INTERNATIONAL  »  STRANIERI  »  PREMIER LEAGUE

Ionuț Radu, criticat în Italia pentru hotărârea luată: „Ilogică”

Ionuț Radu / Foto: Getty Images
Ionuț Radu / Foto: Getty Images

Articol de - Publicat duminica, 24 martie 2024 17:06 / Actualizat duminica, 24 martie 2024 17:58

Portarul Ionuț Radu (26 de ani) a fost criticat în presa italiană pentru hotărârea lui de a merge sub formă de împrumut la Bournemouth de la Inter, unde internaționalul român se luptă pentru un loc de titular cu experimentatul Neto (34 de ani) și Mark Travers (24 de ani).

Jurnaliștii de la Inter News, specializați în știri despre liderul din Serie A, au subliniat că încă de la bun început Ionuț Radu avea șanse minime să evolueze constant la ocupanta locului 13 din Premier League.

Bomba zilei: colegul lui Mbappe a dezvăluit viitoarea echipă a lui Kylian + totul a fost șters ulterior
TRANSFER
Bomba zilei: colegul lui Mbappe a dezvăluit viitoarea echipă a lui Kylian + totul a fost șters ulterior

Decizia lui Ionuț Radu, criticată în presa din Italia: „Se știa dinainte că alegerea lui era ilogică”

„Se știa dinainte că alegerea lui Radu de a merge la Bournemouth, în Premier League, era ilogică. Pentru că portarul titular al lui Bournemouth este brazilianul Neto (fost goalkeeper la Fiorentina și Juventus), care este și căpitanul echipei.

Este, așadar, greu de formulat ipoteza că românul născut în 1997 ar putea primi timp de joc important. Și, de fapt, are doar 5 apariții în acest sezon, dintre care doar două în Premier League (celelalte toate în Cupa Ligii Angliei).

Ultimul meci a corespuns și celui mai rău moment al sezonului său: înfrângerea cu 6-1 de către Manchester City pe 4 noiembrie”, menționează site-ul inter-news.it.

3milioane de euro este cota de piață a lui Ionuț Radu, conform Transfermarkt

Bournemouth are posibilitatea de a-l transfera definitiv, la finalul stagiunii curente, pe Radu pentru suma de 8 milioane de euro.

Varianta ca Ionuț Radu să continue la Bournemouth și din sezonul viitor are șanse minime de a avea loc, conform informațiilor publicate în presa italiană.

Prin urmare, internaționalul român se va întoarce, cel mai probabil, în vară la Inter, formația care l-a crescut și cu care mai are valabil angajamentul până în vara anului 2025.

VIDEO Radu Drăgușin, despre acomodarea la Tottenham, debutul la un turneu final și obiectivul României la EURO 2024

Citește și:

Decepția Coman! Tinicheaua care atârnă de cariera lui Florinel: cifre mediocre la națională! GSP l-a comparat cu alți doi concurenți pe post și prezintă concluziile
ROMÂNIA
Decepția Coman! Tinicheaua care atârnă de cariera lui Florinel: cifre mediocre la națională! GSP l-a comparat cu alți doi concurenți pe post și prezintă concluziile
FIFA, decizie categorică după ce Coreea de Nord a anulat partida cu Japonia din calificările la Mondial
CALIFICĂRI CM 2026
FIFA, decizie categorică după ce Coreea de Nord a anulat partida cu Japonia din calificările la Mondial

Ioan Andone s-a mutat în Spania » Comparația făcută de fostul antrenor: „Am 4 dormitoare. Știți cât plătesc pe curent?”

Imagini scandaloase! Zona Crepusculară la Arenele BNR, în centrul Bucureștiului » Jandarmii blochează accesul pentru un motiv incredibil: „Sunt «consensele» noastre”


Comentarii (3)
gazistu
gazistu  •  25 Martie 2024, 10:26

de parca la Inter ar fi avut mai multe sanse... acolo e elvetianul Sommer si Gennaro, + Audero imprumutat de la Sampdoria.

dobrin
dobrin  •  24 Martie 2024, 21:02

Nu e nimic ilogic. Ionuț Radu vrea sa fie rezerva in cele mai tari campionate ale Europei. Ca si Ianis, dealtfel.

janus_mirror
janus_mirror  •  24 Martie 2024, 18:15

Sunt prea putini forbalisti romani care ar putea reusi titularizarea la o echipa din EPL. Si chiar daca ar reusi titularizarea cati dintre ei sunt pregatiti fizic si mintal sa joace la 3 zile tot sezonul, fara vacanta de Craciun. In afara de Dan Petrescu nici un jucator roman nu a rezistat ca titular cel mult 2 ani. Ca rezerva da, Pantelimon a rezistat pe banca multi ani. Dar nu stiu cat ar fi rezistat daca ar fi trebuit sa joace la fiecare 3 zile. Vom vedea cat rezista Dragusin. Ionut Radu ar trebui sa-si caute o echipa in liga a 2a italiana pana ce asi intra din nou in forma.

Vezi toate comentariile (3)
Comentează