INTERNATIONAL  »  STRANIERI  »  

FOTO Mesajul iubitei lui Mitriță după ce fotbalistul a plecat în SUA: „Sunt sigură de asta”

Articol de GSP - Publicat luni, 04 februarie 2019 17:56

Alex Mitriță e un fotbalist fericit după ce a reușit transferul la New York City și va evolua într-un campionat puternic, contra unor staruri ca Ibrahimovic, Schweinsteiger, Rooney sau Carlos Vela.

Fostul atacant al CSU Craiova a fost susținut în această mutare și de Alesia, frumoasa lui iubită. Imediat după ce a fost prezentat oficial, tânăra i-a transmis un mesaj pe Instagram.

„Îți doresc cele mai frumoase lucruri care există în lume și sunt sigură că această nouă aventură va fi una dintre acestea. Te iubesc enorm, iubirea mea! Sunt mândră de tine!”, a scris Alesia.

Cei doi au o relație stabilă de 4 ani și jumătate, iar iubita lui Mitriță a fost nelipsită de la meciurile Craiovei în perioada în care atacantul evolua pentru olteni.

Cei doi au petrecut o vacanță de vis în Maldive, alături de Florin Gardoș și iubita lui, pe finalul lunii decembrie.

„Am trecut prin momente grele în carieră, dar ea, Alesia, m-a înţeles mereu. Un fotbalist e o ţintă pentru reprezentantele sexului frumos, iar fetele îşi doresc să lege o relaţie cu el. Doar că eu n-am treabă cu aceste tentaţii, îmi iubesc prietena şi atât"
Alexandru Mitriță, despre iubita lui

alessia mitrita 4 +7 FOTO

„Ori te laşi tu ca antrenor, ori îl dai afară pe Săpunaru!” » Reacție dură la vederea incidentului dintre Lobonț și căpitanul Rapidului

Campionul modest de la FCSB » Povestea unui fotbalist atipic din vestiarul roș-albastru: greu încercat în copilărie și salvat de soție + locuiește în zona blamată de bucureșteni


Comentarii (4)
aius
aius  •  05 Februarie 2019, 18:08

Doi olteni frumosi !Tot inainte !!!

magic4ever
magic4ever  •  05 Februarie 2019, 09:32
Postat de martinpen pe 04 Februarie 2019, 18:57

Atentie :"...Alex Mitriță e un fotbalist fericit după ce a reușit transferul la New York City " Nu el a reusit transferul ci agentul lui. Felicitari... Prodanca unde transfera?

la camile:)

martinpen
martinpen  •  04 Februarie 2019, 18:57

Atentie :"...Alex Mitriță e un fotbalist fericit după ce a reușit transferul la New York City " Nu el a reusit transferul ci agentul lui. Felicitari... Prodanca unde transfera?

Vezi toate comentariile (4)
Comentează