INTERNATIONAL  »  STRANIERI  »  BANIK OSTRAVA - SPARTA PRAGA 0-1

FOTO Sparta Praga e la un punct de locul 1 după victoria cu Banik Ostrava » Nicolae Stanciu, conflict dur cu un adversar

FOTO: Captură TV Telekom Sport +7   FOTO
FOTO: Captură TV Telekom Sport

Articol de GSP - Publicat luni, 17 septembrie 2018 22:38

Sparta Praga, cu Florin Niță, Alex Chipciu și Nicolae Stanciu integraliști, s-a impus în deplasare, 1-0 cu Banik Ostrava.

Singurul gol al meciului a fost marcat în minutul 77, de atacantul ghanez Benjamin Tetteh. Acesta a scăpat singur cu portarul advers și a finalizat cu un șut de la 13 metri.

Pe final, portarul Florin Niță a primit un cartonaș galben pentru trageri de timp, iar mijlocașul Nicolae Stanciu a intrat într-un conflict cu un adversar. Stanciu și-a pierdut cumpătul după ce arbitrul a dictat fault după un duel între un jucător de la Sparta Praga și Jiri Fleisman, fundașul celor de la Banik. Românul s-a îndreptat rapid către adversarul său pentru a-i cere socoteală, arbitrul despărțindu-i cu greu pe cei doi.

După 8 etape, Sparta este pe locul 3, cu 20 de puncte, cu unul mai puțin decât Slavia Praga și Viktoria Plzen. Banik Ostrava este pe 5, cu 16 puncte.

Pe ce stadion va juca Corvinul Hunedoara în Europa League: „Am primit invitația și vom merge acolo”

S-a întors! Acționarul din „Epoca de Aur” bagă din nou bani la Dinamo: e unul dintre magnații alcoolului


Comentarii (4)
romeverest
romeverest  •  18 Septembrie 2018, 10:45

Ne tot "omorati" cu Stanciu si compania de la Sparta Praga, dar uitati sa ne spuneti ca echipa la care evolueaza Baluta, Slavia Praga este lider in Cehia !!

valiza.epo
valiza.epo  •  18 Septembrie 2018, 08:52

***

Acest comentariu a fost moderat deoarece continea limbaj vulgar sau jignitor.

satyricon
satyricon  •  17 Septembrie 2018, 23:52
Postat de observator_federal pe 17 Septembrie 2018, 23:24

Diferență semnificativă: Sparta Praga nu a prins (nici ea... adică nici ei - și și-au cerut scuze suporterilor belgieni, pardon cehi) grupele în cipe, pe când Slavia are o grupă interesantă în Europa League! Nu am vrut să-l supăr pe Stanciu, îl rog chiar să nu-și mai bage în urechi degetele...

Parca Sparta avea si un jucator fost pe la Craiova, pe unde o fi?! Sau de aceea nu este pe primul loc?

Vezi toate comentariile (4)
Comentează