INTERNATIONAL  »  STRANIERI  »  ALAVES - GRANADA 3-1

Erou la națională, discret la Alaves. Ce note a luat Ianis Hagi în presa spaniolă

Ianis Hagi. / foto: Imago Images
Ianis Hagi. / foto: Imago Images

Articol de - Publicat sambata, 25 noiembrie 2023 07:59 / Actualizat sambata, 25 noiembrie 2023 10:37

Introdus pe final la Alaves în meciul cu Granada (3-1), Ianis Hagi a primit calificative modeste în presa spaniolă. Noticias de Alava i-a dat 5, Marca, o stea, iar AS l-a notat cu o inimioară (modest).

Evoluțiile bune de la echipa națională, cu care s-a calificat la Euro 2024, nu i-au ținut „de cald” lui Ianis Hagi la Alaves. Ca și altădată când s-a întors de la lot, antrenorul Luis Garcia l-a pus pe bancă, vineri seară, la 3-1 cu Granada. Abia spre final, la scorul de 3-0, și-a adus aminte de el și l-a introdus în minutul 73.

„De la Gică la Ianis” » Spaniolii au dedicat un articol familiei Hagi: „Fiul a imitat șutul cu piciorul stâng al tatălui împotriva Țării Galilor”
ROMÂNIA, LA EURO 2024
„De la Gică la Ianis” » Spaniolii au dedicat un articol familiei Hagi: „Fiul a imitat șutul cu piciorul stâng al tatălui împotriva Țării Galilor”

Ianis Hagi a trecut neobservat 

Decarul n-a reușit să se remarce, iar presa spaniolă nu l-a menajat câtuși de puțin. Ziarul local, Noticias de Alava, i-a dat nota 5 și a scris că dintre cele cinci schimbări operate de Garcia doar introducerea uruguayanului Carlos Benavidez, absent în precedentele 3 etape, „a fost notabilă”.

În marile cotidiene de sport, Marca și AS, numele lui Ianis este pomenit doar în caseta tehnică a meciului. Iar calificativele sunt în consecință. Marca i-a dat o stea, AS l-a notat cu o inimioară. În traducere, „modest”.

Ianis Hagi a înscris golul victoriei cu Israel

Hagi jr se numărase printre premianții ultimelor două meciuri ale tricolorilor din preliminariile Euro 2024. Titular cu Israel (2-1), la Felcsut, el înscrise golul victoriei în minutul 63, înainte de a fi schimbat două minute mai târziu.

Contra Elveției (1-0), la București, selecționerul Edward Iordănescu nu l-a mai nominalizat în primul unsprezece, dar l-a introdus în minutul 65.

VIDEO Ianis Hagi, dedicații după calificarea naționalei

Mai puteți citi:

Burcă și Tănase, martori la ISTORIE » Cristiano Ronaldo a bătut un record URIAȘ, care data de 68 de ani

Pep Guardiola a anunțat ce va face dacă Manchester City va fi retrogradată: „Sunt șanse mari”

„Ori te laşi tu ca antrenor, ori îl dai afară pe Săpunaru!” » Reacție dură la vederea incidentului dintre Lobonț și căpitanul Rapidului

Campionul modest de la FCSB » Povestea unui fotbalist atipic din vestiarul roș-albastru: greu încercat în copilărie și salvat de soție + locuiește în zona blamată de bucureșteni


Comentarii (6)
1945sv0509
1945sv0509  •  25 Noiembrie 2023, 18:07

Nu stiu ce aveti cu baiatul, doar nu credeti ca putea sa joace fara manelele atat de dragi lui ?

papora
papora  •  25 Noiembrie 2023, 17:00

Nici măcar "chior în țara orbilor" nu e, fiindcă sunt "orbi" toţi grămadă..

dorelus
dorelus  •  25 Noiembrie 2023, 14:53

Ce erou la națională domnilor? Ne-a calificat golul lui? Nu vă este rușine să-l umflați în halul acesta? Ce interese aveți? Va rog spuneți-ne că suntem prosti nu vedem... Este erou precum Gelu Voican Voiculescu (dacă asa s-o chema) la revoluție. Chiar nu ne mai lăsați...

Vezi toate comentariile (6)
Comentează