INTERNATIONAL  »  STRANIERI  »  BULGARIA

Dorin Rotariu a rămas fără echipă » Revine în Superliga după 7 ani?

Extrema dreapta Dorin Rotariu (28 de ani) a reziliat contractul pe care îl avea cu campioana Bulgariei, Ludogoreț Razgrad. 
Foto: Instagram @rotariudorin
Extrema dreapta Dorin Rotariu (28 de ani) a reziliat contractul pe care îl avea cu campioana Bulgariei, Ludogoreț Razgrad. Foto: Instagram @rotariudorin

Articol de - Publicat miercuri, 23 august 2023 23:03 / Actualizat miercuri, 23 august 2023 23:14

Extrema dreapta Dorin Rotariu (28 de ani) a reziliat contractul pe care îl avea cu campioana Bulgariei, Ludogoreț Razgrad. 

Dorin Rotariu era jucătorul multiplei campioane de la sud de Dunăre din vara anului 2021, după despărțirea de FC Astana, din Kazakhstan. 

AS dă ca iminent transferul internaționalului român la ocupanta locului secund în La Liga: „Jucătorul și-a dat acordul”
TRANSFER
AS dă ca iminent transferul internaționalului român la ocupanta locului secund în La Liga: „Jucătorul și-a dat acordul”

Dorin Rotariu a plecat de la Ludogoreț Razgrad

Acum, jucătorul cu 10 selecții în tricoul primei reprezentative a rămas liber de contract. Informația a fost confirmată de unchiul acestuia, Iosif Rotariu (60 de ani), scriu cei de la sport.ro.

„Da, e adevărat, Dorin a încheiat cu Ludogoreț”, a precizat pentru sursa citată fostul mijlocaș al Stelei. 

Dorin Rotariu a rămas fără echipă » Revine în Superliga după 7 ani?

Dorin Rotariu, care mai avea contract cu Ludogoreț până în iunie 2024, ar putea lua în calcul inclusiv o revenire în Superliga, la 7 ani distanță de la transferul de la Dinamo la FC Bruges pentru 2,2 milioane de euro. Cota lui pe transfermarkt a luat-o la vale în ultimii ani, ajungând să fie evaluat în prezent la 500.000 de euro. 

A fost adus de bulgari în iulie 2021 de la FC Astana, echipă alături de care a devenit campion în Kazakhstan în sezonul 2018-2019. 

Ludogoreț l-a împrumutat în perioada ianuarie 2022 - iunie 2023 în Grecia, la Atromitos Atena. În jumătatea de an în care a îmbrăcat tricoul lui Ludogoreț, Dorin Rotariu a jucat 10 meciuri, a marcat un gol și a dat o pasă decisivă. 

Crescut de Poli Timișoara și Dinamo, Dorin Rotariu mai are în CV echipe precum Club Brugge, Mouscron, AZ Alkmaar și FC Astana

VIDEO. Constantin Anghelache a vorbit despre povestea transferului lui Dorin Rotariu la Manchester United: „David Moyes mi-a spus ca vor să îl cumpere”

Citește și: 

Surpriză de proporții în programarea etapei a 8-a » Când se joacă derby-urile Rapid - Dinamo și FCSB - Universitatea Craiova

Lovitură pentru Bayern și pentru națională » Are ruptură musculară și stă cel puțin 3 săptămâni

La EURO GSP, Pițurcă a prevăzut finala Champions League și dă de pământ cu 3 „grei” ai vremurilor noastre: „Au fost PANARAME!”

„E foarte grav ce a spus Șucu!” » A „citit” ce se întâmplă la Rapid: „Vine președinte cu Șumudică antrenor!”


Comentarii (19)
DanTheMan13
DanTheMan13  •  24 August 2023, 15:37

Merge la Petrolul nu-i problema.

mihairatiu
mihairatiu  •  24 August 2023, 15:20

Vorba cântacului.. unde e speranțele mele, care le-am avut ?

magic4ever
magic4ever  •  24 August 2023, 12:32
Postat de sorine pe 24 August 2023, 10:52

Inca unul cu valoare stampilata,dar nu dovedita,si umflat cu seringa ca puii de Crevedia. Când a vrut Becali sa-l ia facea mofturi,strâmba din Nas. Sa se duca prin Turcia,Arabia,Azerbaidjan, Armenien. Toti o sa-mi ziceti ca ce jucatori joaca pe acolo,ca aia joaca in Liga Campionilor si românii nu. Se poate,dar eu nu m-as duce nici macar in excursie pe gratis in aceste tari.

Tu esti frustrat rau pentru ca nu a venit Rotariu la FCSB...in orice tara este mai bine decat la FCSB unde isi bate Becali joc de jucatori dupa cum are el chef si face echipa & schimbarile in functie de preferintele lui...

Vezi toate comentariile (19)
Comentează