INTERNATIONAL  »  STRANIERI  »  TURCIA

Saudiții pun presiune pe Galatasaray pentru Olimpiu Moruțan » A treia ofertă: Mai plusează cu 5 milioane

Saudiții pun presiune pe Galatasaray pentru Olimpiu Moruțan. Foto: Instagram
Saudiții pun presiune pe Galatasaray pentru Olimpiu Moruțan. Foto: Instagram

Articol de - Publicat joi, 20 iulie 2023 12:41 / Actualizat joi, 20 iulie 2023 12:56

Întors la Istanbul după împrumutul la Pisa, Olimpiu Moruțan ar putea ajunge în această vară în Arabia Saudită. Încă o propunere. S-a ajuns la 15 milioane de euro și Galatasaray e tot mai tentată să-l vândă pe „tricolor”.

De când a revenit la Galatasaray, după un an la Pisa, Olimpiu Moruțan a jucat foarte bine în meciurile-test din Austria, în cantonamentul „Cim-Bom-Bom”. A fost apreciat de antrenorul Okan Buruk, care ar fi vrut să-l păstreze în noul sezon de Super Lig.

Premierul României a trimis Corpul de Control la CSA Steaua! Prima măsură a lui Ciolacu, după ce FCSB n-a fost lăsată să joace în Ghencea derby-ul cu Dinamo
CSA STEAUA
Premierul României a trimis Corpul de Control la CSA Steaua! Prima măsură a lui Ciolacu, după ce FCSB n-a fost lăsată să joace în Ghencea derby-ul cu Dinamo

„Dacă Olimpiu Moruțan acceptă, posibilitatea transferului e foarte mare"

Chiar dacă și el se simte bine printre „leii” roș-galbeni, ar putea părăsi clubul din Istanbul. Definitiv, nu împrumut! Dacă, la început, oferta venită din Arabia Saudită, de 5 milioane de euro, a fost ignorată de Galatasaray, situația s-a schimbat între timp.

Saudiții au mai făcut de atunci două propuneri, mereu mai mari, plusând de fiecare dată cu aceeași sumă. La a doua, de 10 milioane, oficialii Galatei deja făceau un pas în spate. La a treia, de 15 milioane, cum susține cotidianul turc Fanatik, se gândesc să-l vândă. 

E mult mai mult decât ar fi sperat. L-au cumpărat cu 4,2 milioane de euro în 2021, de la FCSB, și au cerut 5,5 milioane clauză de transfer definitiv în contractul de împrumut cu Pisa (2022-2023). „Dacă jucătorul acceptă să plece acolo, posibilitatea tranzacției este foarte mare", a comentat Fanatik.

4,5 milioane de euroeste cota lui Olimpiu Moruțan, potrivit Transfermarkt.de

Pisa, Konyaspor și Pendikspor îl vor doar împrumut pe Olimpiu Moruțan

Celelalte oferte primite de Galatasaray nu se pot compara cu cea din Arabia Saudită. Pisa l-ar vrea încă o dată împrumut, cu o clauză similară, de 5,5 milioane de euro. 

Nici cele două cluburi din Super Lig, Konyaspor și Pendikspor, nou promovată, nu vor să-l cumpere în această vară. Propunerile lor sunt tot pentru împrumut. Ceea ce campioana Turciei nu mai vrea.

3 ani de contractmai are Moruțan la Galatasaray. Expiră pe 30 iunie 2026

Citește și:

Contract semnat! Veste de ultim moment înainte de FCSB - Dinamo

Respinsă în Ghencea, FCSB are o nouă problemă: „Nu suntem foarte proști!”

Duminică, 5 finale pentru salvare! Dinamo și FCU Craiova sunt la mila rezultatelor » Toate CALCULELE în dreptul fiecărei echipe

„Vă spun în premieră, la Dinamo a fost o tentativă de puci în vestiar!” » Omul care l-a adus pe Kopic a dat tot din casă


Comentarii (3)
dobrin
dobrin  •  20 Iulie 2023, 17:16
Postat de sorine pe 20 Iulie 2023, 13:30

Eu nu cred! Dau arabii 15 milioane si turcii nu il dau? Pai daca le dadea 15 Euro mai mult,il vindeau turcii in secunda 14!

Pentru ca dau 15 milioane de lire turcesti.

VanBasten
VanBasten  •  20 Iulie 2023, 14:43

Gigi Becali: Fara 50 de milioane nu-l dau pe Morutan.

sorine
sorine  •  20 Iulie 2023, 13:30

Eu nu cred! Dau arabii 15 milioane si turcii nu il dau? Pai daca le dadea 15 Euro mai mult,il vindeau turcii in secunda 14!

Vezi toate comentariile (3)
Comentează