicat sambata, 19 august 2023 20:38 / Actualizat sambata, 19 august 2023 21:34

Ciprian Tătărușanu a debutat cu dreptul în prima ligă a Arabiei Saudite, campionatul plin de vedete în care s-a transferat vara aceasta. Plecat în Golf după trei ani la AC Milan, „veteranul” de 37 de ani a ajuns la Abha Club, iar primul meci a fost un real succes.

Românul a securizat poarta noii sale echipe în victoria de pe teren propriu cu Al-Raed, fosta formație a lui Marius Șumudică

Ianis Hagi a reacționat după ultimul meci al lui Rangers, în care a intrat abia în repriza secundă: „Sunt dezamăgit!”
RANGERS
Ianis Hagi a reacționat după ultimul meci al lui Rangers, în care a intrat abia în repriza secundă: „Sunt dezamăgit!”

Abha Club s-a impus la limită, 1-0, grație reușitei lui Omar Al Ruwaili din minutul 57. Tătărușanu a avut o evoluție apreciată, intervenind la toate cele cinci mingi expediate de oaspeți pe cadrul porții sale. 

Ciprian Tătărușanu are un contract de excepție în Arabia Saudită

Tătă a ajuns în Arabia în luna august a acestui an și e coleg la clubul saudit, printre alții, și cu Grzegorz Krychowiak, fostul mijlocaș de la Sevilla sau PSG. Abha Club, locul 12 sezonul trecut, e antrenată de polonezul Czeslaw Michniewicz. 

Românul a semnat un contract valabil două sezoane, urmând să câștige în Arabia Saudită nu mai puțin de 1,8 milioane de euro. Goalkeeperul mai avea varianta Cagliari, dar sarzii au decis să renunțe la varianta Tătărușanu ca titular, cotidianul L'Unione Sarda scriind luna trecută că „soluția low cost plus experiența din Serie A nu sunt suficiente pentru profilul căutat”.

Pentru Tătărușanu este prima experiență din carieră în afara Europei. El a mai jucat în România (FCSB, Gloria Bistrița, Juventus București), Italia (Fiorentina, Milan) și Franța (Nantes, Lyon).

În ultimii 3 ani a fost legitimat la Milan, alături de care a cucerit titlul în Serie A în 2022. Pentru milanezi a fost a doua variantă, dar în ultimele două sezoane a jucat de fiecare dată, titularul Mike Maignan suferind accidentări. A bifat 37 de apariții în tricoul gigantului din Italia.

Citește și alte știri din fotbalul internațional:

Boloni, rezultat fantastic cu Marseille: echipa lui a marcat de două ori în inferioritate numerică

Ianis Hagi a reacționat direct, după ultimul meci al lui Rangers: „Sunt dezamăgit!” » Reproșuri către propriul antrenor

Ianis Hagi, pe teren în victoria lui Rangers » Ce au observat jurnaliștii scoțieni și nota acordată: „N-a intrat cu adevărat în joc”

FCSB se transformă total » Planul lui Becali pentru Liga Campionilor conține și „opțiunea interzisă, din umbră”

Imagini scandaloase! Zona Crepusculară la Arenele BNR, în centrul Bucureștiului » Jandarmii blochează accesul pentru un motiv incredibil: „Sunt «consensele» noastre”


Comentarii (1)
parachioara5
parachioara5  •  19 August 2023, 21:51

...o sa i dea la grinda si pe arabi ...cum ne a dat pe noi de zeci de ori cand era la nationala ...

Vezi toate comentariile (1)
Comentează
Close