INTERNATIONAL  »  STRANIERI  »  ST. JOHNSTONE - RANGERS 0-3

ST. JOHNSTONE - RANGERS 0-3. Ianis Hagi, decisiv! Fanii l-au lăudat: „Sportul ăsta e făcut pentru el”

Ianis Hagi // FOTO: Imago +13   FOTO
Ianis Hagi // FOTO: Imago

Articol de GSP - Publicat miercuri, 23 decembrie 2020 22:00 / Actualizat miercuri, 23 decembrie 2020 22:30

Cu Ianis Hagi titular și într-o formă excelentă, Rangers s-a impus clar pe terenul lui St. Johnstone, 3-0, în etapa a 19-a din Scoția.

Revenit ca titular în echipa lui Steven Gerrard, Ianis Hagi a fost printre cei mai buni jucători ai lui Rangers, contribuind la un gol și marcând altul. În minutul 24, Roofe a deschis scorul, după o fază în care a fost implicat Ianis. Românul a șutat foarte bine de la marginea careului, portarul advers a respins în față, iar Roofe a marcat de la 3 metri.

Scorul la pauză a fost 2-0 pentru Rangers, după ce Kamara a marcat în minutul 31.

VIDEO Ianis Hagi, implicat la primul gol

VIDEO Ianis Hagi a și marcat pentru Rangers

În minutul 47, Ianis Hagi a făcut 3-0. După un contraatac, Roofe a tras, iar portarul lui St. Johnstone a respins. Mingea a ajuns la Ianis, care a șutat violent, din prima, de la 13 metri. Portarul Clark a fost surprins, iar mingea i-a trecut printre picioare.

Ianis a fost schimbat în minutul 82, fiind înlocuit de Itten.

Rangers e lider în Scoția, cu 53 de puncte în 19 partide. Rivala Celtic este pe 2, cu 37 de puncte, dar și cu trei partide mai puțin. 

Vezi AICI clasamentul actualizat din Scoția!

Ianis Hagi, lăudat de fanii lui Rangers

Prestația lui Ianis Hagi i-a bucurat pe fani, care l-au lăudat pe Twitter:

Gol important pentru Ianis, ca să-i dea încredere pentru restul sezonului! 

Assist cu Motherwell, gol cu Lech... a avut meciuri în care a jucat 7 minute. Dacă va continua așa, ar trebui să fie titular 

Dacă Ianis marchează, atunci clar e motiv de bucurie! 

Un gol frumos! Sportul ăsta e făcut pentru Ianis Hagi 

Ce atitudine din partea lui Ianis Hagi în seara asta! A fost dat la o parte o perioadă, dar a primit o nouă șansă și a prins-o cu ambele mâini. Ce mă bucur să văd asta!

Echipe de start: 

St. Johnstone: Clark – Rooney, Gordon, McCart – McNamara, Bryson, Davidson, Booth – Wotherspoon, Kane, Conway
Antrenor: Callum Davidson

Rangers: McGregor – Taverneri, Goldson, Helander, Barisic – Kamara, Aribo, Davis – I. Hagi, Kent, Roofer
Antrenor: Steven Gerrard

VIDEO Anghel Iordănescu face o radiografie a situației actuale din fotbalul românesc la Gala GSP

Citește mai multe știri din fotbalul internațional: 

GALA GSP 2020. Interviu cu Răzvan Lucescu, antrenorul anului: „Tehnicienii români nu au intrare în Vest” » Ce spune despre premiul Gazetei

Protest întârziat al Ambasadei României în Mexic! Totul a pornit de la o reacție în „cazul Colțescu”: „Românii sunt foarte inculți”

Cristian Tudor Popescu dezvăluie regula radicală pe care ar impune-o imediat în tenis: „E singura șansă pentru spectacol, să scăpăm de «bum-bum», «buf-buf»”

CSA Steaua ATACĂ după ultima decizie privind palmaresul: „FCSB a jucat ilegal în Liga 1. Cerem public LPF și FRF să explice!”


Comentarii (33)
1745flo
1745flo  •  24 Decembrie 2020, 23:49
Postat de alenb pe 24 Decembrie 2020, 10:10

Daca ne luam dupa acest comentariu care zice ca Tavernier ala ar face primul 11 si l-ar carota pe Ianis, aici apare o contradictie. Ianis a fost titular in 15 meciuri sezonul asta, inseamna ca Tavernier l-a bagat in echipa, deci Tavernier l-a carotat titularizandu-l? Ieri cu St Johnstone l-a titularizat Tavernier inteleg, asa ca nu inteleg cum il caroteaza. Pana la urma reusitele lui Rangers sunt modeste. Sezonul asta are 3 goluri fara importanta si fara merit deosebit, ba a scapat portarul advers printre picioare un sut banal precum ieri, ba a impins in poarta o minge care oricum intra precum cu Lech Poznan, ba a reluat din apropiere o minge respinsa de portar precum cu Hamilton. La astea se adauga 8 assisturi, majoritatea banale marcatorii facand totul dupa aia. Deci ce sa faca Ianis Hagi intr-un campionat mai puternic daca el nu a facut fata in Belgia si Scotia? Ar trebui incercat poate pe la arabi..

Tavernier o fi de vină ca Ianis n-are gena tatălui său si ca e la ani lumină de acesta? E departe de a fi un fotbalist f. bun, e doar un baiat muncitor si pilos. Puțin! Presa ce il tot laudă îi face un mare deserviciu, deja lumea e plictisită de realizari magnifice care in realitate sunt microscopice! De aici probabil si aprecierile ironice la adresa sa!

5640124639346680
Monica Anette  •  24 Decembrie 2020, 11:21
Postat de alenb pe 24 Decembrie 2020, 11:10

Este bine ca te-ai plictisit de denigratori dar de laudatori nu. Uite titlul acestui articol care zice ca Ianis a fost “decisiv” pentru Rangers in conditiile in care a marcat golul al 3 lea intr-o victorie cu 3-0. Ori nu mai stiu eu ce inseamna termenul “decisiv”, ori este vorba de un *** fara limite.

In primul rand eu sunt politicoasa si va spun dumneavoastra!!!! Iar "articolele laudative" dupa cum le spuneti dvs. au fost depasite de cele denigratoare (exemplu Marcel Puscas) fara motiv. Articole preluate de presa internationala care au afectat imaginea lui Ianis Hagi si i-au creat probleme suplimentare inclusiv in echipa!!!! Deci cine are dreptul sa distruga un tanar ROMAN ???? Daca nu este suficient de explicit, sa facem un exercitiu de imaginatie: " La locul dvs. de munca apar informatii denigratoare despre dvs..... iar dvs. nu aveti nici un cuvant de spus !!! Cum pare??? Oricum va promit ca nu va raspund indiferent ce ati spune!!! Craciun Fericit!!!

alenb
alenb  •  24 Decembrie 2020, 11:10
Postat de Monica Anette pe 24 Decembrie 2020, 11:06

Ianis Hagi este un foarte bun fotbalist, are clasa, este tehnic, foarte talentat, muncitor si lupta pentru tot ceea ce obtine: un fotbal frumos, de calitate!!!! El obtine rezultate indiferent de piedicile pe care le intampina !!!! Comentariul introdus era inca o dovada a piedicilor pe care le intampina!!!! Sincera sa fiu m-am plictisit de toti denigratorii lui Ianis Hagi, care comenteaza daca joaca, daca nu joaca, daca marcheaza, daca nu marcheaza etc... Daca unii nu au inteles (sau nu au vrut sa inteleaga) ca oricat de bun fotbalist este, de multe ori nu depinde de el daca joaca!!! Dumneavoastra puteti face ce doriti, urati pe cine vreti, faceti praf pe toata lumea, criticati pe cine doriti, interpretati cum va convine orice realizare, dovada, gest, pentru ca cel care da dovada de uratenie morala, rautate si incapacitate de a accepta faptul ca un fotbalist talentat joaca frumos, sunteti dumneavoastra!!!! Oricat de bine si frumos ar juca cineva fotbal nu va putea acoperi golul din inima dumneavoastra!!!! Deci, urati in continuare daca asta va face FERICIT!!!!

Este bine ca te-ai plictisit de denigratori dar de laudatori nu. Uite titlul acestui articol care zice ca Ianis a fost “decisiv” pentru Rangers in conditiile in care a marcat golul al 3 lea intr-o victorie cu 3-0. Ori nu mai stiu eu ce inseamna termenul “decisiv”, ori este vorba de un *** fara limite.

Acest comentariu a fost moderat deoarece continea limbaj vulgar sau jignitor.

Vezi toate comentariile (33)
Comentează