INTERNATIONAL  »  STRANIERI  »  GRUPA L

CORESPONDENȚĂ DIN GRECIA // Cosmin Bărcăuan despre duelul decisiv PAOK - BATE: ”N-avem un Messi, un Ronaldo, dar grupul e solid”

Bărcăuan are și 8 prezențe la prima reprezentativă a României, unde a marcat de două ori
Bărcăuan are și 8 prezențe la prima reprezentativă a României, unde a marcat de două ori

Articol de - Publicat joi, 13 decembrie 2018 11:01

Cosmin Bărcăuan, 40 de ani, fost jucător al grecilor și comentator periodic la o televiziune din Salonic, Cosmin Bărcăuan a făcut avancronica meciului decisiv pentru primăvara europeană a lui Răzvan Lucescu. PAOK - BATE e diseară, de la 19:55, pe TV  Digi Sport 2, TV Telekom Sport 1, Look TV și liveTEXT pe GSP.ro.

Meci cât o calificare în primăvara europeană pentru echipa lui Răzvan Lucescu. PAOK Salonic are nevoie de o victorie fie și la limită, cel puțin 1-0, cu BATE Borisov și un succes al lui Chelsea în Ungaria pe terenul lui Vidi pentru ca Lucescu, Toșca, Varela și ceilalți să treacă de faza grupelor. Liderul autoritar din Super League elenă, singura echipă neînvinsă din campionatul intern, PAOK e pregătită să facă un meci mare, așa cum își dorește și tehnicianul român.

Gazeta Sporturilor a vorbit cu un fan special al alb-negrilor, Cosmin Bărcăuan, fost jucător la PAOK în ediția 2006/2007. Bărcă-gol e stabilit de mai bine de un deceniu în această țară, iar din toamnă este antrenorul principal al celor de la FC Voluntari II în Liga a 3-a din România. Cosmin va fi și el prezentat la meciul cu BATE Borisov, comentator al televiziunii Nova Sport. 

"Am urmărit meciurile lui PAOK fie la TV, fie live, ultimul duel din campionat, 2-1 cu Larisa. În Grecia, a ajuns forța numărul 1 a țării, doar un cataclism poate bloca drumul spre titlu, nimeni nu cred că poate ține pasul cu echipa lui Lucescu. În Europa, trebuie mai multă concentrare. Atmosfera e bună la echipă. Forța stă în grup, nu există vreun Messi sau un Ronaldo, dar formația e solidă. Își împinge adversarul spre greșeală. Oricum, PAOK trebuie să joace mai bine decât cu Larisa, de exemplu, fiindcă în Grecia nu prea are adversar. Important e să știe să fructifice avantajul, eu cred că va marca prima", a explicat Bărcăuan pentru Gazetă.

2goluri în 71 de prezențe în prima ligă elenă are Cosmin pentru PAOK Salonic și pentru OFI Creta

30de meciuri a jucat ardeleanul în tricoul grupării din Salonic

"Vor veni cel puțin 15.000 de oameni care să împingă echipa de la spate. Sunt sigur că se va crea un vulcan, cu toate că se anunță ploaie la meci"
Cosmin Bărcăuan

Ioan Andone s-a mutat în Spania » Comparația făcută de fostul antrenor: „Am 4 dormitoare. Știți cât plătesc pe curent?”

Imagini scandaloase! Zona Crepusculară la Arenele BNR, în centrul Bucureștiului » Jandarmii blochează accesul pentru un motiv incredibil: „Sunt «consensele» noastre”


Comentarii (0)

Articolul nu are încă nici un comentariu. Fii primul care comentează!

Comentează