INTERNATIONAL  »  STRANIERI  »  ITALIA

Pierde Man transferul la Fenerbahce? Vicecampioana Turciei a transferat un star de la Ajax

Dennis Man are șanse mici să ajungă în Turcia // Foto: Imago
Dennis Man are șanse mici să ajungă în Turcia // Foto: Imago

Articol de - Publicat luni, 17 iulie 2023 23:33 / Actualizat luni, 17 iulie 2023 23:59

Vicecampioana Turciei, Fenerbahce, l-a luat pe Dusan Tadic (34 de ani) de la Ajax. Transferul sârbului, care și-a reziliat contractul cu echipa batavă, o poate face pe echipa din Istanbul să renunțe la extrema română a Parmei, considerată prea scumpă.

Fenerbahce negociază transferul lui Dennis Man de mai multe săptămâni, dar de luat l-a luat doar pe Dusan Tadic. Atacantul sârb de 34 de ani a venit liber de contract de la Ajax, după ce a reziliat cu clubul batav, și a semnat până în 2025 cu vicecampioana Turciei. 

Ce spune antrenorul Parmei despre Man și Mihăilă: „Sunt două extreme bune, un singur lucru le lipsește”
ITALIA
Ce spune antrenorul Parmei despre Man și Mihăilă: „Sunt două extreme bune, un singur lucru le lipsește”

„O răsturnare de situație importantă pentru Fenerbahce, care a reușit să îl transfere pe playmakerul sârb, care a jucat la Ajax în ultimele cinci sezoane și era și căpitanul echipei. Venirea unui jucător ofensiv atât de important l-ar putea îndepărta pe Dennis Man de formația turcă. 

În ultimele săptămâni, zvonul despre interesul lui Fenerbahce pentru Man a circulat intens la Istanbul. Totuși, nu ar fi exclus ca Fenerbahce să mai facă un transfer în atac până la încheierea ferestrei de mercato", au scris italienii.de la Parmalive.com.

Fenerbahce a oferit doar 6 milioane pentru Dennis Man

Turcii insistaseră pentru Man și au propus suma de 6 milioane de euro, dar Parma a refuzat-o. Solicită 7-8 milioane pentru a-și micșora pierderea, având în vedere că în ianuarie 2021 au plătit celor de la FCSB 13 milioane de euro pentru Dennis. 

„Conducerea clubului va analiza și situațiile lui Dennis Man și Valentin Mihăilă, care nu sunt siguri că rămân la Parma în sezonul viitor", a adăugat sursa amintită. 

The real Slim Shady  » Mihăilă și-a revenit după accidentarea de la națională și a atras toate privirile la Parma
ITALIA
The real Slim Shady » Mihăilă și-a revenit după accidentarea de la națională și a atras toate privirile la Parma

Dacă pentru Man a existat o ofertă concretă, de Mihăilă, împrumutat la Atalanta în returul sezonul 2021-2022, nu s-a interesat niciun club deocamdată. 

În prezent este în recuperare, după accidentarea suferită la națională în meciul din Elveția în care a reușit două goluri, și nu se antrenează cu echipa lui Fabio Pecchia.

32de meciuri a bifat Dennis Man la Parma în sezonul trecut, în care a reușit să înscrie 6 goluri și să ofere două assisturi

Citește și alte știri despre stranieri: 

Dan Petrescu, neschimbat! Se plânge și la victorii în Coreea de Sud: „Rotația jucătorilor e imposibilă”

Denis Drăguș încă e așteptat la Rapid » Antrenorul lui Standard Liege n-ar vrea să-l păstreze în noul sezon

Ioan Andone s-a mutat în Spania » Comparația făcută de fostul antrenor: „Am 4 dormitoare. Știți cât plătesc pe curent?”

Imagini scandaloase! Zona Crepusculară la Arenele BNR, în centrul Bucureștiului » Jandarmii blochează accesul pentru un motiv incredibil: „Sunt «consensele» noastre”


Comentarii (0)

Articolul nu are încă nici un comentariu. Fii primul care comentează!

Comentează