INTERNATIONAL  »  STRANIERI  »  SCOȚIA

Cele șase destinații posibile pentru transferul lui Ianis Hagi » Despărțirea de Glasgow Rangers este iminentă

Cele șase destinații posibile pentru transferul lui Ianis Hagi. Foto: Instagram
Cele șase destinații posibile pentru transferul lui Ianis Hagi. Foto: Instagram

Articol de - Publicat marti, 22 august 2023 12:17 / Actualizat marti, 22 august 2023 12:17

Ianis Hagi (24 de ani) a fost anunțat de managerul Michael Beale că poate pleca în acest mercato, după ce nu a fost trecut pe lista pentru play-off-ul Ligii. Presa din Scoția dezvăluie unde ar ajunge românul: Lazio, Celta Vigo, Genk, Lecce, Galatasaray sau Al-Ettifaq.

Nemulțumit cu actualul său statut de rezervă la Rangers, Ianis Hagi ar putea pleca din Scoția în acest mercato, după ce managerul echipei l-a scos din lista pentru play-off-ul Ligii, cu PSV Eindhoven. 

Gigi Becali n-a mințit, chiar sunt nemulțumiți de staff! Ce i-au transmis jucătorii patronului
FCSB
Gigi Becali n-a mințit, chiar sunt nemulțumiți de staff! Ce i-au transmis jucătorii patronului

Declarațiile „tricolorului”, prin care se plângea că nu a fost folosit decât 37 de minute în acest sezon, nu au avut efectul scontat, ba din contră, îl împing către un transfer iminent. 

Presa din Glasgow oferă șase eventuale destinații din Hagi junior ar avea de ales pentru a-și continua cariera: Lazio, Celta, Lecce, Genk, Galatasaray și Al-Ettifaq.

Ianis Hagi nu este la nivelul optim. A stat pe bară un an și vrea să joace. Vrea să joace în fiecare săptămână. Vom vedea care este situația în cazul lui până la sfârșitul ferestrei de transferuri. 

- Michael Beale, manager Rangers

Cele șase destinații posibile pentru transferul lui Ianis Hagi

LAZIO. „Clubul italian l-a curtat și înainte. Ar fi fost gata să achite 14 milioane de euro după debutul impresionant al românului la Rangers. În condițiile în care nu mai este la același nivel, Ianis ar costa mult mai puțin acum, iar Lazio ar putea fi tentată”, scrie agenția Football Scotland.

CELTA. „Probabil clubul despre care s-a scris cel mai mult că îl dorește pe Ianis în această vară. Tatăl său a jucat în Spania, la Barcelona și Real Madrid, iar el a recunocut că și-ar dori să-l vadă pe băiatul său în La Liga”, explică aceeași sursă din Glasgow.

4 milioane de euroeste cota de piață actuală a lui Ianis Hagi, care mai are trei ani de contract cu Rangers

LECCE. „A mai fost interesată de Ianis Hagi, însă nu a făcut o ofertă. Asta nu înseamnă că nu poate apărea acum. Lecce l-a mai transferat în această vară, tot din Scoția, pe Ylber Ramadani, de la Aberdeen”.

GENK. „Este fostul clubul al lui Ianis, care nu și-ar fi imaginat că poate reveni după trei ani pe Ibrox Park. Totuși, fiind la o răscruce în carieră, Hagi ar putea fi nevoit să facă un pas în spate pentru a putea face ulterior doi înainte”.

GALATASARAY. „Granzii din Istanbul ar fi făcut o ofertă pentru Hagi în trecut. Dacă interesul lor s-ar reafirma, ar putea fi o soluție ce să ajungă la inima lui Ianis, având în vedere că celebrul său tată a fost erou în Turcia”.

AL-ETTIFAQ. „Steven Gerrard este un fan al lui Hagi, fiind cel care l-a adus la Rangers în 2020. Antrenorul englez și-a luat deja acolo jucători pe care îi cunoaște, precum Moussa Deembele, Hendry sau Henderson, iar banii din Arabia Saudită ar putea fi tentanți pentru român”.

Trebuie să vorbim mai mult despre ceea ce are nevoie Ianis pentru a reveni la nivelul pe care îl avea înainte. În culise s-au întâmplat multe lucruri. Ianis și agentul lui au căutat diferite soluții.

- Michael Beale, manager Rangers

Citește și:

S-a anunțat o nouă posibilă plecare de la CFR Cluj

Ioan Varga, în extaz după victoria din derby-ul Clujului

Campionul modest de la FCSB » Povestea unui fotbalist atipic din vestiarul roș-albastru: greu încercat în copilărie și salvat de soție + locuiește în zona blamată de bucureșteni

FCSB se transformă total » Planul lui Becali pentru Liga Campionilor conține și „opțiunea interzisă, din umbră”


Comentarii (15)
Shogun01
Shogun01  •  23 August 2023, 08:49
Postat de 1945sv0509 pe 22 August 2023, 16:21

Ati uita ca destinatii City, United, Real, Bayern, Barcelona, Milan si mai sunt cateva.

sau FCU

mishu_74
mishu_74  •  22 August 2023, 18:27

ca romanu', nu-i niciunu'... plin de specialisti in caterinca si misto-uri ieftine. sportul national ce va afunda si mai tare tara aia in meandrele neantului mental. ar fi de ras daca n-ar fi de plans.

1945sv0509
1945sv0509  •  22 August 2023, 16:21

Ati uita ca destinatii City, United, Real, Bayern, Barcelona, Milan si mai sunt cateva.

Vezi toate comentariile (15)
Comentează