INTERNATIONAL  »  STRANIERI  »  HAPOEL HAIFA

EXCLUSIV Știm ce a făcut Gabi Tamaș în ziua în care a fost dat dispărut de Hapoel Haifa! » Anamaria Prodan și Dan Alexa, implicați

Articol de - Publicat marti, 23 iulie 2019 12:01

Gabi Tamaș (35 de ani) a fost dat dispărut de clubul Hapoel Haifa în ziua de 21 iulie, când nici nu s-a prezentat la antrenamentele echipei. GSP a aflat motivul pentru care fundașul a refuzat să se alăture echipei.

Conform surselor GSP, Tamaș a fost duminică la hotelul lui Ioan Niculae din Venus (Constanța), alături de impresarul Anamaria Prodan, pentru a negocia direct trecerea sa la Astra.

Deși fundașul tocmai și-a prelungit contractul cu Hapoel Haifa, acesta s-ar fi înțeles cu patronul giurgiuvenilor și nu va mai pleca alături de formația israeliană.

Venirea lui Tamaș e unul dintre motivele care l-au împins pe Dan Alexa să revină asupra deciziei de a-și da demisia de la cârma Astrei. Tehnicianul vrea să continue, fiind sigur că Tamaș poate acoperi golul din apărarea echipei sale.

Anamaria Prodan a refuzat să răspundă concret întrebărilor GSP pe această temă. 

„E adevărat, suntem în negocieri cu Gabi Tamaş. E un jucător pe care mi-l doresc foarte mult şi sunt convins că ne va ajuta enorm” Dani Coman, pe 15 iulie

Tamaș a jucat de-a lungul carierei pentru echipe precum FC Brașov, Dinamo, Galatasaray, Spartak Moscova, Celta Vigo, Auxerre, West Bromwich Albion, CFR Cluj, Doncaster Rovers, Watford, FCSB, Cardif City și Hapoel Haifa.

300.000 €e cota de piață a lui Gabi Tamaș

Hapoel, echipa lui Gabi Tamaș, a jucat luni un meci amical cu Rapid, pe stadionul din Regie, scor 3-3, în care giuleștenii și-au prezentat lotul pentru Liga 2. Gabi Tamaș n-a fost la meci. (Detalii AICI)

Citește și:

EXCLUSIV UPDATE Dat dispărut de Hapoel, Gabi Tamaș a dat primul semn de viață: „Spuneți-i soției că sunt bine”

Ioan Andone s-a mutat în Spania » Comparația făcută de fostul antrenor: „Am 4 dormitoare. Știți cât plătesc pe curent?”

Imagini scandaloase! Zona Crepusculară la Arenele BNR, în centrul Bucureștiului » Jandarmii blochează accesul pentru un motiv incredibil: „Sunt «consensele» noastre”


Comentarii (15)
0kay
0kay  •  23 Iulie 2019, 16:51

Numai persoane cu caracter impresariati de ***. Stanciu ,fuge de la arabi,dupa ce semnase contract cu ei. Alexa ,isi da demisia ,(de onoare) ,dar revine asupra deciziei. Tamas,fuge de la evrei dupa ce semnase prelungirea contractului. Proasta fotbalului romanesc , echivalentul lui dancila din politica.

Acest comentariu a fost moderat deoarece continea limbaj vulgar sau jignitor.

bazinga
bazinga  •  23 Iulie 2019, 16:13

Tamas si Prodanca pe litoral....Pun pariu ca au citit Camus in nocturna si au jucat scrabble....""Batausa si ***;""...un nou film pentru Reghe cel ""naiv"".....ca sa nu zic...stupid!

Acest comentariu a fost moderat deoarece continea limbaj vulgar sau jignitor.

shark_34
shark_34  •  23 Iulie 2019, 15:59

se vede clar in imagine ca tamas e cel putin baut...ce ziceti?riposteaza tamas daca prodanca ii da si lui una la muzica populara???

Vezi toate comentariile (15)
Comentează