INTERNATIONAL  »  STRANIERI  »  POLONIA

FOTO + VIDEO Andreea, soția lui Sergiu Hanca, a făcut din nou SHOW în Polonia » Imagini senzaționale cu „explozia” de bucurie de la ultimul meci

Articol de GSP - Publicat luni, 09 decembrie 2019 13:11

Sergiu Hanca (27 de ani) are în continuare o perioadă prielnică la Cracovia, echipă aflată pe locul 3 în campionatul Poloniei. 

Fostul mijlocaș al lui Dinamo a reușit o pasă decisivă în victoria de duminică împotriva lui Rakow, scor 3-0, iar assist-ul său a stârnit „explozia” de bucurie a soției Andreea, cea care urmărește din tribună fiecare meci al lui Sergiu. 

7 goluriși 5 pase decisive a strâns Hanca la Cracovia, în toate competițiile

Aceasta s-a exteriorizat, l-a felicitat pe Sergiu, a cântat alături de fanii polonezi și chiar a început să plângă, fericită peste măsură pentru forma bună pe care o traversează soțul său. 

+1 FOTO

Soția fostului fotbalist de la Dinamo devenise deja virală pe internet, după un derby din sezonul trecut, când s-a arătat foarte nervoasă și implicată în jocul lui Sergiu (Vezi AICI VIDEO)

Vezi și: 

INCREDIBIL! Ciprian Tătărușanu pleacă de la Olympique Lyon fără să joace nici măcar un meci » Situația de neimaginat pentru titularul naționalei

AICI ai cele mai interesante statistici + clasamente în timp real din fotbalul intern și internațional!

Ioan Andone s-a mutat în Spania » Comparația făcută de fostul antrenor: „Am 4 dormitoare. Știți cât plătesc pe curent?”

Imagini scandaloase! Zona Crepusculară la Arenele BNR, în centrul Bucureștiului » Jandarmii blochează accesul pentru un motiv incredibil: „Sunt «consensele» noastre”


Comentarii (3)
steaua.libera
steaua.libera  •  09 Decembrie 2019, 19:48

Tipa asta chiar iubeste fotbalul, nu e genul ala de lipitoare

976977719059323
Anton Marius  •  09 Decembrie 2019, 17:02

Pe cine intereseaza cum se manifesta sotia lui Hanca !? Asta *** sa se mai auda si de hanca ori lipsa de inspiratie pentru content web.....pentru lucrurile astea pot sa citesc prosport-ul

Acest comentariu a fost moderat deoarece continea limbaj vulgar sau jignitor.

pierrecardin
pierrecardin  •  09 Decembrie 2019, 16:08

Tine bete de sky invizibile sau...?

Vezi toate comentariile (3)
Comentează