INTERNATIONAL  »  STRANIERI  »  PRIETENII LUI OVIDIU

EXCLUSIV Decizie radicală luată de Răzvan Lucescu: "Nu vreau și nu mă interesează! E greu și complicat"

Articol de GSP - Publicat miercuri, 07 octombrie 2020 20:45

Răzvan Lucescu, antrenorul lui Al Hilal, câștigător al Ligii Campionilor Asiei și al campionatului Arabiei Saudite, primul antrenor care a reușit eventul în Grecia cu PAOK Salonic a acceptat invitația directorului Gazetei Sporturilor, Ovidiu Ioanițoaia, de a participa la emisiunea „Prietenii lui Ovidiu” de pe GSP.RO.

Lucescu jr. a declarat că niciodată nu va mai accepta funcția de selecționer indiferent de țara din care va primi oferta și a dezvăluit toate motivele care au stat la luarea acestei decizii.

- Răzvan, te mai vedem la echipa națională?
- Nu vreau și nu mă interesează! Pe mine, în acest moment, să fiu antrenor de echipa națională, în general, nu mă mai interesează. Am trăit acea experiență și nu mi-a plăcut. Nu depinzi de munca ta, ci doar de ce se întâmplă pe la cluburi. Depinzi de forma unor jucători, de accidentări care pot apărea. Eu am avut un meci amical la ora 12:00. Aveam un lot atunci, iar seara am schimbat nouă! Aia nu era o echipă normală. Sunt situații neplăcute pentru un antrenor de națională. Depinzi foarte mult de o anumită conjunctură, dar ai o presiune uriașă. Sunt două meserii diferite cea de antrenor și cea de selecționer.

- E complicat să fii selecționer?
- E greu și complicat. Să zicem că ai meci joi, iar duminică este etapă. Cei care au jucat duminică nu se antrenează luni, poate nici marți sută la sută. Deci ai un singur antrenament adevărat, miercuri, în care trebuie să pregătești meciul! Să vorbești despre organizare, de o filosofie, devine mai complicat. E foarte important ca echipa națională să fie sprijinită de cluburi, de campionat. Din păcate, în România nu e unul bun. Apoi echipa națională trebuie să fie sprijinită de echipele de afară, unde jucătorii sunt într-o disciplină de joc, că joacă, ceea e cel mai important. Depinzi de foarte multe lucruri.

URMĂREȘTE AICI TOATĂ EMISIUNEA CU RĂZVAN LUCESCU

CITEȘTE ȘI:

OFICIAL Mircea Lucescu are în sfârșit un jucător român la Dinamo Kiev! Anunțul de la miezul nopții

Alexandru Mitriță, foarte aproape de un transfer surprinzător! Antrenorul a confirmat discuțiile, arabii i-au făcut videoclip de prezentare

Exod la încă un club din Superligă: 7 jucători sunt OUT » Rapid, U și CFR Cluj luptă pentru mijlocașul rămas liber

Se pregătește o decizie epocală » FIFA este tentată să aprobe modificarea, fanii se revoltă!


Comentarii (7)
fcsbist.de.mic
fcsbist.de.mic  •  08 Octombrie 2020, 00:01
Postat de fcsbist.de.mic pe 07 Octombrie 2020, 22:22

E mai usor sa antrenezi *** decat jucatori.

ziceam de kamels

1618241801598332
Catalin Tutuman  •  07 Octombrie 2020, 22:50

dar cum ai putut tu sa aduci pe *** aia de florea la nationala si sa i dai numarul 10????...

Acest comentariu a fost moderat deoarece continea limbaj vulgar sau jignitor.

Vezi toate comentariile (7)
Comentează