INTERNATIONAL  »  STRANIERI  »  PARMA

Capitolul la care Dennis Man e cel mai bun din Serie B » Ce au remarcat italienii

Dennis Man/ foto Imago Images
Dennis Man/ foto Imago Images

Articol de GSP - Publicat vineri, 02 septembrie 2022 15:01 / Actualizat vineri, 02 septembrie 2022 15:08

Dennis Man (24 de ani), mijlocașul dreapta de la Parma, este jucătorul din Serie B cu cele mai multe driblinguri reușite în acest start de sezon, 10.

Internaționalul român are un start bun la Parma, fiind titular în toate cele 3 etape de campionat disputate, dar și în meciul din Cupa Italiei, cu Salernitana (2-1). Jurnaliștii de la Parma Live au remarcat însă un detaliu la Man, și anume că este primul jucător la capitolul driblinguri reușite dintre toți jucători de la echipele din Serie B.

Stranierii convocați de Edi Iordănescu pentru meciurile României din septembrie: 7 debutanți pe lista lărgită + Două nume importante rămân acasă
NATIONS LEAGUE
Stranierii convocați de Edi Iordănescu pentru meciurile României din septembrie: 7 debutanți pe lista lărgită + Două nume importante rămân acasă

Dennis Man, jucătorul din Serie B cu cele mai multe driblinguri

În afara celor 10 driblinguri reușite, Man a marcat și un gol pentru Parma, chiar în prima etapă a sezonului, cu Bari (2-2). Atunci, și Mihăilă, celălalt român de la Parma, a reușit să marcheze.

Jucătorul din Serie B cu cele mai multe driblinguri încercate în acest sezon vine tot de la Parma, mai exact atacantul Franco Vasquez (16). 

Cu Man și Mihăilă titulari de drept în acest sezon, Parma este neînvinsă. „Cruciații” ocupă locul 8 după 3 etape din Serie B, cu 5 puncte, după două egaluri și o victorie.

Citește și alte știri din fotbalul internațional:

Ar fi fost bomba ultimei zile de mercato » PSG a vrut să-l dea pe Neymar la Manchester City + De ce a căzut mutarea

Chelsea încheie ultima zi de transferuri cu peste 290 de milioane de € cheltuiți! Pierre-Emerick Aubameyang și Denis Zakaria, transferați în ultima zi de mercato

Pe ce stadion va juca Corvinul Hunedoara în Europa League: „Am primit invitația și vom merge acolo”

S-a întors! Acționarul din „Epoca de Aur” bagă din nou bani la Dinamo: e unul dintre magnații alcoolului


Comentarii (3)
observator_federal
observator_federal  •  03 Septembrie 2022, 00:29

În ultimele 5 jocuri ale Parmei, Mihăilă a marcat 4 goluri (unul în campionat, unul în Cupa Italiei, două în amicale dintre care unul contra unei echipe din Serie A) Doar în ultimul meci, etapă de campionat, nu a înscris dar are assist! Se compară cu Dennis Man? Nu, de-asta l-a vrut Sampdoria pe Mihăilă. (dar Parma nu mai e dispusă să se lipsească de serviciile lui - anul trecut Mihăilă a jucat doar 13 meciuri la Parma până a plecat la Atalanta, și a marcat două goluri, iar Man a marcat trei goluri în 26 de meciuri).

koukourigou
koukourigou  •  02 Septembrie 2022, 17:57

DennIzman e primul la toate, nu va este clar?

vasileroaita
vasileroaita  •  02 Septembrie 2022, 17:07

E primul la tatuaje!

Vezi toate comentariile (3)
Comentează