INTERNATIONAL  »  STRANIERI  »  PRIETENII LUI OVIDIU

EXCLUSIV Marius Șumudică: „Intru în transă, mă deranjez la stomac, nu pot să ies prin oraș!”

Articol de GSP - Publicat sambata, 21 noiembrie 2020 11:03 / Actualizat sambata, 21 noiembrie 2020 11:18

Marius Șumudică, antrenorul lui Gaziantep, a făcut dezvăluiri inedite în emisiunea „Prietenii lui Ovidiu”, despre cum e viața în Turcia și cum trăiesc fanii de acolo pentru fotbal.

  • Emisiunea „Prietenii lui Ovidiu” este difuzată în fiecare miercuri, de la ora 20:00. Poate fi urmărită pe pe site-ul www.GSP.ro, pe pagina de facebook a Gazetei (link AICI), pe contul de Youtube al Gazetei (abonează-te aici), în format podcast pe principalele platforme de distribuție a podcasturilor: Apple Podcast și Spotify.

„Acolo sunt foarte, foarte mulți bani. E un lucru important care trebuie spus. Eu nu am un salariu foarte, foarte mare, dar e decent. Sunt la mijlocul tehnicilor din Turcia. În România nu-l luam niciodată. Am un salariu până într-un milion de euro, sub ce câștigam în Arabia. Mai puteam continua în Arabia Saudită, la Al Shabab... Chiar mai am două oferte de acolo, dar nu mă încântă", a spus Șumudică.

Acesta a continuat: „Turcia pe mine mă prinde. Eu cu două zile înainte de meci intru în transă. Așa să vă zic, mă deranjez la stomac... Chiar dacă există și efecte secundare simt că trăiesc fotbalul. Ei mănâncă fotbal pe pâine. Nu pot să ies ziua prin oraș. Vă dau cuvântul meu de onoare. Ajung să te tragă de mâini, se apleacă să-ți pupe mâna. Niște gesturi pe care n-aș putea să le accept”.

Șumudică a povestit și experiențe inedite din Turcia. „Vă dau cuvântul meu de onoare că mă duc până la supermarket și fac poze cât nu făceam 6 luni în România. Sunt bolnavi! La restaurante nu plătesc! Nu mă lasă nimeni să plătesc. În anumite zone sunt suporteri de rezultat”, a mai declarat antrenorul de 49 de ani.

M-a sunat un prieten care voia să aducă fistic de la Gaziantep. Mă sunase să-i fac legătura. Cel mai bun fistic e acolo. Și cea mai bună baclava. Orașul cu cea mai bună bucătărie. Au cea mai bună mâncare din Turcia.
- Marius Șumudică, antrenor Gaziantep

Marius Șumudică și-a băgat jucătorii în ședință: ”În 50 de secunde ați distrus tot!”

CITEȘTE ȘI:

VIDEO EXCLUSIV Eric de Oliveira, show total la „Prietenii lui Ovidiu”! A încins „Pamporea” în studioul GSP: „La Viitorul toți mă numeau machedon negru”

GALA GSP 2020 » INTRĂ ȘI VOTEAZĂ: e vremea să stabilim care sunt cei mai buni sportivi din acest an!

Ioan Andone s-a mutat în Spania » Comparația făcută de fostul antrenor: „Am 4 dormitoare. Știți cât plătesc pe curent?”

Imagini scandaloase! Zona Crepusculară la Arenele BNR, în centrul Bucureștiului » Jandarmii blochează accesul pentru un motiv incredibil: „Sunt «consensele» noastre”


Comentarii (0)

Articolul nu are încă nici un comentariu. Fii primul care comentează!

Comentează