INTERNATIONAL  »  STRANIERI  »  CHINA

FOTO + VIDEO Imagini dureroase din China » Jucătorii și fanii echipei lui Dan Petrescu au plâns în hohote după ce echipa a retrogradat matematic în liga secundă

FOTO: Twitter Leonardo Hartung +1   FOTO
FOTO: Twitter Leonardo Hartung

Articol de GSP - Publicat vineri, 02 noiembrie 2018 20:58

Guizhou Zhiceng, formația antrenată de Dan Petrescu, a retrogradat matematic astăzi, după înfrângerea suferită pe teren propriu în fața lui Guanghzou R&F, scor 0-2.

Echipa "Bursucului", aflată pe ultimul loc, mai avea doar șanse teoretice de a se salva, însă eșecul suferit azi o trimite în liga secundă.

Pe internet au început să circule mai multe fotografii și videoclipuri cu jucătorii și fanii echipei, plângând în hohote după ce echipa favorită a retrogradat matematic. 

 Astfel, Dan Petrescu a ratat bonusul de 3 milioane de dolari care i-a fost promis în cazul în care salvează echipa de la retrogradare. Totuși, antrenorul s-a ales cu un salariu de 5 milioane de dolari.

Vezi și: Cum a ratat Dan Petrescu 3 milioane de dolari » Echipa românului a retrogradat și antrenorul poate fi dat afară

Ioan Andone s-a mutat în Spania » Comparația făcută de fostul antrenor: „Am 4 dormitoare. Știți cât plătesc pe curent?”

Imagini scandaloase! Zona Crepusculară la Arenele BNR, în centrul Bucureștiului » Jandarmii blochează accesul pentru un motiv incredibil: „Sunt «consensele» noastre”


Comentarii (9)
dumitavi
dumitavi  •  03 Noiembrie 2018, 06:26

Baieti, Vorbiti ca sa va aflati in treaba. Petrescu nu a facut cine stie ce campioni din ei dar, a reusit sa faca de doua ori mai multe puncte decat predecesorul say. Mai mult decat atat, pana etapa trecuta, reusise sa obtina 13 puncte din 15 acasa, in ultimele meciuri. Intr-adevar afara au fost dezastruosi dar, dintr-o echipa cu 7 puncte in tot turul, sa ajungi la a obtine 13 din 15 acasa, dupa parerea mea e un semn de progress. Echipa asta a picat nu din cauza lui Petrescu, ci din cauza faptului ca l-au adus cu vreo Luna mai tarziu decat trebuia. In conditiile astea, Petrescu are toate sansele sa continue in China, in ciuda celor sustinute de chibitii din presa si din afara ei.

gigi_becali_8
gigi_becali_8  •  03 Noiembrie 2018, 03:36
Postat de rusine_rinamo_ksv_csa pe 02 Noiembrie 2018, 21:11

pai cum, in China nu i-au asigurat bugetul pentru arbitrii?

A incercat dar l-au refuzat, Coltescu stie de ce... :))

771545396317549
Eugen Iustin  •  03 Noiembrie 2018, 00:17

Un antrenor bun(inca) pentru campionatul nostru cu practicile sale invechite, nu va ajunge niciodata la o echipa mare.

Vezi toate comentariile (9)
Comentează
Close