STRANIERI  ·  ISRAEL

Gabi Tamaș a bulversat pe toată lumea! Ultima decizie luată de român l-a înfuriat pe patronul lui Hapoel Haifa + când i se decide situația

Gabi Tamaș // foto: Arhivă Gazeta Sporturilor
Gabi Tamaș // foto: Arhivă Gazeta Sporturilor

Articol de — Joi, 11 Iulie

Cu cinci zile înainte să încheie perioada de muncă în folosul comunității la spitalul Rambam, Gabi Tamaș, fundașul în vârstă de 35 de ani al lui Hapoel Haifa, a anunțat clubul că nu vine azi la antrenament. A acceptat în cele din urmă doar după ce a fost convins de patron.

În urmă cu câteva săptămâni, se părea că totul s-a rezolvat, că totul s-a liniștit. În ciuda marilor probleme ale lui Gabi Tamaș, deși jucătorul în vârstă de 35 de ani fusese condamnat după ce a condus sub influența alcoolului, proprietarul lui Hapoel Haifa a decis să-l țină în continuare la echipă, să-i prelungească angajamentul. În condiții speciale însă, cu salariu mai mic.

Atunci, Tamaș acceptase. Teoretic, trebuia să înceapă noul sezon. În timp ce făcea muncă în folosul comunității la spitalul Rambam din Haifa, a reluat pregătirea și chiar a jucat în meciul amical cu Hapoel Ra'anana (1-0).

Dar azi, surpriză! Stoperul a anunțat clubul că se mai gândește dacă semnează un nou contract și nu a vrut să mai vină la antrenament. Când mai are doar cinci zile de muncă în folosul comunității. Și tot cu cinci zile înainte ca Hapoel Haifa să vină în România (pe 16 iulie) într-un cantonament pentru care el a avut un cuvânt decisiv.

Aflând ce s-a întâmplat, patronul Yoav Katz s-a înfuriat. Dar l-a sunat pe Tamaș și l-a convins în cele din urmă să se antreneze alături de coechipierii săi. Și va hotărî zilele următoare cum va finaliza cazul „Tamaș”.

Vezi și: Ianis Hagi la Genk, fabrica de vedete a Europei! Vineri, ultimele negocieri și vizita medicală + va juca în grupele Champions League!

AICI ai cele mai interesante statistici + clasamente în timp real din fotbalul intern și internațional!Cum era Vica Blochina pe vremea când dansa în clubul Melody. I-a fost amantă lui Victor Pițurcă și au un copil

Libertatea

Comentarii (1)

mioriticul  •  11 Iulie 2019, 21:00

Eu cred ca Tamas a fost înțeles greșit când a zis: -Numai vin la antrenamente.

Vezi toate comentariile (1)

Comentează

Agenda

Oră Competiție / Post TV
11:00 Tenis, WTA

Turneul din Moscova

Digi 2
13:00 Tenis, WTA

Turneul din Luxemburg

Digi 4
16:00 Fotbal, Liga 2

Rapid București - Petrolul Ploiești

Digi 1, Telekom 1, Look Sport
19:30 Fotbal, Liga 2

Turris Oltul - UTA Arad

Digi 1, Telekom 1, Look Sport
Program TV complet

Liga 1