INTERNATIONAL  »  STRANIERI  »  ANGLIA

Agentul lui Ionuț Radu confirmă transferul la Bournemouth: „Va juca în cel mai important campionat din lume. Sperăm să apere mult”

Agentul lui Ionuț Radu confirmă transferul la Bournemouth. Foto: Imago Images
Agentul lui Ionuț Radu confirmă transferul la Bournemouth. Foto: Imago Images

Articol de - Publicat miercuri, 26 iulie 2023 16:05 / Actualizat miercuri, 26 iulie 2023 16:11

Impresarul goalkeeperului Ionuț Radu (26 de ani), Oscar Damiani, a anunțat că transferul în Premier League este încheiat: „Toată lumea e mulțumită, clubul, jucătorul și eu. S-au stabilit toate detaliile mutării și am obținut ceea ce ne-am dorit”.

Ionuț Radu și-a început aventura în Anglia. După ce au fost puse la punct toate detaliile transferului, portarul român a ajuns aseară la Bournemouth și azi face vizita medicală, după care va semna contractul pe un singur sezon. 

Mutarea a fost confirmată și de agentul Oscar Damiani: „Suntem cu toții mulțumiți, atât noi, cât și Inter. Împrumutul cu opțiunea de a-l cumpăra la finele sezonului este ceea ce ne doream și lucru cu care a fost de acord și clubul nerazzurro”.

Rapid, ofertă uluitoare pentru o vedetă de la CFR! + Șucu dă peste un milion de euro pe un golgheter de afară
RAPID
Rapid, ofertă uluitoare pentru o vedetă de la CFR! + Șucu dă peste un milion de euro pe un golgheter de afară

Oscar Damiani, impresarul lui Ionuț Radu: „Nu mai contează ce oferte a avut”

Întrebat de reporterul agenției FCInterNews dacă au mai existat și alte oferte pentru goalkeeperul de 26 de ani, impresarul a spus că „acest lucru nu mai contează acum. Radu a ajuns în cea mai importantă competiție din lume și sperăm că va avea un sezon reușit, să joace și să apere mult”.

Ionuț Radu se va lupta cu Neto pentru titularizare

Radu știa încă de la reunirea lotului interist că nu intră deloc în planurile lui Simone Inzaghi și că nerazzurrii vor pleca fără el în turneul din Japonia, mizând numai pe Stankovic și Di Gennaro. N-ar fi fost nici măcar al treilea portar din efectiv. 

La Bournemouth îi face concurență brazilianului Neto pentru postul de titular, urmând ca a treia opțiune să fie irlandezul Darren Randolph, în condițiile în care Mark Travers, un alt irlandez a fost cedat la Stoke City pentru a apăra mai mult.

Bournemouth are trei teste importante până la startul Premier League

Până la debutul Premier League, contra lui West Ham, noua formație a lui Radu mai are de susținut trei amicale, cu Southampton, Atalanta și Lorient, singurul test jucat în presezon fiind un 0-1 cu Maccabi Tel Aviv.

8 milioane de euroeste suma negociată între cluburi cu care Ionuț Radu s-ar putea transfera definitiv de la Inter la Bournemouth în vara viitoare

VIDEO. Răzvan Stanca crede că Ionuț Radu este titularul de drept în poarta naționalei

Citește și:

Mutare de ultim moment în Superliga: semnează fotbalistul cu 5 titluri în CV

Kylian Mbappe, scenariul extrem » Se duce un an la Al-Hilal, ia 700 de milioane, apoi semnează gratis la Real Madrid

Ioan Andone s-a mutat în Spania » Comparația făcută de fostul antrenor: „Am 4 dormitoare. Știți cât plătesc pe curent?”

Imagini scandaloase! Zona Crepusculară la Arenele BNR, în centrul Bucureștiului » Jandarmii blochează accesul pentru un motiv incredibil: „Sunt «consensele» noastre”


Comentarii (0)

Articolul nu are încă nici un comentariu. Fii primul care comentează!

Comentează