INTERNATIONAL  »  STRANIERI  »  ITALIA

Man și Moruțan ar putea deveni colegi la vară » Scenariul prin care amândoi ajung în Serie A

Man și Moruțan ar putea deveni colegi la vară. Foto: GSP
Man și Moruțan ar putea deveni colegi la vară. Foto: GSP

Articol de - Publicat marti, 18 aprilie 2023 12:18 / Actualizat marti, 18 aprilie 2023 12:34

Olimpiu Moruțan (23 de ani), mijlocașul celor de la Pisa, ar putea fi cumpărat de la Galatasaray cu 5,5 milioane de euro dacă Parma promovează, iar echipa toscană rămâne în Serie B. „Dacă ar veni la Parma, aș marca și eu mai mult”, declara Dennis Man (24 de ani), după meciurile naționalei.

Legiunea românească de la Parma s-ar putea completa la vară cu un nou nume. Olimpiu Moruțan este vizat de o mutare la echipa lui Dennis Man și Valentin Mihăilă, însă doar cu o condiție. 

Italienii de la Footballnews24.it au aflat că mijlocașul Pisei are ocazia să joace în sezonul viitor în Serie A dacă Parma promovează în urma play-off-ului, iar Pisa rămâne mai departe în Serie B. Poate chiar în urma unui meci direct, având în vedere pozițiile lor actuale din clasament, locurile 6 și 7!

Gică Hagi, exasperat de un jucător după FCSB - Farul: „A pierdut tot! Numai cu călcâie, pe la spate, a jucat”
FCSB - FARUL 2-1
Gică Hagi, exasperat de un jucător după FCSB - Farul: „A pierdut tot! Numai cu călcâie, pe la spate, a jucat”

Dennis Man: „Dacă Olimpiu Moruțan ar veni la Parma, aș marca și eu mai mult” 

Moruțan trebuie să se întoarcă la Galatasaray după împrumutul din această stagiune, dar liderul din Turcia vrea să scape de el și să-l vândă oricui oferă 5,5 milioane de euro. Pisa ar fi obligată să achite suma numai în situația în care promovează, altfel încearcă să obțină un discount de la Galata și să-l mai păstreze un an. 

„Cim Bom Bom” ține însă la preț și Parma ar fi o destinație potrivită, mai ales că Moruțan și Man au dovedit la echipa națională că se înțeleg bine. „Eu mai glumesc cu el și-i spun că, dacă s-ar transfera la Parma, aș marca și eu mai multe goluri”, a declarat Dennis Man, după meciul cu Andorra din preliminariile CE 2024.

Dennis Man și Olimpiu Moruțan ar putea deveni colegi la vară

Footballnews24.it mai scrie că „formația emiliană ar fi în stare să facă o nebunie și să satisfacă pretențiile lui Galatasaray pentru Moruțan, căruia Man i-ar pune o vorbă bună pentru transferul care să întărească lotul Parmei”. Olimpiu are 6 goluri și 7 assist-uri în 31 de partide la Pisa, în vreme ce Man n-a marcat decât de patru ori și a oferit două pase decisive.

Dacă mai marchează trei goluri și dă vreo patru-cinci assist-uri, Moruțan nu mai pleacă din Italia, chiar dacă Pisa nu promovează. 5,5 milioane de euro nu-i o sumă mare pentru un număr 10 de 24 de ani. 

- Giovanni Becali, agent de jucători

Citește și:

Fost fundaș la Dinamo, dezvăluiri incredibile despre situația de la club: „Au fost situații în care ne cumpăram singuri paste”

Primul transfer rezolvat de Bayern în era Tuchel: i-au suflat rivalei cel mai bun mijlocaș

A luat parte la un moment istoric în fotbalul românesc, acum lucrează pe TIR în Germania: „Patronii sunt foarte faini! Mai stau un an și mă întorc acasă”

„Traduceri avem?” » Cum se comportă „Hagi” Luțu la cursurile de director sportiv: „E disperat!”


Comentarii (1)
observator_federal
observator_federal  •  18 Aprilie 2023, 12:40

Desigur că atât Parma cât și Galatasaray sunt dornice să facă încă o afacere cu fotbaliștii impresarului Ioan Becali...

Vezi toate comentariile (1)
Comentează