INTERNATIONAL  »  STRANIERI  »  ACCIDENTARE

FOTO Veste proastă pentru Mirel Rădoi! Un stranier aflat pe lista pentru "dubla" cu Țara Galilor și Liechtenstein a suferit o fractură de metatarsian

Articol de GSP - Publicat duminica, 23 septembrie 2018 14:39

Marco Dulca (19 de ani) a suferit o fractură de metatarsian la piciorul stâng și va rata partidele naționalei U21 contra Țării Galilor și Liechtenstein.

Marco s-a accidentat în minutul 40 al partidei pe care echipa U23 a celor de la Swansea a terminat-o la egalitate, scor 1-1, contra lui Blackburn. Românul a fost înlocuit cu olandezul Kees de Boer.

Dulca a postat o fotografie pe Instagram: "Nu e tocmai momentul oportun în care să se întâmple asta. Mă voi întoarce mai puternic și îmi voi păstra mereu zâmbetul pe față!".

dulca

Marco Dulca era pe lista preliminară a jucătorilor convocați de selecționerul Mirel Rădoi. Vezi toate numele AICI.

CUM NE CALIFICĂM la EURO

Meciul cu Țara Galilor, echipă ieșită din calculele calificării, se joacă pe 12 octombrie, la Cluj, iar duelul cu Liechtenstein, echipă fără niciun punct în grupă, are loc la Ploiești, pe 16 octombrie.

România este pe locul 1, cu 18 puncte, la egalitate cu Bosnia și cu două peste Portugalia. Echipa lui Rădoi are nevoie de cel puțin patru puncte din ultimele 2 meciuri pentru a fi sigură de locul 1 și de calificarea directă la EURO 2019, care are loc între 16-30 iunie, în Italia și San Marino.

Citește și: Simulare GSP.ro » Cu cine ar urma să se înfrunte România U21 la EURO 2019 » Echipele calificate, cine dă baraj

Dinamo e condamnată la retrogradare! Nici victoria cu UTA nu îi asigură barajul » Toate CALCULELE: de ce rezultate indirecte au nevoie „câinii”

În 1987 termina în fața lui Hagi în cursa pentru Balonul de Aur, acum e agent imobiliar » Și-a schimbat și look-ul: „Samuraiul a plecat în vacanță!”


Comentarii (4)
ungurul_vesel
ungurul_vesel  •  23 Septembrie 2018, 16:59

Ghinion teribil pentru baiat. Ramane de vazut daca isi mai revine dupa accidentare.

sibelius
sibelius  •  23 Septembrie 2018, 15:50
Postat de mioriticul pe 23 Septembrie 2018, 15:36

Eheeei, daca nu face parte din ceata becalifera tot n-ar fi fost aliniat ...

Sa nu te deochi specialistule.

sex.deep
sex.deep  •  23 Septembrie 2018, 15:49
Postat de mioriticul pe 23 Septembrie 2018, 15:36

Eheeei, daca nu face parte din ceata becalifera tot n-ar fi fost aliniat ...

Ba nene, voi chiar sunteti obsedati cu Becali, si cand nu sunt stiri despre FCSB, tot il aduceti in discutie pe Becali.

Vezi toate comentariile (4)
Comentează