INTERNATIONAL  »  STRANIERI  »  SCOȚIA

Ianis Hagi, din nou rezervă la Rangers » Vicecampioana s-a impus categoric în runda secundă din Scoția

Mijlocașul Ianis Hagi (24 de ani) a fost rezervă neutlizată în partida pe care vicecampioana Scoției, Rangers, a câștigat-o pe teren propriu în fața lui Livingston, scor 4-0, meci din etapa secundă a Scottish Premiership.
Mijlocașul Ianis Hagi (24 de ani) a fost rezervă neutlizată în partida pe care vicecampioana Scoției, Rangers, a câștigat-o pe teren propriu în fața lui Livingston, scor 4-0, meci din etapa secundă a Scottish Premiership.

Articol de - Publicat sambata, 12 august 2023 19:20 / Actualizat sambata, 12 august 2023 19:59

Mijlocașul Ianis Hagi (24 de ani) a fost rezervă neutilizată în partida pe care vicecampioana Scoției, Rangers, a câștigat-o pe teren propriu în fața lui Livingston, scor 4-0, meci din etapa secundă a Scottish Premiership. 

Continuă perioada nefastă pentru Ianis Hagi la Rangers. După ce a fost rezervă neutilizată în prima etapă, cu Kilmarnock, a bifat numai 3 minute în preliminariile Ligii Campionilor cu elvețienii de la Servette Geneva, fostul fotbalist de la Viitorul și Genk nu a bifat nici măcar un minut în meciul câștigat categoric de trupa de pe Ibrox Park în fața lui Livingston, în campionat. 

Ilie Dumitrescu e împotriva curentului » Starul pe care mizează în noul sezon: „Nu e chiar De Bruyne, dar alte alte calități”
PARIU
Ilie Dumitrescu e împotriva curentului » Starul pe care mizează în noul sezon: „Nu e chiar De Bruyne, dar alte alte calități”

Ianis Hagi, rezervă neutilizată în Rangers - Livingston

Rangers a deschis scorul în minutul 10, prin olandezul Sam Lemmers. „Protestanții” au trimis din nou balonul în plasă în minutul 21, dar reușita atacantului columbian Jose Cifuentes a fost anulată pe motiv de henț. 

Al doilea gol al formației pregătite de englezul Michael Beale a venit în minutul 78, prin atacantul brazilian Danilo, adus de la Feyenoord Rotterdam. 

Rangers a mai punctat de două ori în ultimele 6 minute. Mai întâi, senegalezul Abdallah Sima l-a învins pe Shamal George, englezul din poarta oaspeților, pentru ca, în minutul 90, mijlocașul Kieran Dowell să stabilească scorul final al meciului. 

Rangers joacă în etapa viitoare de campionat pe terenul celor de la Ross County. Partida are loc pe data de 26 august. 

Citește și: 

Nu concepe să piardă cu Dinamo: „Înseamnă că ar trebui să mă ocup de altele! Merg la ei să-i bat”

Dan Petrescu, pas greșit în Coreea de Sud » Jeonbuk a remizat cu ultima clasată + Ratarea care l-a uimit pe „Bursuc”

„Ori te laşi tu ca antrenor, ori îl dai afară pe Săpunaru!” » Reacție dură la vederea incidentului dintre Lobonț și căpitanul Rapidului

Campionul modest de la FCSB » Povestea unui fotbalist atipic din vestiarul roș-albastru: greu încercat în copilărie și salvat de soție + locuiește în zona blamată de bucureșteni


Comentarii (6)
roddymcneil
roddymcneil  •  13 August 2023, 15:32

Sunteţi leşinaţi dacă nu scrieţi de fandositul ăsta. E bun doar pentru reclama la Lays. L-a băgat taică-su la înaintare doar să scoată cîţi mai mulţi bani. Cu fotbalul, Ianis o lasă mai moale, nu prea e de nasul lui. Şi cînd te gîndeşti că taică-su îl vedea cîştigător de “Gheată de Aur”. Aşa se întîmplă cînd dragostea de părinte întunecă raţiunea.

nicasdfghjklpoiuytre
nicasdfghjklpoiuytre  •  13 August 2023, 12:19

Se odihneste pt nationala.

parachioara5
parachioara5  •  13 August 2023, 07:14

...acest baiat este mandria Romaniei ...cand o sa ne bata Israelu o sa avem cu ce ne mandri ...

Vezi toate comentariile (6)
Comentează