INTERNATIONAL  »  STRANIERI  »  AS ROMA

Incredibil! Totti nu-l lasă pe Lobonț să renunțe la cariera de jucător: "Nu concep AS Roma fără el"

Articol de GSP - Publicat luni, 05 martie 2018 12:05

Cosmin Contra spune că-l dorește foarte mult pe Bogdan Lobonț în staff-ul său de la națională, însă a vorbit cu Francesco Totti, iar acesta i-a transmis că nu vrea să-l lase pe portar să renunțe la cariera de jucător.

"M-am întâlnit cu Totti la un AS Roma - Lazio și mi-a zis că nu concepe o echipă a lui AS Roma fără Lobonț. Cei de la Roma trag de Lobby să-i prelungească contractul. Eu vreau să-l conving să facă școala de antrenori și să vină lângă mine. Eu și Lobby avem aceleași valori", a declarat Cosmin Contra la Digi FM.

E UN BUN MOBILIZATOR 

Lobonț (40 de ani) evoluează pentru Roma din 2009, fiind unul dintre cei mai vechi jucători din lotul "giallorossilor". Chiar dacă a evoluat extrem de puțini în anii petrecuți la echipa din capitala Italiei, românul s-a remarcat în ochii fiecărui antrenor care a trecut pe la Roma de-a lungul anilor.

Bun mobilizator, excelent psiholog și o figură respectată în club, Lobonț a fost un adevărat lider în vestiarul Romei, motiv pentru care și-a prelungit de atâtea ori contractul cu echipa italiană.

  • Bogdan Lobonț e la AS Roma din 2009 și mai are contract până în vara lui 2018. Acesta n-a mai apărat într-un meci oficial din luna mai a anului 2013

Ioan Andone s-a mutat în Spania » Comparația făcută de fostul antrenor: „Am 4 dormitoare. Știți cât plătesc pe curent?”

Imagini scandaloase! Zona Crepusculară la Arenele BNR, în centrul Bucureștiului » Jandarmii blochează accesul pentru un motiv incredibil: „Sunt «consensele» noastre”


Comentarii (9)
claudiu.h12
claudiu.h12  •  05 Martie 2018, 18:19
Postat de Marius Velcovici pe 05 Martie 2018, 13:21

Lasa-ne cu astea Gurita, toata lumea stie ca marele Lobbi sta la Roma doar pentru ca are o relatie cu fata directorului sportiv sau ceva mare prin club. Vrei sa halim noi ca fara Lobont sa-l motiveze nu puteau sa joace Tooti,DeRossi,Nainggolan,El Shaarawy sau Dzeko? 'Nu concepe sa vada Roma fara Lobont' :)) Pai Roma merge inainte fara TOTTI ,simbolul suprem si nu merge fara Bogdanel???

***

Acest comentariu a fost moderat deoarece continea limbaj vulgar sau jignitor.

penultimul
penultimul  •  05 Martie 2018, 16:39

Da nu v-ati prins ca "Totti nu concepe" e interpretarea unei discutii la care cel ce a scris asa ceva nu a asistat . Putea sa scrie - Bomba Serii, Totti sterge pe jos cu dorintele lui Contra, Incredibil, ce poveste in capitala Romei cu Lobont, omul invizibil din poarta Romei.

mariuss72
mariuss72  •  05 Martie 2018, 14:13
Postat de spartakus. pe 05 Martie 2018, 14:11

Dc esti asa supy mariusica ?

Nu's supy, te pupyk :))))

Vezi toate comentariile (9)
Comentează