INTERNATIONAL  »  STRANIERI  »  ITALIA

Echipa lui Cristi Chivu a ajuns ultima în Youth League

Cristi Chivu, antrenor Inter Primavera. 
Foto: Imago
Cristi Chivu, antrenor Inter Primavera. Foto: Imago

Articol de - Publicat joi, 09 noiembrie 2023 14:56 / Actualizat joi, 09 noiembrie 2023 15:28

Inter Primavera, formația antrenată de Cristi Chivu (43 de ani), fostul fundaș al naționalei, a remizat, miercuri, pe terenul lui RB Salzburg, scor 1-1, în runda cu numărul 4 a fazei grupelor UEFA Youth League, varianta de tineret a Ligii Campionilor. Echipa din Milano e ultima în grupă, sub Salzburg, Benfica și Real Sociedad

Echipa U19 a lui Inter, pregătită de fostul fundaș al italienilor, Cristi Chivu, nu o duce deloc bine în UEFA Youth League. Trupa din nordul Italiei a remizat miercuri în deplasarea din Austria cu RB Salzburg, scor 1-1, și e ultima în grupa D, cu numai 3 puncte câștigate în 4 meciuri. 

Ce vine din urmă? » Problemele majore sesizate de Dorinel Munteanu la noua generație: „Aici suferă tinerii. Pică imediat!”
Ce vine din urmă?
Ce vine din urmă? » Problemele majore sesizate de Dorinel Munteanu la noua generație: „Aici suferă tinerii. Pică imediat!”

Inter Primavera, echipa antrenată de Cristi Chivu, a remizat cu RB Salzburg și e ultima în grupa din UEFA Youth League

RB Salzburg a deschis scorul în minutul 76, prin mijlocașul Mohammad Sadeqi. Fotbalistul gazdelor l-a învins pe portarul lui Inter, Alessandro Calligaris, cu un șut din voleu, de la marginea careului, după ce un fotbalist al italienilor a respins o centrare venită din lovitură de la colțul terenului. 

Inter a egalat doar 5 minute mai târziu, prin mijlocașul Thomas Berenbruch. 

Rezultatele înregistrate de Inter Primavera în grupele UEFA Youth League: 

  • Real Sociedad - Inter 3-3
  • Inter - Benfica 1-1
  • Inter - RB Salzburg 2-3
  • RB Salzburg - Inter 1-1

Inter Primavera mai are de disputat două meciuri în faza grupelor: în deplasare cu Benfica, pe 29 noiembrie, și acasă cu Real Sociedad, pe 12 decembrie. 

Liderul grupei este RB Salzburg, cu 8 puncte. Austriecii sunt urmați de Benfica, 5 puncte, Real Sociedad, 4 puncte, și Inter, 3. Câștigătoarea grupei merge în „optimile” competiției, iar ocupanta locului secund în faza 16-imilor de finală. 

Inter Primavera stă mult mai bine în campionat 

Lucrurile stau altfel pentru Inter Primavera în campionat. Trupa lui Cristi Chivu este liderul la zi al clasamentului, cu 23 de puncte adunate în 9 etape. 

Podiumul este completat de rivala AC Milan, care are 20 de puncte, și de Lazio, cu 18 puncte în cont. 

VIDEO. Rezumat: Inter Primavera - Genoa 2-0

Citește și: 

Strategia lui AC Milan pentru a-l transfera pe Radu Drăgușin » De ce au rossonerii urgentă nevoie de fundașul român

„Bombă” în Spania: „Real a renunțat la Kylian Mbappe!”. Au fost dezvăluite motivele

Ioan Andone s-a mutat în Spania » Comparația făcută de fostul antrenor: „Am 4 dormitoare. Știți cât plătesc pe curent?”

Imagini scandaloase! Zona Crepusculară la Arenele BNR, în centrul Bucureștiului » Jandarmii blochează accesul pentru un motiv incredibil: „Sunt «consensele» noastre”


Comentarii (1)
adrian.7
adrian.7  •  09 Noiembrie 2023, 15:32

Un jucător de aplaudat cu un PR extraordinar care spre deosebire de mulți, mulți sportivi la același nivel a avut grija de imaginea lui...Este adevarat ca a avut lângă el o nevasta care nu a renunțat la a fi desteapta după ce l-a luat, l-a si „împachetat” frumos ca imagine...Multi s-au cuplat cu jurnaliste, unii s-au și căsătorit, putini au rămas cu ele dar din cunostintele mele, căsnicia lor este emblema sportiv-jurnalista pe melegurile mioritice

Vezi toate comentariile (1)
Comentează