INTERNATIONAL  »  STRANIERI  »  TRANSFER

OFICIAL Torje, prezentat la ultimul loc din liga a doua turcă: „Am semnat cu un club mare”

Gabriel Torje/ foto: Genclerbirligi.org.tr
Gabriel Torje/ foto: Genclerbirligi.org.tr

Articol de GSP - Publicat vineri, 06 ianuarie 2023 22:17 / Actualizat vineri, 06 ianuarie 2023 23:14

Gabriel Torje (33 de ani) a fost prezentat de Genclerbirligi Ankara, echipa de pe locul 19, ultimul, din liga a doua din Turcia.

Noua echipă a lui Torje a anunțat că românul a semnat pe 1 an și jumătate, cu opțiune de prelungire pe încă un an. Astfel, Gabi ar putea juca la Genclerbirligi până în 2025. Mijlocașul lateral va încasa 20.000 de euro lunar. El s-a despărțit de Farul în această iarnă, după jumătate de an petrecută sub comanda lui Gică Hagi.

Rotaru anunță noi transferuri la Craiova: „Mai vin doi jucători, obligatoriu” + Pe ce post caută întăriri
CSU CRAIOVA
Rotaru anunță noi transferuri la Craiova: „Mai vin doi jucători, obligatoriu” + Pe ce post caută întăriri

Torje, prezentat la Genclerbirligi

„Genclerbirligi a semnat cu mijlocașul român Gabriel Torje. Clubul nostru a accelerat mutările pe piața transferurilor și a ajuns la un acord pe 1 an și jumătate, cu opțiune de prelungire pe un an, cu jucătorul de 33 de ani. 

Experimentatul fotbalist, care a mai jucat în țara noastră la Konyaspor, Osmanlıspor, Kardemir Karabükspor, Sivasspor și Bandırmaspor, a mai evoluat la Dinamo, Udinese, Granada, Espanyol, Akhmat Groznîi, Larisa și în cele din urmă la Farul, în România”, se arată pe site-ul lui Genclerbirligi.

Gabi Torje: „Am semnat cu un club mare”

„Turcia este o țară pe care o cunosc foarte bine. Sunt extrem de fericit să mă întâlnesc din nou cu fanii fotbalului din Turcia. Deoarece am mai jucat la Ankara, știu că Genclerbirligi este un club mare, cu o comunitate mare de suporteri.

Sunt gata să dau totul pentru club și aștept cu nerăbdare să joc în fața fanilor lui Genclerbirligi”, a transmis Gabi Torje, potrivit site-ului noului său club.

VIDEO. Torje, gol senzațional CSU Craiova - Farul

Citește și: 

„Bă, cum să dai un gol într-un an?” » Discuția lui Petrescu cu noul atacant de la CFR + ce se întâmplă cu Yeboah

Rotaru își arată colții » Răspuns acid pentru MM: „Dacă cei de la FCSB ar fi interziși în cluburi, la alcool, jumătate dintre ele ar da faliment!” + ce stelist ar vrea la Craiova

Ioan Andone s-a mutat în Spania » Comparația făcută de fostul antrenor: „Am 4 dormitoare. Știți cât plătesc pe curent?”

Imagini scandaloase! Zona Crepusculară la Arenele BNR, în centrul Bucureștiului » Jandarmii blochează accesul pentru un motiv incredibil: „Sunt «consensele» noastre”


Comentarii (3)
Mondo
Mondo  •  07 Ianuarie 2023, 04:35

Nici o problema nu rezista mult. Torje e slab si gras: slab ca fotbalist, si gras pt un sportiv

cpt.ahab
cpt.ahab  •  07 Ianuarie 2023, 01:20

Mi se părea mie că-i genclerbirligist de mic( bine, mic e și acum)! A semnat cu un club mare! Putea să semneze cu binecunoscutele Panaramspor, Haiducufeciorspor sau Amnamspor, dar o ofertă de la Genclerbirligi nu se refuză! Acum, Bursucul va ține cu dinții de Gencler Birligea lui, să nu ia calea turcului...

VanBasten
VanBasten  •  07 Ianuarie 2023, 00:09

Ieri vorbeati de Keciorengucu. Acum e Genclerbirligi?

Vezi toate comentariile (3)
Comentează