INTERNATIONAL  »  STRANIERI  »  DESPĂRȚIRE

GALERIE FOTO Fostul fotbalist de la FCSB a fost pus pe liber și de iubită » Miss Universe România i-a spus adio

Adrian Petre și Bianca Tirsin +40   FOTO
Adrian Petre și Bianca Tirsin

Articol de - Publicat marti, 11 aprilie 2023 14:41 / Actualizat marti, 11 aprilie 2023 15:17

Atacantul Adrian Petre (25 ani) a fost părăsit de Miss Universe România 2020, după șapte ani de relație. Vestea a venit la numai o lună de când grecii de la Levadiakos FC au anunțat că întrerup contractul cu fostul jucător de la FCSB.

Adrian Petre a rămas fără contract, dar și fără iubită. Bianca Tirsin (25 ani) l-ar fi părăsit pe jucătorul de fotbal, după ce acesta a rămas fără echipă, scrie Prosport. Fosta lui iubită a lui Adrian Petre a fost câștigătoare a Miss International România în 2018 și Miss Universe România în 2020, iar de atunci a tot fost în lumina reflectoarelor.

GALERIE FOTO. Adrian Petre a rămas și fără contract, și fără iubita Bianca Tirsin

Bianca Tirsin
Bianca Tirsin
Bianca Tirsin
Bianca Tirsin
Bianca Tirsin
+36 FOTO

Fostul jucător de la FCSB era într-o relație cu Bianca de 7 ani, amândoi fiind din Arad. Relația lor a fost atât de închegată încât au decis să își deschidă o afacere împreună. În orașul natal, Adrian Petre și fosta Miss Universe România și-au deschis o pizzerie.

„Există pizza Bianca, chiar am conceput-o înainte să începem toată ideea aceasta de restaurant. Eu îmi doresc foarte mult să joace și să avanseze în carieră și oriunde e bine pentru el va fi bine și pentru mine”, spunea Bianca Tirsin, în urmă cu doi ani.

Modelul nu a mai postat nimic în ultimele luni cu Adrian Petre, deși obișnuia să facă acest lucru destul de des. Bianca Tirsin îl lua cu ea pe sportiv la ședințe foto, apoi se mândrea cu el pe rețelele de socializare. Mai mult, ei nu se mai urmăresc pe Instagram, iar fotbalistul a șters toate fotografiile cu fosta Miss Universe România.

Fosta iubită a atacantului este acum în centrul atenției și se bucură de contracte de imagine destul de mari.

Adrian Petre a plecat de la Levadiakos

În vara anului trecut, atacantul semnase un contract pe doi ani cu grecii, însă la începutul anului, Adrian Petre a fost anunțat că nu va mai juca la Levadiakos FC.

În cele 6 luni petrecute la Levadiakos, Adrian Petre a jucat 6 meciuri (5 în campionat și unul în Cupă) și nu a marcat niciun gol.

De-a lungul carierei, Adrian Petre, crescut de Atletico Arad și UTA, a mai jucat la Esbjerg, FCSB, Cosenza, Farul și Levadiakos.

Imagini de la petrecerea exclusivistă dată de Ion Țiriac! Moștenitorul Ferrari și soția româncă au dansat pe muzică populară
PETRECERE
Imagini de la petrecerea exclusivistă dată de Ion Țiriac! Moștenitorul Ferrari și soția româncă au dansat pe muzică populară
„Așa arată Anamaria Prodan demachiată la 50 de ani” » Declarații aspre pe Instagram: „Ca să moară de ciudă fraierii și urâtele!”
INSTAGRAM
„Așa arată Anamaria Prodan demachiată la 50 de ani” » Declarații aspre pe Instagram: „Ca să moară de ciudă fraierii și urâtele!”

Ioan Andone s-a mutat în Spania » Comparația făcută de fostul antrenor: „Am 4 dormitoare. Știți cât plătesc pe curent?”

Imagini scandaloase! Zona Crepusculară la Arenele BNR, în centrul Bucureștiului » Jandarmii blochează accesul pentru un motiv incredibil: „Sunt «consensele» noastre”


Comentarii (19)
inshallah
inshallah  •  11 Aprilie 2023, 21:30

Dar o galerie photo cu autoarea, pe când?

contrabas3
contrabas3  •  11 Aprilie 2023, 20:44

“… și se bucură de contracte de imagine destul de mari.” — mostră de jurnalism.

dobrin
dobrin  •  11 Aprilie 2023, 18:39
Postat de traian_v pe 11 Aprilie 2023, 18:00

Exceptional articol ! Felicitari. Doi tineri care s-au despartit, woo-hoo. Plus speculatiile si aluziile din articol, domeniu in care suntem campioni mondiali. Daca char vroia fata belsug financiar, isi gasea pe altul oricand dorea, nu un fotbalist care, sa ma scuze, are valoare de Liga 2.

O fosta miss s-a despartit de un fost fotbalist. :))))))

Vezi toate comentariile (19)
Comentează