INTERNATIONAL  »  STRANIERI  »  ITALIA

Debutul lui Pușcaș la Pisa, apreciat de italieni: „Cel mai îndrăzneț de pe teren” + Cea mai mare notă!

George Pușcaș, la debutul pentru Pisa // foto: Imago Images
George Pușcaș, la debutul pentru Pisa // foto: Imago Images

Articol de GSP - Publicat sambata, 05 februarie 2022 20:26 / Actualizat sambata, 05 februarie 2022 20:37

George Pușcaș (25 de ani) a debutat astăzi pentru Pisa SC, club care l-a împrumutat de la Reading până la finalul sezonului. Românul a fost introdus la pauză în meciul dintre Alessandria și Pisa, final 1-1, iar prestația sa a fost apreciată.

La mai puțin de 3 zile după ce a fost prezentat ca jucător al echipei din Pisa, George Pușcaș a debutat pentru nerazzurri.

Atacantul român a fost introdus pe teren la pauza meciului dintre Alessandria și Pisa, care a contat pentru runda 21 din Serie B. Deși nu a înscris, evoluția lui Pușcaș a fost lăudată.

Ce gafă a făcut Fortuna Dusseldorf! De ce a fost tras pe linie moartă Nedelcu: „O neînțelegere care l-a rănit, a fost pur și simplu copleșit”
GERMANIA
Ce gafă a făcut Fortuna Dusseldorf! De ce a fost tras pe linie moartă Nedelcu: „O neînțelegere care l-a rănit, a fost pur și simplu copleșit”

Debutul lui George Pușcaș la Pisa, apreciat de italieni 

Publicația locală Pisatoday a scris că „Pușcaș a fost cel mai îndrăzneț jucător de pe teren” în a doua parte și a enumerat câteva ocazii în care românul și-ar fi putut lăsa amprenta pe tabelă:

  • minutul 50, Pușcaș șutează în plasa laterală; 
  • minutul 71, portarul Pisseri iese excelent din poartă și-l blochează; 
  • la scurt timp după, Pușcaș trimite cu capul puțin peste poartă.

Tuttomercatoweb l-a notat pe Pușcaș cu 6,5 pentru prestația de astăzi, cea mai mare notă a echipei, pe care au mai primit-o Torregrossa, Toure, Beruatto, Leverbe și Nicolas.

Celălalt român de la Pisa, Marius Marin, a primit 6. Avertizat, Marin a fost înlocuit cu Mastinu în minutul 67. 

Citește mai multe știri din fotbalul internațional: 

Ce fac stranierii » Toți ochii pe evoluțiile românilor din week-end: Încă un eșec pentru Șumudică! Goluri pentru Bumba și Maxim

Greenwood, amenințat după ce a fost arestat pentru agresarea iubitei » Ce măsuri și-a luat la conac + păzit de un câine de 25.000 de lire

Ioan Andone s-a mutat în Spania » Comparația făcută de fostul antrenor: „Am 4 dormitoare. Știți cât plătesc pe curent?”

Imagini scandaloase! Zona Crepusculară la Arenele BNR, în centrul Bucureștiului » Jandarmii blochează accesul pentru un motiv incredibil: „Sunt «consensele» noastre”


Comentarii (0)

Articolul nu are încă nici un comentariu. Fii primul care comentează!

Comentează