INTERNATIONAL  »  STRANIERI  »  BELGIA

Gent - Antwerp 1-1 // Egal norcos pentru Bölöni în Belgia + cum a tranșat românul conflictul cu Mirallas: „Probabil s-a simțit puțin frustrat”

Articol de - Publicat duminica, 24 noiembrie 2019 19:46

Gent - Antwerp 1-1  // Ladislau Bölöni a luat un punct norocos pe terenul echipei pe care a bătut-o joi, marcând la unica mare ocazie creată. Antrenorul lui Antwerp rămâne aproape de podium. 

Salvat de la demitere cu un succes contra liderului Bruges, Bölöni a scos încă un rezultat bun azi pe un teren unde nimeni nu mai cucerise vreun punct de pe 5 mai. 

Gent nu și-a putut lua revanșa pentru eșecul de joi cu Antwerp (2-3), deși a controlat meciul și a condus din minutul 13, cu golul lui Iaremciuk. Elevii lui Loți nu și-au creat nicio mare ocazie, însă au lovit la ultima fază, profitând de o gafă a gazdelor: Plastun s-a ciocnit de portarul Kaminski, iar Gano a îndeplinit o formalitate. 

Conflict cu Mirallas 

Antrenorul român a răsuflat ușurat la final: „Sunt foarte fericit că am scos un alt punct aici. Sigur c-ai nevoie și de ceva noroc să înscrii în ultimele secunde. Am folosit mingea lungă pentru uriașii noștri din față în ultimele cinci-zece minute și ne-a ieșit. E o armă eficientă contra echipelor mari”. 

Loți a vorbit și despre un conflictul cu Mirallas, lăsat pe bancă azi: „Am avut o mică discuție, nu e nimic anormal. Probabil că s-a simțit puțin frustrat, dar așa se mai întâmplă în viața de fotbalist”. Antwerp rămâne pe locul 4, la un punct de podium și trei deasupra zonei din afara play-off-ului.

8 victorii consecutiveavea Gent pe teren propriu în campionatul Belgiei, golaveraj 23-5

Vezi și: 

URAWA RED DIAMONDS - AL HILAL 0-2 // Reportaj din Japonia » FOTO + VIDEO Cum au trăit trimișii GSP în Japonia succesul lui Răzvan Lucescu: „Diferenţa dintre ziarist şi antrenor” :))

AICI ai cele mai interesante statistici + clasamente în timp real din fotbalul intern și internațional!

Ioan Andone s-a mutat în Spania » Comparația făcută de fostul antrenor: „Am 4 dormitoare. Știți cât plătesc pe curent?”

Imagini scandaloase! Zona Crepusculară la Arenele BNR, în centrul Bucureștiului » Jandarmii blochează accesul pentru un motiv incredibil: „Sunt «consensele» noastre”


Comentarii (1)
106683413108068
Francisc Dascal  •  24 Noiembrie 2019, 22:03

Felicitari LASZLÓ BÖLÖNI!!!

Vezi toate comentariile (1)
Comentează