INTERNATIONAL  »  STRANIERI  »  INTERVIU GSP

EXCLUSIV Ladislau Boloni, dezvăluiri în PREMIERĂ: „Vreau să-l iau pe Răzvan Marin, am încercat și cu Radu și Pușcaș” + e nemilos cu Florinel Coman!

Articol de - Publicat luni, 13 ianuarie 2020 16:05

Ladislau Boloni, 66 de ani, antrenorul belgienilor de la Antwerp, a acordat un amplu interviu Gazetei Sporturilor.

Boloni a abordat și evoluțiile unor jucători importanți ai noii generații, Răzvan Marin (23 de ani, Ajax), Florinel Coman (21 de ani, FCSB) George Pușcaș (23 de ani, Reading) sau Ionuț Radu (22 de ani, Genoa).

Tehnicianul român spune că ar vrea să-l împrumute pe Răzvan Marin de la Ajax Amsterdam, afirmând că pe lista lui s-au aflat la un moment dat și Ionuț Radu și George Pușcaș.

- Domnule Boloni, de ce Răzvan Marin a dat randament în Belgia, a ajuns la Ajax Amsterdam pentru 12 milioane de euro și nu mai joacă acolo? 

- (Face cu ochiul) Și pe el l-am vrut și-l vreau împrumut, doar că nu e atât de simplu. E și diferență mare între cluburi. A avut doi ani strălucitori la Standard Liege, urcușul a fost bun, apoi a schimbat mediul, iar la Ajax solicitările sunt mai mari. Și De Jong, plecat de la Amsterdam la Barcelona și nu face mare brânză.

- Din ce ați văzut la echipa de tineret, v-a luat cineva ochii? 
- Mie mi-a plăcut vârful, Pușcaș, pe care am vrut să-l aducem la noi, la Antwerp. Nu s-a putut. Mi-a plăcut portarul, Ionuț Radu, și pe el l-am vrut. Și-a mai fost un jucător la mijloc, pfff, îmi stă pe limbă. 

-Cicâldău, Coman, Man, Ianis. 
- Băluță, băiatul acela înalt. 

- Nu v-au plăcut "Mbapeii"? 
- Iartă-mă! Acest lucru nu știu pe cine ironizează, pe jucător sau pe cel ce-a scris sau scos asta! Nu știu de unde a pornit, cineva a pronunțat această prostie, e devalorizant pentru ... Cine este Mbappe în România? 

- Florinel Coman. 
- Voila! Este devalorizant pentru el, dacă înțelegeți. Cine scoate astfel de expresii?! Dacă respectivul ar fi fost Mbappe sau copia lui, stai liniștit, ar fi fost cluburi din străinătate care s-ar fi mișcat de multă vreme.

Vezi și: 

EXCLUSIV Ladislau Boloni despre scandalul neinvitării lui Hagi la tragerea la sorți EURO 2020: „Vă interesează doar covorul roșu pentru cineva anume! Să încheiem cu victimizările!”

AICI ai cele mai interesante statistici + clasamente în timp real din fotbalul intern și internațional!

Ioan Andone s-a mutat în Spania » Comparația făcută de fostul antrenor: „Am 4 dormitoare. Știți cât plătesc pe curent?”

Imagini scandaloase! Zona Crepusculară la Arenele BNR, în centrul Bucureștiului » Jandarmii blochează accesul pentru un motiv incredibil: „Sunt «consensele» noastre”


Comentarii (6)
rocky2
rocky2  •  14 Ianuarie 2020, 02:28
Postat de ovidiu2019 pe 13 Ianuarie 2020, 16:34

Pai poate o sa il vezi pe Coman ce poate! *** sigur nu ai vazut Romania-Anglia la tineret. Ca deh, la englezi nu au jucat 70% care acum rup tot in Premier League.. Eu sper sa il vezi in FCSB-Anvers!

Da, a facut furori cu Anglia la tineret, d-aia mbappeul n-a avut nici macar o singura oferta de la vreun club de afara, si a trecut juma de an de la acel meci!

mihnea74
mihnea74  •  13 Ianuarie 2020, 18:50

Eu zic ca oricare tanar jucator ar ajunge pe mana lui Loti ar iesi jucator

blatistu49
blatistu49  •  13 Ianuarie 2020, 17:47
Postat de ovidiu2019 pe 13 Ianuarie 2020, 16:34

Pai poate o sa il vezi pe Coman ce poate! *** sigur nu ai vazut Romania-Anglia la tineret. Ca deh, la englezi nu au jucat 70% care acum rup tot in Premier League.. Eu sper sa il vezi in FCSB-Anvers!

linistestete e varza FCSB ul *** fara blaturi in serie erau linga Voluntari in Mizeria de campionat

Acest comentariu a fost moderat deoarece continea limbaj vulgar sau jignitor.

Vezi toate comentariile (6)
Comentează