INTERNATIONAL  »  STRANIERI  »  STRANIERI

VIDEO Ianis Hagi, pus la zid de antrenor și de jurnaliști după cel mai slab joc la Alaves: „Dezamăgire majoră” + Mare eroare la golul lui Real Madrid!

Ianis Hagi (stânga) nu l-a putut opri nici el pe Jude Bellingham în această fază Foto: Guliver/GettyImages
Ianis Hagi (stânga) nu l-a putut opri nici el pe Jude Bellingham în această fază Foto: Guliver/GettyImages

Articol de - Publicat vineri, 22 decembrie 2023 11:13 / Actualizat vineri, 22 decembrie 2023 11:33

Ianis Hagi, 25 de ani, a avut ocazia de a juca mai mult de o jumătate de oră la Alaves contra lui Real Madrid (0-1). „Trebuia să facă un pas în față și n-a profitat”, l-a criticat antrenorul Luis Garcia. Jurnaliștii i-au dat nota 3, reproșându-i inclusiv o greșeală evidentă la cornerul din care a marcat Lucas Vazquez.

Ianis Hagi nu se simte bine la Alaves. Împrumutat de Glasgow Rangers în august până la sfârșitul sezonului în Spania, „tricolorul" a jucat în 14 etape la alb-albaștri, dar a fost numai de șase ori titular în LaLiga și niciodată integralist. Și, ceea ce îngrijorează mai mult cu o jumătate de an înaintea Euro, mijlocașul are doar 552 de minute, 40 în medie pe meci. Nici măcar o repriză.

Ianis Hagi, niciun plus în ofensivă și eroare de marcaj la golul lui Real. Păcălit de Jude Bellingham!

Joi seară, Ianis a avut o excelentă șansă. Într-un meci foarte important, contra lui Real Madrid, într-un moment esențial al partidei, în care echipa sa era în superioritate după eliminarea lui Nacho. A intrat în minutul 59 în locul lui Guridi, având mai mult de jumătate de oră timp să demonstreze ce poate.

„O calamitate! Ușa și la revedere!” » Ianis Hagi e criticat dur de spanioli, după ce a pierdut toate mingile cu Real Madrid
SPANIA
„O calamitate! Ușa și la revedere!” » Ianis Hagi e criticat dur de spanioli, după ce a pierdut toate mingile cu Real Madrid

A făcut însă probabil cel mai slab joc al său la Alaves. Niciun plus în faza ofensivă și o eroare mare în defensivă la golul lui Lucas Vazquez, în al doilea minut al prelungirilor.

La acel corner, Hagi era în marcaj în zonă, alături de colegii săi Antonio Blanco și Javi Lopez, la Tchouameni, Lucas Vazquez și Bellingham. El privea spre Vazquez. În clipa centrării lui Kroos, Bellingham i-a păcălit pe adversari.

Ianis Hagi, pus la zid de antrenor și de jurnaliști după cel mai slab joc la Alaves: „Dezamăgire majoră” + Mare eroare la golul lui Real Madrid!
Momentul inițial de la corner. Ianis Hagi era cel mai aproape de Lucas Vazquez, cu privirea spre el
Ianis Hagi, pus la zid de antrenor și de jurnaliști după cel mai slab joc la Alaves: „Dezamăgire majoră” + Mare eroare la golul lui Real Madrid!
Păcălit de Jude Bellingham, Ianis a uitat de Lucas Vazquez și s-a dus după englez. Rămas nemarcat, Lucas a înscris

Englezul i-a tras spre colțul lung pe toți trei. Hagi, Blanco și Lopez au uitat că mai sunt doi oameni de ținut. Lucas Vazquez și Tchouameni au rămas liberi, primul înscriind cu capul de la 7 metri, perpendicular pe poartă.

3a fost nota primită de Ianis Hagi în Noticias de Alava, cea mai mică dată de publicația bască; Marca și As nu le-au oferit notă lui Hagi și lui Sola. Doar linie!

„Ianis Hagi a ratat încă o ocazie să convingă pentru a pătrunde în primul 11 al lui Alaves"

Și această greșeală a fost observată și taxată de presa iberică. Iker Garcia, jurnalist la Noticias de Alava, a scris că „intrările lui Sola și Hagi au dus la o dezamăgire majoră. Au fost aleși să înlocuiască munca neîncetată a lui Abde și Guridi, însă prestațiile lor nu s-au ridicat la înălțimea unei întâlniri cu Real Madrid. Niciunul nu a fost capabil să muște în ultima treime, ambii au ratat încă o ocazie să convingă pentru a pătrunde în primul 11".

Iker Garcia susține că „Ianis l-a scăpat din marcaj pe Lucas Vazquez la gol, pierdut în lanțul madrilenilor de mișcări perfecte la faza fixă".

„Ianis Hagi n-a fost bun deloc. Depășit în mod repetat"

Noticias de Alava l-a caracterizat astfel: „A apărut în iarbă ca un șoc. Și n-a fost bun deloc. Nu i-a dat lui Alaves ce avea nevoie, nici măcar în superioritate numerică. Și a fost depășit în mod repetat. Ar fi trebuit să ofere mult mai mult".

Antrenorul Luis Garcia a fost total nemulțumit de cei care au avut șansa de a schimba jocul în ultima jumătate de oră. „Am adus băieți proaspeți, dar ei n-au fost buni. E fotbal, nu trebuie să individualizezi. Ce mă scoate din sărite e finalul, pentru că jucătorii au greșit. Intrăm pe teren cu gândul să adunăm puncte, iar astăzi le-am dăruit", a declarat tehnicianul lui Alaves.

Antrenorul Luis Garcia: „Eu îl voi sprijini pe Ianis Hagi"

A vorbit numai de Ianis: „A fost un meci pentru ca Hagi să facă un pas înainte și nu a profitat". A spus însă că îl va ajuta: "Trebuie să-l recuperăm și eu îl voi sprijini".

2este numărul golurilor lui Ianis Hagi la Alaves, ambele în Cupa Spaniei, la 10-0 contra amatorilor de la Deportivo Murcia. A jucat în total 16 meciuri în campionat și Copa del Rey (598 de minute). În LaLiga, zero goluri, un assist

Citește și alte știri de fotbal internațional:

Ireal: Tătărușanu a suferit cea mai mare RUȘINE a carierei, deși în minutul 72 era doar 0-2!
ARABIA SAUDITĂ
Ireal: Tătărușanu a suferit cea mai mare RUȘINE a carierei, deși în minutul 72 era doar 0-2!
„Ce le-ai făcut, Răzvan?!” » Lucescu jr. îi șochează pe greci: PAOK e prima după ce a dat ȘASE goluri în deplasare
GRECIA
„Ce le-ai făcut, Răzvan?!” » Lucescu jr. îi șochează pe greci: PAOK e prima după ce a dat ȘASE goluri în deplasare

Interviu ȘOCANT cu fostul internațional român care deține o școală de fotbal: „80% dintre români susțin Rusia. Știm cu toții ce este Ucraina - rahat!” » GSP l-a contactat azi: „Îmi mențin afirmațiile!”

Retragere-șoc în tenis! Nici măcar nu și-a anunțat fanii, dar a cerut să fie scoasă din programul de testare antidoping


Comentarii (37)
mirstelistu
mirstelistu  •  23 Decembrie 2023, 17:54

No amu v-ati convins ca *** si numa numele e de el, nu il mai vrea Barca pe posibilul viitor balon de aur dupa spusele ***

Acest comentariu a fost moderat deoarece continea limbaj vulgar sau jignitor.

Danni23
Danni23  •  22 Decembrie 2023, 19:57
Postat de dececartonaselegalbenebaneaza pe 22 Decembrie 2023, 18:35

Ba ***, nimic din ce ai scris acolo nu e adevarat. Nu era niciun zeu Ianis, batea penalty si lovituri libere si avea niste cifre ca el executa tot. Nu a calificat nici Romania, cu el sau fara el erau aceleasi rezultate in calificari, a.dst si el un gol in 4-1 cu Croatia. La Rangers a dat ce zici tu, dar nu datorita lui s-au calificat. Pai atunci alde Tavernier, Barisic, Ryan Kent ce mai erau daca asta a fost zeu???

Inca astept sa imi raspunzi ce a realizat Samu de consideri tu ca este asa bun. Daca juca pt Romania si ai vedea cum rateaza in ultimul hal majoritatea de aici il critica cum l-am criticat pe Puscas.

dobrin
dobrin  •  22 Decembrie 2023, 19:03
Postat de dorelus pe 22 Decembrie 2023, 15:55

Țineți minte meciul cu Germania, el face un panalty deși atacantul lor era cu spatele la poartă și se deplasa spre ieșirea din careu... Ianis face fault... Este păcat că toți sar cu gura pe el, dară în momentul în care-l promovezi pe toată media, artizanul calificării, golul calificării bineînțeles că el se îmbracă cu drapelul național și se umflă precum un păun în el, grețos comportament. Este un jucător de nivelul echipei care a fost faurita pentru el Farul și antrenată de tatăl sau , nici mai mult nici mai puțin. Doar asa ar avea loc de titular, apoi la altă echipă de la noi ar trebui sa muncească să prindă un loc de titular.

Trebuie sa se bage "taxa Hagi" de 3% pe multinationale. Banii colectati sa se duca la Farul sa ii plateasca salariul lui Ianis.

Vezi toate comentariile (37)
Comentează